Акція! Останній апартамент на сьомому поверсі - 10000$ знижка! Апартамент з великою терасою та гарним краєвидом на гори. Функціональне планування без ремонту, площею 92 кв.м в житловому комлексі "Green Park Polyana", який розташований у самому центрі Закарпаття, в курортній зоні села Поляна, на території санаторію «Сонячне Закарпаття», яка славиться родовищем лікувально- мінеральної води «Поляна Квасова». В Green Park передбачено все для Вашого комфорту: рецепція, бювет з мінеральною водою, коворкінг зона, басейн з підігрівом, парковка, дитячий майданчик та тренажери, кав’ярня, магазини, аптека. У нашому житловому комплексі “Green Park” є консьєрж-сервіс, який завжди до ваших послуг. Готовий допомогти з усіма питаннями та забезпечити максимальний комфорт при заселенні, виселенні та перебуванні ваших гостей. Наша рецепція обладнана коворкінгами, де ви можете працювати продуктивно та комфортно. З вікон нашого комплексу відкриваються неймовірні краєвиди на гори, ліси та річки. Завдяки відмінному розташуванню планується висока наповнюваність апартаментів – до 65% в рік. Не пропустіть унікальну можливість придбати останні апартаменти за вигідними цінами. ПЕРЕВАГИ: - вигідні умови оплати; - до водолікарні сан. “Сонячне Закарпаття” - 200 м.; - вільне планування; - сучасні ліфти; - цілодобова охорона із системою відеоспостереження; - комфортна зона відпочинку для дорослих (поряд озеро та ліс); - в радіусі 2-ох кілометрів від Сонячного Закарпаття знаходяться гірськолижні курорти.

Ексклюзивні апартаменти преміум - класу . Курорт Поляна. Закарпаття.
olx.ua

БУДИНОК ДОБУДОВАНО ТА ВВЕДЕНО В ЕКСПЛУАТАЦІЮ Пропонуємо комфортниий апартамент з функціональним плануванням без ремонту, площею 40 кв.м на другому поверсі в житловому комлексі Green Park Polyana, який розташований у самому центрі Закарпаття, в курортній зоні села Поляна, на території санаторію «Сонячне Закарпаття», яка славиться родовищем лікувально- мінеральної води «Поляна Квасова». В Green Park передбачено все для Вашого комфорту: рецепція, бювет з мінеральною водою, коворкінг зона, басейн з підігрівом, парковка, дитячий майданчик та тренажери, кав’ярня, магазини, аптека. У нашому житловому комплексі “Green Park” є консьєрж-сервіс, який завжди до ваших послуг. Готовий допомогти з усіма питаннями та забезпечити максимальний комфорт при заселенні, виселенні та перебуванні ваших гостей. Наша рецепція обладнана коворкінгами, де ви можете працювати продуктивно та комфортно. З вікон нашого комплексу відкриваються неймовірні краєвиди на гори, ліси та річки. Завдяки відмінному розташуванню планується висока наповнюваність апартаментів – до 65% в рік. Не пропустіть унікальну можливість придбати останні апартаменти за вигідними цінами. ПЕРЕВАГИ: - вигідні умови оплати; - до водолікарні сан. “Сонячне Закарпаття” - 200 м.; - вільне планування; - сучасні ліфти; - цілодобова охорона із системою відеоспостереження; - комфортна зона відпочинку для дорослих (поряд озеро та ліс); - в радіусі 2-ох кілометрів від Сонячного Закарпаття знаходяться гірськолижні курорти. За детальною інформацією звертатися у відділи продажу за адресою: Сонячне Закарпаття, вул.Курортна, 25 ( біля будівництва) або м. Свалява, вул.Визволення, 41.

Нерухомість в Поляні. Продаж апартаментів в ЖК Green Park.
olx.ua

Терміново! Власник. Продам квартиру-апартаменти в ЖК GREEN PARK POLYANA з неймовірним видом на гори та озеро. Квартира зроблена якісно для себе, є великий балкон і все що потрібно для комфортного проживання та відпочинку, не здавалась взагалі. Торг! Телефонуйте!

владелец
Продам власну квартиру. Поляна
olx.ua
Задайте цену квартиры
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаються апартаменти 60.9 м2 на 4- му поверсі з балконом в житловому комплексі GREEN PARK. Будинок введено в експлуатацію. В Green Park передбачено все для Вашого комфорту: рецепція, бювет з мінеральною водою, коворкінг зона, басейн з підігрівом, парковка, дитячий майданчик та тренажери, кав’ярня, магазини, аптека. У нашому житловому комплексі “Green Park” є консьєрж-сервіс, який завжди до ваших послуг. Готовий допомогти з усіма питаннями та забезпечити максимальний комфорт при заселенні, виселенні та перебуванні ваших гостей. Наша рецепція обладнана коворкінгами, де ви можете працювати продуктивно та комфортно. Продаємо комфортні апартаменти площею 60.9 кв.м в Green Park Polyana, який розташований у самому серці Закарпаття, в курортній зоні села Поляна, на території санаторію «Сонячне Закарпаття», яка славиться родовищем лікувально- мінеральної води «Поляна Квасова». Унікальна архітектура та ландшафтний дизайн нашого комплексу створені для тих, хто цінує комфорт, красу і стиль! З вікон нашого комплексу відкриваються неймовірні краєвиди на гори, ліси та озеро. Не пропустіть унікальну можливість придбати нерухомість за вигідними цінами. Будинок введений в експлуатацію. ПЕРЕВАГИ: - до водолікарні сан. “Сонячне Закарпаття” - 200 м.; - вільне планування; - паркувальні місця; - сучасні ліфти; - цілодобова охорона із сучасною системою відеоспостереження; - комфортна зона відпочинку для дорослих (поряд озеро та ліс); - в радіусі 2-ох кілометрів від Сонячного Закарпаття знаходяться гірськолижні курорти. Без ремонту. Всі деталі по телефону 09*********25

Продаж апартаментів
olx.ua

Продажа квартир в ЖК, Поляна

Ищите квартиру по локации