Житловий Комплекс "Нове Життя" комфорт класу за супер ціною 1200$ м² в Шевченківському районі поруч із лісопарком Купи зараз по ціні котлавану і через 10 місяців заїдь у свою квартиру. Будинок повністю збудований, проходять внутрішні роботи. За рахунок вдалого розташування будинку інфраструктура поблизу дозволяє не витрачати час даремно. Поруч парк, який видно з вікон - це особлива атмосфера. До найближчих медичних установ усього кілька хвилин на автобусі або власному авто. У зоні пішої прогулянки є школа, дитячий садок і коледж. Проект має сучасний архітектурний стиль і впізнаваний фасад. Новобудова відрізняється від інших будинків у районі. Тут затишно жити як на самоті, так і великою родиною. Вул., Малоголосківська 30 Технічні характеристики будинку: Стіни зовнішні: керамічна цегла (товщина стін з утепленням 37 см). Стіни міжквартирні: керамічна цегла (має якісні шумо та тепло ізоляційні властивості) Стіни міжкімнатні: бетонний блок (витримує велике навантаження) Висота стелі: 2,8 м. Дах: гідроізоляція + 24 см пінопласта + керамзитна стяжка + гідроізоляція ( загальна товщина перекриття 60 см). Утеплення: пінопласт. Здача 4 квартал 2023 р. Є розтермінування на індивідуальних умоваха Наявність площ та поверхів уточнюйте у менеджера.

Малоголосківська вул., 30
rieltor.ua

Продаж від забудовника 3-кімнатної квартири у ЖК "Нове життя" на вул. Малоголосківській. Здача на 1 квартал 2024Станом на сьогодні зведений моноліт, муруються зовнішні стіни. Площа квартири: 95, 27. Кількість кімнат: 3. Поверх: Є варіанти на поверхах. Стіни:зовнішні, міжсекційні, міжквартирні - цегла, міжкімнатні перегородки - бетонний блок. Утеплення: Пінопласт. Забудовником буде встановлено металеві протипожежні вхідні двері, вікна – металопластикові з чотирьохкамерного профілю з енергозберігаючим склопакетом, штукатурка стін, цементна стяжка під чистову підлогу у житлових кімнатах, індивідуальне опалення з двохфункційним котлом та радіаторами, системи водопостачання та каналізації з лічильником. Серед переваг ЖК "Нове життя": • до центру міста 3, 5 км; • в оточенні лісопаркової зони; • поруч необхідна інфраструктура: магазини, аптеки, садочки, школи, зупинка транспорту, поштове відділення; • планування з просторими кухнями; • безшумні ліфти; • підземний та наземний паркінг. Більше варіантів можемо запропонувати Вам у нашому віділлі продажу. Параметри об`єкта: • Кімнат: 3 • Загальна площа: 95 кв.м • Житлова площа: 60 кв.м • Площа кухні: 10 кв.м • Поверх: 5 • Поверховість: 9 • Балконів: 1 • Висота стелі: 2,7 м • Стан: ведуться будівельні роботи • Матеріал стін: цегла

Малоголосківська вул., 30
rieltor.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-865-571-LX. Ціну знижено!!! Продаж 1к квартири від ВЛАСНИКА у новобудові Реальному покупцю- торг вітається ЖК Нове Життя, вул.Малоголосківська Загальна площа 41,87 м2, кухня 12,69 м2. Поверх: 6 з 9 Є підземний паркінг Індивідуальне опалення Будинок збудований повністю, поставлені вікна, плоловина будинику вже утеплена, ведутся роботи по комунікаціях Переваги: місця для зберігання візочків, енергозберігаючі вікна, система очищення води, розвинута інфраструктура, поруч ліс та парк! Реальна здача: 2 квартал 2024р. Забудовник: МС Імперіал Житловий комплекс Нове Життя на Малоголосківській розташований в одному з розвинутих районів Львова. Поруч із новим ЖК зводиться ще з десяток новобудов. Одночасно із цим розбудовується прибудинкова інфраструктура: постійно відкриваються нові точки швидкого харчування, магазини, салони краси і спортзали. При цьому транспортна доступність району залишається високою.

1-к.кв.вул. Малоголосківська, Шевченківський район
olx.ua
Задайте цену квартиры
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 1-но кімнатної квартири по вул. Малоголосківська, ЖК ‘Нове життя’. Видова 1 кімнатна 43м2 Будинок класу: Комфорт Загальна площа 42.81 м.кв. Ціна €1550/м2 Поверх 8 з 9 Від власника!! Тип продажу: переуступка. Гарне планування !! Зверніть увагу це: Єдина однокімнатна квартира у цьому будинку з просторим виглядом із вікон. Не кутова !!! Тепла та комфортна Просторий вид з вікон !! Секція "Г" 8 поверх (без пилу та шуму)!! Продаж 1-кім.квартири в новобудові ЖК НОВЕ ЖИТТЯ вул. Малоголосківська, секція Г. Термін здачі в експлуатацію - 2 квартал 2024р, на даний час усі поверхи збудовані. Будинок з сучасним дизайном, монолітно-каркасна технологія, цегла,зовнішні стіни утеплені. Загальна площа 42.81 кв.м ,висота стелі- 2,75, автономне опалення-котел. Реальна пропозиція! Продуманість у дрібницях – це відмінна риса проекту. Девелопер передбачив місця для зберігання візочків, монтаж панорамних енергозберігаючих вікон, а ще систему очищення води. Для автомобілістів побудують наземний і підземний паркінг. Дзвоніть! Домовимось про перегляд в зручний для вас час.

владелец
Малоголосківська 1 кімнатна 43м2
olx.ua

Продається 2-кім. квартира по вул. Малоголосківській. ЖК Нове Життя. Здача планується на 4 квартал 2024 року. Квартира складається з двох ізольованих кімнат, кухні, з двох санвузлів, передпокою та лоджією з панорамними вікнами. Можна придбати місце у підземному паркінгу. Вже встановлюються ліфти. Завершують благоустрій території. Продаж по переуступці.

Продається 2-х кім. квартира по вул. Малоголосківська (пр. Чорновола)
olx.ua

Продаж квартири вул Малоголосківська ЖК Нове Життя Здача до кінця 24 року, переуступка. Опалення індивідуальне.

прожаж 1 кімнатної квартири ЖК Нове Життя
olx.ua

Житловий Комплекс "Нове Життя" комфорт класу за супер ціною в Шевченківському районі поруч із лісопарком Будинок повністю збудований, проходять внутрішні роботи. Здача будинку запланована на кінець 2024 року , йдуть завершальні роботи . Вільне планування ( на даний момент стіни перегородки між кімнатою і кухнею не має ) Великий балкон 10м з виглядом на паркову зону. Вікна: 6-камерний профіль, 2-х камерний склопакет. •Вхідні двері: металі з МДФ накладками. •Лічильники на всі комунікації: на газ, світло, воду. •Радіатори: металеві, 22 тип. •Котел: двохфункційний, 24 кВт. Вільне плавання, продаж по переуступці. Гарне сполучення, до центру 7 хв.

1 кім Малоголосківська  ЖК Нове Життя
olx.ua

Продажа квартир в ЖК, Львов

Ищите квартиру по локации