Вигідна та ексклюзивна пропозиція у ЖК арт місто! 1к у заселеному будинку за ціною будівництва! 3 поверх,балкон,газ,якісне будівництво,двоконтурний котел,закрита територія, готові документи для оформлення права власності! Можливо під державну програму Є оселя! Поруч ЖК софіївські липки, софіївська сфера, львівський маєток.

возможна продажа по єОселя
Свободи, 3
rieltor.ua

В Продажі 1-кімнатна квартира в чудовуму ЖК Art Misto, Софіївська Борщагівка Від Власника Загальна площа-38,4 кв.м Можливий продаж під Єоселя! Закрита тереторія Житлового Комплексу, є парковка для авто, дитячий майданчик і спортивна площадка є ліфт! Поруч Торговий Центр Європарк, АТБ,Фора,Новус, Нова пошта і інше. Ціна договірна по всім іншим питанням звиртайтесь за номером, буду радий відповісти на всі ваші питання!

владелец
В Продажі 1-кімнатна квартира в чудовуму ЖК Art Misto,
olx.ua

Можлива покупка під єОселю та держпрограми. Продам Однокімнатну квартиру в збудованому та введеному в експлуатацію будинку в ЖК Art Misto в найближчому передмісті Софіївська Борщагівка. Ціна як у забудовника. Будинок малоповерхової забудови (4 поверхи), що створює атмосферу затишку і комфорту, є ліфт Загальна площа 33 м2, житлова 15 м2, кухня 25 м2. Видові балкони, до 5 м2 – чудова можливість облаштувати літню терасу Наповнення квартири: Стіни вкриті екологічною антисептичною цементно-вапняною штукатуркою, а на підлогах — цементно-піщана стяжка на шарі, що шумопоглинає. Всі квартири обладнані металевими, утепленими двома накладками МДФ товщиною 16мм дверима, вікна - пятикамерний профіль REHAU, двокамерний склопакет 32мм Solar Energo. Використовуємо енергозберігаючі матеріали: Стіни ЖК зведені з повнотілої, керамічної цегли товщиною 380мм. Фасад декорований зносостійкою камінцевою декоративною штукатуркою та виконаний за системою Церезит із утеплювачем завтовшки 100 мм. Покрівля будівель оснащена екологічним енергозберігаючим шаром - ППС 200мм, який надійно захистить від вологи. Лазерна стяжка, чистова штукатурка, ідеальні укоси, проведена розводка. Таке наповнення квартири дозволяє після покупки відразу приступати до ремонту Двоконтурний газовий котел та радіатори, лічильники на газ, воду та електроенергію Інфраструктура: Найближче передмістя, в безпосередній близькості від ЖК дитячі садки, школи, спортивні зали і магазини Дзвоніть, пишіть. приходьте на перегляд, покажемо й інші однокімнатні квартири. Двокімнатні всі продані. Поспішайте! Життя щасливе у власній квартирі!

Продам Однокімнатну квартиру ЖК Art Misto, єОселя, введений
olx.ua
Задайте цену квартиры
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 2к Площа 58м Поверх 2 із 4 ЖК Арт Місто (Софіівська Борщагівка) Будинок введено Право власності є - територія закрита - дитячі і спортивні майданчики у дворі - великий балкон із кухні - відео домофон на вході в комплекс (виводиться на телефон) - ремонт якісний всі матеріали європейських брендів (жили 3 місяці) причина продажу - переїзд у Львів - залишається все (меблі, побутова техніка кухонна, телевізори, посуд) - дитяча і спальня батьків не через стіну! - окрема постірочна/кладова 3м2

Взяли завдаток  - ЖК Арт Місто
olx.ua

ЖК Арт Місто. Софіївська Борщагівка, вул.Фруктова, 26. Сучасна, унікальна двокімнатна квартира 58,3 м.кв. Розміщена на 4 поверсі 4 поверхового будинку. Квартира з дизайнерським ремонтом, продумано все до дрібниць. Нова, ніхто не проживав. Система розумний будинок. Продумане багатозональне освітлення, підсвітки. В ремонті використовували матеріали світових виробників, робили все для себе. Тепла підлога коридор, гардеробна кімната, санвузол. Квартира повністю мебльована, є вся необхідна техніка Bosch, Siemens. Індивідуальне газове опалення, двохконтурний котел, система очистки води. Раціональне планування:, велика кухня - вітальня 29 м.кв., спальня кімната, санвузол, гардеробна кімната, велика балкон. Закритий комплекс, дитячі та спортивні майданчики. Гарна локація. Поруж ЖК Львівський Маєток, Софіївська Сфера, Софіївські Липки. Без комісії для покупця Ціна: 90 000 у.е.

Унікальна, нова двокімнатна квартира 59  м.кв.ЖК АртМІсто.Без %
olx.ua

КВАРТИРИ З ДОКУМЕНТАМИ. КУПУЙ ТА ЖИВИ При 100% оплаті знижка 5%, розстрочка від забудовника на 6 місяців! Готове житло з документами! Фундаментальні зміни у будівництві та крихітка безумства у ЖК "Арт Місто" читається крізь фасад Ми доводимо, що життя яскраве, через помаранчеві, зелені, жовті деталі на фасаді Квартира у новобудові: 58.3 м2/2К ідеально поєднує в собі сучасність та дизайн На керамічній цеглі — кубізм. Не стримує творчі пориви, а лише чекає майбутніх Пікассо та Малевича Чому наша квартира 58.3 м2/2К: - При покупці, Ви одразу отримуєте право власності на придбане житло - Покрівля будівель оснащена екологічним енерозберігаючим шаром - ППС 200мм, який надійно захистить від вологи - Для Стіни ЖК Використовуємо енергозберігаючі матеріали високої якості - Ідеальне наповнення квартири дозволяє після покупки відразу приступати до ремонту - Двері, Вікна - пятикамерний профіль REHAU, двокамерний склопакет 32мм Solar Energo - Система водопостачання компанії Ryvi, каналізаційна система компанії Valrom - По периметру комплексу розташовані зони для відпочинку - На підлозі — цементно-піщана стяжка на шарі, що шумопоглинає - Вся інфраструктура садки, салони, кінотеатри, школи, магазини – поряд у 5-15хв ходьби - Фасад декорований зносостійкою камінцевою декоративною штукатуркою із утеплювачем завтовшки 100 мм. - Закрита територія, відеоспостереження за периметром, немає комерції Територія ЖК "Арт Місто" це: 4 ПОВЕРХИ 10 БУДИНКІВ ПАНДУСИ, ЛІФТИ НАЗЕМНИЙ ПАРКІНГ ВИСОТА КВАРТИРИ -2,7М ІНДІВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ Квартира Мрії чекає на Вас! Телефонуйте та записуйтеся на огляд!

Квартира у новобудові з документами! Панорамні вікна/58.3 кв.м.
olx.ua

З АГЕНЦІЯМИ НЕРУХОМОСТІ НЕ ПРАЦЮЮ!1-кімнатна квартира з ДИЗАЙНЕРСЬКИМ ремонтом в ЖК "АРТ-МІСТО", Софіївська Борщагівка, вул.Cвободи,1В.Загальна площа 36м2 на 1/4 поверсі. В квартирі встановлено відеоспостереження ("червона кнопка" сигналізації). ДИЗАЙНЕРСЬКИЙ ремонт з високоякісних матеріалів. Меблі виконані на замовлення. Шафи з високоякісною дуже зручною фурнітурою . Техніка відомих брендів (SHAP. SONY.HITACHI та ін.) ПІДЛОГА ТЕПЛА, електро-. Газовий котел 2-контурний : на опалення та гарячу воду. Санвузол сумісний, сантехника виробників країн Італія, Австрія . ВХІДНІ ДВЕРІ ПІД КОДОВИМ ЗАМКОМ (УПРАВЛІННЯ З ТЕЛЕФОНУ). Біля будинку дитячий майданчик, паркувальне місце. В"їзд на теріторію ЖК АРТ-Місто під охороною. Відеоспостереження теріторії жилого комплексу. Інфраструктура розвінена. В радіусі 500 метрів ТРЦ "ЕвроПарк", фітнесклуб, косметичний салон, магазини, будівельний маркет, зупинка міського автотранспорту. До ст.Метро "Академмістечко" 20 хв. на маршрутці. Право власності. як що телефон не відповідає - дзвоніть через вайбер!

1-к з тепл.підлогою, "червон.кнопкою" ЖК "АРТ-МІСТО" Є-ОСЕЛЯ можна
olx.ua

КВАРТИРИ З ДОКУМЕНТАМИ. КУПУЙ ТА ЖИВИ При 100% оплаті знижка 5%, розстрочка від забудовника на 6 місяців! Готове житло з документами! Чому наша квартира Двохкімнатна. 63 кв.м: •При покупці, Ви одразу отримуєте право власності на придбане житло •Вся інфраструктура салони, школи, садки, магазини, кінотеатри – поряд у 5-15хв ходьби •Ідеальне наповнення квартири дозволяє після покупки відразу приступати до ремонту •Закрита територія, відеоспостереження за периметром, немає комерції •Двері, Вікна - пятикамерний профіль REHAU, двокамерний склопакет 32мм Solar Energo •По периметру комплексу розташовані зони для відпочинку •Для Стіни ЖК Використовуємо енергозберігаючі матеріали високої якості •Система водопостачання компанії Ryvi, каналізаційна система компанії Valrom •Фасад декорований зносостійкою камінцевою декоративною штукатуркою та виконаний за системою Церазит •На підлозі — цементно-піщана стяжка на шарі, що шумопоглинає •Покрівля будівель оснащена екологічним енерозберігаючим шаром - ППС 200мм, який надійно захистить від вологи Територія ЖК "Арт Місто" це: 10 БУДИНКІВ 4 ПОВЕРХИ НАЗЕМНИЙ ПАРКІНГ ВИСОТА КВАРТИРИ -2,7М ІНДІВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ ПАНДУСИ, ЛІФТИ Ми доводимо, що життя яскраве, через помаранчеві, зелені, жовті деталі на фасаді На керамічній цеглі — кубізм. Не стримує творчі пориви, а лише чекає майбутніх Пікассо та Малевича Квартира у новобудові: Двохкімнатна. 63 кв.м ідеально поєднує в собі сучасність та дизайн Фундаментальні зміни у будівництві та крихітка безумства у ЖК "Арт Місто" читається крізь фасад Телефонуйте та записуйтеся на огляд! Квартира Мрії чекає на Вас!

Нова квартира з документами! 63 кв.м./Панорамні вікна.
olx.ua

КВАРТИРИ З ДОКУМЕНТАМИ. КУПУЙ ТА ЖИВИ При 100% оплаті знижка 5%, розстрочка від забудовника на пів року! Готове житло з документами! Територія ЖК АРТ МІСТО це: 4 ПОВЕРХИ 10 БУДИНКІВ ПАНДУСИ, ЛІФТИ НАЗЕМНИЙ ПАРКІНГ ІНДІВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ ВИСОТА КВАРТИРИ -2,7М Чому наша квартира 41.8 кв.м. 1 кімнатна: •При покупці, Ви одразу отримуєте право власності на придбане житло. •Ідеальне наповнення квартири дозволяє після покупки відразу приступати до ремонту. •Двері, Вікна - пятикамерний профіль REHAU, двокамерний склопакет 32мм Solar Energo. •Система водопостачання компанії Ryvi, каналізаційна система компанії Valrom. •Закрита територія, відеоспостереження за периметром, немає комерції. •Вся інфраструктура кінотеатри, школи, магазини, садки, салони – поряд у 5-15хв ходьби. •По периметру комплексу розташовані зони для відпочинку. •На підлозі — цементно-піщана стяжка на шарі, що шумопоглинає. •Фасад декорований зносостійкою камінцевою декоративною штукатуркою та виконаний за системою Церазит. •Для Стіни ЖК Використовуємо енергозберігаючі матеріали високої якості. •Покрівля будівель оснащена екологічним енерозберігаючим шаром - ППС 200мм, який надійно захистить від вологи. Ми доводимо, що життя яскраве, через помаранчеві, зелені, жовті деталі на фасаді. Квартира у новобудові: 41.8 кв.м. 1 кімнатна ідеально поєднує в собі сучасність та дизайн. На керамічній цеглі — кубізм. Не стримує творчі пориви, а лише чекає майбутніх Пікассо та Малевича. Фундаментальні зміни у будівництві та крихітка безумства у ЖК АРТ МІСТО читається крізь фасад. Телефонуйте та записуйтеся на огляд! Квартира Мрії чекає на Вас!

Повний пакет документів на квартиру 41.8 кв.м. 1 кімнатна!
olx.ua

КВАРТИРИ З ДОКУМЕНТАМИ. КУПУЙ ТА ЖИВИ При 100% оплаті знижка 5%, розстрочка від забудовника на 6 місяців! Готове житло з документами! Чому наша квартира Двохкімнатна. 61.3 м2: *При покупці, Ви одразу отримуєте право власності на придбане житло. *Для Стіни ЖК Використовуємо енергозберігаючі матеріали високої якості. *Ідеальне наповнення квартири дозволяє після покупки відразу приступати до ремонту. *По периметру комплексу розташовані зони для відпочинку. *Закрита територія, відеоспостереження за периметром, немає комерції. *Фасад декорований зносостійкою камінцевою декоративною штукатуркою та виконаний за системою Церазит. *Покрівля будівель оснащена екологічним енерозберігаючим шаром - ППС 200мм, який надійно захистить від вологи. *На підлозі — цементно-піщана стяжка на шарі, що шумопоглинає. *Система водопостачання компанії Ryvi, каналізаційна система компанії Valrom. *Двері, Вікна - пятикамерний профіль REHAU, двокамерний склопакет 32мм Solar Energo. *Вся інфраструктура магазини, садки, школи, салони, кінотеатри – поряд у 5-15хв ходьби. Ми доводимо, що життя яскраве, через помаранчеві, зелені, жовті деталі на фасаді. На керамічній цеглі — кубізм. Не стримує творчі пориви, а лише чекає майбутніх Пікассо та Малевича. Фундаментальні зміни у будівництві та крихітка безумства у ЖК (АРТ Місто) читається крізь фасад. Квартира у новобудові: Двохкімнатна. 61.3 м2 ідеально поєднує в собі сучасність та дизайн. Територія ЖК (АРТ Місто) це: 10 БУДИНКІВ 4 ПОВЕРХИ НАЗЕМНИЙ ПАРКІНГ ЛІФТИ, ПАНДУСИ ВИСОТА КВАРТИРИ -2,7М ІНДІВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ Телефонуйте та записуйтеся на огляд! Квартира Мрії чекає на Вас!

Знижка! На Двохкімнатну квартиру! 61.3 кв.м. З документами!
olx.ua

Продажа квартир в ЖК, Софиевская Борщаговка

КВАРТИРИ З ДОКУМЕНТАМИ. КУПУЙ ТА ЖИВИ При 100% оплаті знижка 5%, розстрочка від забудовника на 6 місяців! Готове житло з документами! Чому наша квартира 40.5 кв.м. 1-кімнатна: -При покупці, Ви одразу отримуєте право власності на придбане житло. -Ідеальне наповнення квартири дозволяє після покупки відразу приступати до ремонту. -Система водопостачання компанії Ryvi, каналізаційна система компанії Valrom. -Закрита територія, відеоспостереження за периметром, немає комерції. -Двері, Вікна - пятикамерний профіль REHAU, двокамерний склопакет 32мм Solar Energo. -По периметру комплексу розташовані зони для відпочинку. -Покрівля будівель оснащена екологічним енерозберігаючим шаром - ППС 200мм, який надійно захистить від вологи. -На підлозі — цементно-піщана стяжка на шарі, що шумопоглинає. -Фасад декорований зносостійкою камінцевою декоративною штукатуркою та виконаний за системою Церазит. -Для Стіни ЖК Використовуємо енергозберігаючі матеріали високої якості. -Вся інфраструктура садки, школи, салони, кінотеатри, магазини – поряд у 5-15хв ходьби. Територія ЖК "Арт Місто" це: 10 БУДИНКІВ 4 ПОВЕРХИ ВИСОТА КВАРТИРИ -2,7М ПАНДУСИ, ЛІФТИ НАЗЕМНИЙ ПАРКІНГ ІНДІВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ Фундаментальні зміни у будівництві та крихітка безумства у ЖК "Арт Місто" читається крізь фасад. Квартира у новобудові: 40.5 кв.м. 1-кімнатна ідеально поєднує в собі сучасність та дизайн. Ми доводимо, що життя яскраве, через помаранчеві, зелені, жовті деталі на фасаді. На керамічній цеглі — кубізм. Не стримує творчі пориви, а лише чекає майбутніх Пікассо та Малевича. Телефонуйте та записуйтеся на огляд! Квартира Мрії чекає на Вас!

1но кімн. квартира в розстрочку 40.5 кв.м. ЖК "Арт Місто"
olx.ua

Продам квартиру ЖК Art Misto 41.2м Є право власності на квартиру. Введенно в експлуатацію. Квартира готова до чистового ремонту: розведена електрика, розведено опалення та водопостачання, зроблена цементно-піщана штукатурка та лазерна стяжка (окрім санвузла). Встановлено: двері, вікна (пятикамерний профіль REHAU, двокамерний склопакет 32мм Solar Energo, газовий двухконтурних котел, радіатори опалення, лічильники, фасадний кошик для кондиціонера. Закрита територія, двір без авто, відеоспостереження за периметром, парко місця для автомобілів є у межах закритої території, та гостьові поза її межами.

владелец
Продаж однокiмнаткої квартири від власника ЖК Art Misto
olx.ua

Продам затишну квартиру студію, в ЖК Арт Місто Софіївська Борщагівка. Розглядаємо продаж під державні програми. ЄОселя. Квартира у чотириповерховому будинку з ЛІФТОМ, вхід у підїзди оснащений пандусом, внутрішній двір з маданчиками закритий від машин. Є безкоштовна парковка для авто, а також можно викупити паркомісце. На будинку встановлені корзини для кондиціонерів, світло у будинку автоматизоване. Важливо! Один підїзд - це всього 15 сусідів, спокій, тиша і комфорт. Наповнення: Встановлені панорамні вікна з гарним видом Чистова обробка стін Встановлений двоконтурний газовий котел Опалення індивідуальне газове Встановлені радіатори Лічильник на газ Житловий комплекс розташований у Софіївській Борщагівці, на відстані 4 км до Києва. До найближчих станцій метро їхати лише 15 хвилин. Поряд дві станції метро - Академмістечко та метро Житомирська. Зручна транспортна розвязка дозволяє легко доїхати до міста Київ, як на власному автомобілі, так і на громадському транспорті, що важливо для тих, хто працює в столиці. За 5 хвилин пішки зупинка автобусних маршрутів №374, №742, №769 та №796, які підвозять до станцій метро «Виставковий центр», «Академмістечко» та «Нивки». Не забуваємо, що придбати квартиру можна під ЄОселя. Без комісії! Не зволікайте! Телефонуйте для запису на перегляд квартири вашого майбутнього. 09******90 Ліана До зустрічі)

Продам квартиру студію 34м2, Соф.Борщагівка! ЄОселя! Без комісії!
olx.ua

Пропонуємо БЕЗ КОМІСІЇ придбати роздільну 1-кімнатну квартиру площею 41м2 на 2 поверсі з ліфтом. Під чистовий ремонт, є газ — у квартирі свій котел та лічильник. Квартира має великий балкон, панорамні вікна. В будинку передбачено воду зі скважини. ЖК "Арт Місто" розташований у Софіївській Борщагівці, лише 16 хвилин від м. Академмістечко чи м. Житомирська. Територія ЖК закритого типу з виходом у зелений парк для прогулянок та пікніків. Переваги локації: - Чисте повітря, тиха та спокійна локація. - Відсутність міських пробок, зручний доступ до міста. - Розвинена інфраструктура: поруч школи, дитсадки, торгові центри, супермаркети (Новус, Сільпо, ТЦ «Софія Мол» з кафе, ресторанами та магазинами). - Сучасні 4-поверхові цегляні утеплені будинки з ліфтами та зручними пандусами. - Тренажери та 2 дитячі майданчики у дворі, наявність паркомісць та зарядка для електромобілів. - Без комерційних приміщень у житловій зоні. Інформація про квартиру: - Будинок введено в експлуатацію у 2022 році, документи вже на руках. - Планування кімнат роздільне. - Вхідні двері броньовані. - Гаряча вода та опалення — індивідуальний газовий котел. - Суміщений санвузол (без сантехніки). - Металопластикові нові вікна. - Стан стін — чистові роботи. - Балкон не засклений.

Продаж 1к квартири ЖК» Арт Місто» Софіївська Борщагівеа.
olx.ua

Предлагаю по переуступке квартиру в ЖК Арт мисто , застройщик Парк резиденс, квартиру на 3 этаже 4 этажного дома, Жк закрытого типа, есть видеонаблюдение, двор без машин, площадка, есть балкон, построен из красного кирпича, газ, лифт, удобная транспортная развязка. Владелец без комиссии

Владелец 42 м2 квартира
olx.ua

Ищите квартиру по локации