"ЄОселя 3 %/ЄВідновлення Без%/Продається 2-кімнатна квартира в ЖК Славутич 2.0/ Задний в експлуатацію/ Будинок з документами/ - Поверх: 2 з 26 - Планування: 2 роздільні кімнати - Площа: 56.10 - Стан: без ремонту, після будівельників - Вид: у двір Переваги ЖК Славутич 2.0: - Підземний паркінг - Поруч станція метро Славутич - Зручна транспортна розвязка - Розвинена інфраструктура: магазини, ТРЦ та інше Додаткова інформація: - Квартира у власності менше 3 років - Оперативний показ Без комісії для покупця Звертайтесь для додаткової інформації та організації показу.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Зарічна вул., 6к3
rieltor.ua

Продається 2-кім. квартира в ЖК "Славутич 2.0" , вул. Зарічна 6, корп.7, на 13 поверху.Опалення централізоване, лічильники тепла, води, електроенергії. Металопластикові панорамні вікна. Чудовий вид з вікон на залив Дніпра. Велика кухня- вітальня, дві окремі, просторі спальні, два санвузоли, лоджія. Після будівельників. Відеоспостереження, підземний паркінг. Є паркомісце! Розвинена інфраструктура: школа, дитячий садок, парк, ТРЦ River Mall, супермаркети, салони краси, тренажерний зал. Метро "Славутич" - 3 хвилини. Ціна: 140 000 USD

Зарічна вул., 6
rieltor.ua

До Вашої уваги продаж просторої квартири з захоплюючим краєвидом на Дніпро та Київо-Печерську Лавру в найкращому житловому комплексі Лівого берегу - ЖК "Славутич 2.0". Стан квартири : виконана чистова обробка, стіни та стеля пофарбовані; в ваній кімнаті плитка на підлозі та стінах; електрика повністю розведена ( є план ); встановлені лічильники. Все готово для фінішних оздоблювальних робіт. Планування : велика кухня-вітальння; 2 окремі кімнати; ванна кімната з вікном ( ванна + душова кабіна ); гардеробна. Можливо зробити 3 кімнатну з 2-ма санвузлами. Є дизайн-проект по якому ви можете завершити ремонт та створити сучасну вишукану квартиру. Посилання на відео-огляд : youtu.be/tKKoYApeSOk?si=3_qevpvySLPUcEAC Будинок : - введено в експлуатацію в 2019 р - секція 4 - монолітно-каркасна технологія будівництва - опалення централізоване - підземний та гостьовий паркінг Інфрастуктура: - дитячий майданчік / соптивний майданчик / зона відпочинку - приватна школа-садок, кафе, кавярні, аптека - в 10 хвилинах ТЦ "River Mall", ТЦ "Аркадія", ресторан McDonalds, ресторан KFC, великий NOVUS - до центру 20 хв. - ДНІПРО та набережна. - до ст.м. Славутич 50 ме хв. пішки, м. Осокорки 10 хв., м. Видубичі 15 хв. Ціна : 170 000 USD Ціна за 1 м2 : 1 588 USD _ документи готові _ свої податки сплачуємо _ реальному покупцю торг _ комісія за послуги 3% Запрошую Вас на перегляди та відповім на всі Ваші питання. З повагою, Олександр.

Зарічна вул., 6
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

✅ АКТУАЛЬНО! ЖК СЛАВУТИЧ 2! НОВИЙ РЕМОНТ! 4кімн=118м2! Зарічна, 6 корп.1! ✔ Продаж чотирьохкімнатної квартири з новим ремонтом в ЖК Славутич. ✔ Функціональне планування простора кухня вітальня, три окремі кімнати (одна спальня з власним сан.вузлом), два санвузли, гардеробна. ✔ Квартира пеовністю мебльована та укомпрлектована необхідною побутовою технікою, пральна і сушильна машина, посудомийка, варильна поверхня, мікрохвильова піч, духова шафа, телевізори, кондиціонери. Також встановлена система охорони Ajax. ✔ В будинку є підземний паркінг з прямим спуском на ліфті. ✔ Поруч супер маркет, аптеки, метро, кафе, дитячий майданчик

Зарічна вул., 6к1
rieltor.ua

Продаж квартири в ЖК Славутич 2.0 7 Будинок Введено в експлуатацію ! ПЕРЕУСТУПКА Квартира з раціональним плануванням, яке передбачає - кухню-вітальню, спальню, санвузол, гардероб та лоджію. Будинок побудований, введення в експлуатацію заплановане на 3 квартал 2024 року. Концепція ЖК «двір без авто» — внутрішня територія комплексу недоступна для проїзду авто та розділена на дитячу, спортивну і прогулянкову зони, які між собою зєднані пішохідними алеями. Територія облагороджена і закритого типу, підземний паркінг, 1 хв. метро Славутич , супермаркет кафе та магазини. Поряд RIVER MALL. До метро Славутич - 50 метрів, до центру 20 хвилин на авто.

Бажана Миколи просп., 151Б
rieltor.ua

ЖК Славутич , вул Зарічна 6 корпус 4, 18/25 поверх. Актуальний об’єкт! РЕМОНТ : - дизайнерський ремонт 2024р. з продуманим плануванням: окремо дві спальні кімнати та простора кухня-студіо, яка має зону відпочинку. - повністю укомплектована всією необхідною побутовою технікою : (холодильник , морозильна камера, варильна поверхня, духова шафа , посудомийка , пральна машина , телевізор, система кондиціонування , підігрів підлоги на кухні, с/у та коридорі. ) - також слід відзнати меблі у квартирі : двохспальне ліжко з ортопедичним матрацом , яке має додаткову нішу для особистих речей. Зручний диван на кухні , який має повноцінне спальне місце. Шкаф при вході в квартиру, шафа-купе в першій спальні та окрема гардеробна в хозяйській кімнаті. - стіни у квартирі були ідеально вирівняні та підготовлені до фарбування. - якісна сантехніка, гідроізоліція та розводка по всій квартирі. БУДИНОК : - забудовник даного комплексу, компанія bUd development. Будівництво будинку було закінчено 2021р. за монолітно- каркасною технологією. Серед особливостей слід відзначити: наявність підземного паркінгу, швидкісні ліфти 3 шт., презентабельне та просторе лобі будинку, охорона , консєрж-сервіс, відеонагляд, лічильники на холодну воду та опалення тощо. ІНФРАСТРУКТУРА : - метро Славутич 1 хв. пішим ходом. - зручна транспортна розв’язка , близькість до Правого берега , а також направлення в аеропорт Бориспіль. - на території комплексу , дит. майданчики та торгово-розважальний центр для мешканців будинку, магазин Фора. ДОКУМЕНТИ : - Один власник , документи на руках , готові брати завдаток та виходити на угоду, документи на квартиру перевірені. Більш детальна інформація за телефоном. Після продажу залишається все що зображено на фото, можливість отримати відеоогляд квартири. Запрошуємо всіх бажаючих на перегляд у зручний для вас час!

Зарічна вул., 6к4
rieltor.ua

Продажа 1к квартиры в новом жк Славутич ул.Заречная 6к1 Новая квартира после строителей готова к ремонту! Отличная планировка большая кухня-гостинная, окна во двор видно воду. Есть вариант сделать под ключ с ремонтом мебелью и техникой! Отлично развитая инфраструктура есть все необходимое для комфортной жизни, магазины, кафе, школа, детский сад! Отличная транспортная развязка: до центра города 25 мин на авто или 15 на метро! до стм. Славутич 2 минуты пешком

возможна продажа по єОселя
Зарічна вул., 6к1
rieltor.ua

ЖК Славутич 2, 7 дом. 14 этаж Площадь 109,61 м2 Есть подземный паркинг. Квартира с шикарным видом на Днепр, отлично подойдет как для жизни так и под инвестицию! Стоимость 155.000$, без комиссии от Владельца. Расходы при оформлении: 20.000грн переуступка + 7000грн нотариус.

Зарічна вул., 6к7
rieltor.ua

Пропонується квартира в новому ЖК Славутич 2.0 Новий комплекс в 5ти хвилинах пішки від метро Славутич. Квартира на невисокому (що зараз актуально) поверсі . 3 окремі кімнати , 2 санвузли і велика кухня-вітальня . Будинок монолітно-каркасний з заповненням стін з керамічної цегли. квартира без ремонту , можна робити будь-які перепланування . Також могло розділити на 3 окремі однокімнатні квартири. Всі відповіді на ваші запитання можете отримати за телефоном.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Зарічна вул., 6к1
rieltor.ua

Найнижча ціна в комплексі! Низький поверх! Продаж 1-кімнатної квартири в ЖК Славутич 2.0. Будинок введений в експлуатацію. Площа: 34 кв.м. Квартира в стані від будівельників. Метро Славутич 2 хвилини. «Славутич 2.0» — це продовження ідеї комплексу «Славутич» в затоці Дніпра. Комплекси доповнюють один одного в архітектурному стилі та створюють загальну концепцію житлового простору з автономною інфраструктурою. На подвір’ї реалізована концепція «двір без авто» — внутрішня територія комплексу «Славутич 2.0» недоступна для проїзду авто та розділена на дитячу, спортивну і прогулянкову зони, які між собою зєднані пішохідними алеями. Поряд вся необхідна інфраструктура: кав ярні, кафе, аптека, магазин Фора, салони краси. Телефонуйте, домовимось на перегляд!

Зарічна вул., 2а
rieltor.ua

ЖК в городе Киев

Продажа 1к квартиры в новом жк Славутич ул.Заречная 6к1 Новая квартира после строителей готова к ремонту! Отличная планировка большая кухня-гостинная, окна на две стороны возможно перепланировать в 2к квартиру, есть место под гардероб, мастер спальня со своим сан узлом. Есть вариант сделать под ключ с ремонтом мебелью и техникой! Срок 3-4 месяца Отлично развитая инфраструктура есть все необходимое для комфортной жизни, магазины, кафе, школа, детский сад! Отличная транспортная развязка: до центра города 25 мин на авто или 15 на метро! до стм. Славутич 2 минуты пешком Просмотры по договоренности ключи на руках

возможна продажа по єОселя
Зарічна вул., 6к1
rieltor.ua

Продажа двухуровневой квартиры в ЖК "Славутич 2.0" - логическое продолжение стильного и лаконичного жилого комплекса на берегу Днепра возле м. Славутич. Это место, где можно забыть о суете мегаполиса и в то же время чувствовать удобство жизни. Особенностью комплекса является торговый центр. Покупки станут доступными рядом с комплексом в любое время без пробок и суеты. Квартира общей площадью 203м2, 8 и 9 последние этажи, есть терраса 25м2 на сторону Ривер Стоуна, 2 санузла, две гардеробные, 4 комнаты, две ванные комнаты, лоджия. Метро "Славутич" -2 минуты пешком, так же в 2х минутах находится детский сад. Дом сдан в эксплуатацию, 3я секция, получены документы собственности. . Просмотры по договоренности. Состояние от строителей.

Бажана Миколи просп., 151Б
rieltor.ua

Від прямого пердставника власника, Без комісії! Квартира з документами (право власності). Розглянемо ЄОселю. Продаж трикімнатної квартири в ЖК Славутич 2.0 в будинку номер 3, за адресою вул.Зарічна 6, корпус 1. Розташована на 3 безппечному поверсі з 9ти. Квартира двостороння з трьома роздільними кімнатами та просторою вітальнею. Загальна площа 114.5м2. Стан - після будівельників як на фото, з можливістю перепланування під свої потреби. В квартирі також два санвузли, гардеробна та лоджія. Всі вікна панорамні, що додає квартирі багато природнього світла та затишку. З одного боку вид на трц, з іншого на спорт.майданчик. Розвинена інфраструктура: поруч магазин, аптека, лікарня, поліклініка, супермаркет, ТРЦ, дитячий садок, Метро, зупинка транспорту, парк, зелена зона.

возможна продажа по єОселя
Бажана Миколи просп., 6
rieltor.ua

ЖК Славутич, ексклюзивна квартира! вул. Зарічна 2 коп 2 19 поверх з панорамним видом на Дніпро Квартира 72 м2 (кухня-студія + 2 спальні) Дві великі гардеробні кімнати Авторський ремонт 2024 року, квартира нова( ніхто не жив) Використовувалися якісні матеріали Укомплектована побутовою технікою Whirpool (холодильник, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч Пральна машина з функцією сушіння Samsung 3 кондиціонери Cooper Hunter (інверторні) Встановлено радіатори для підлоги з терморегулятором. система тепла підлога. У будинку цілодобова охорона, відеоспостереження На території ЖК ланшафний дизайн, дитячі майдачики, супермаркет, пекарня, кафе, магазини, аптека, відділення банку тощо. Метро Славутич за 200 метрів від будинку. Ціна 210 000 уе (без комісії)

Зарічна вул., 2
rieltor.ua

ЖК Славутич 2.0 Самое выгодное предложение!!! 2К квартира Площадь; 67.4м2 Этаж/этажность 26/26 Квартира под ремонт, планировка улучшена! Две отдельные комнаты панорамные окна. Отличный вариант как для жизни так и под сдачи в аренду. Расположена на 26-м этаже отличны видовые характеристики, панорама левый берег озеро и в сторону частного сектора Осокорки Лифт на этаже! Комплекс комфорт класса со своей инфраструктурой; кафе, магазины, салоны, аптека, большой продуктовый магазин все в пешей доступности! Отличная транспортная развязка до стм. Славутич 50м до центра города 15 мин на метро или 25 на авто! Цена; 105000$ Просмотры по договоренности ключи на руках! С ув.Гаркуша Алексей

возможна продажа по єОселя
Зарічна вул., 6к3
rieltor.ua

ЖК Славутич 2.0 Самое выгодное предложение!!! Площадь; 37.9м2 Этаж/этажность 25/26 Квартира под ремонт, планировка улучшена! Отличный вариант как для жизни так и под сдачи в аренду. Расположена на 25-м этаже отличны видовые характеристики, панорама левый берег озеро! Комплекс комфорт класса со своей инфраструктурой; кафе, магазины, салоны, аптека, большой продуктовый магазин все в пешей доступности! Отличная транспортная развязка до стм. Славутич 50м до центра города 15 мин на метро или 25 на авто! Цена; 60640$ Просмотры по договоренности ключи на руках! С ув. Гаркуша Алексей

возможна продажа по єОселя
Зарічна вул., 6к3
rieltor.ua

ЖК Славутич 2.0, вул. Зарічна 6, корп 3 Продається 2-кімнатна квартира з панорамними вікнами і чудовим краєвидом на річку і місто, світла і простора. 74 квадратних метри, дві великі кімнати, в одній з них є закритий великий балкон з видом на комплекс, два санвузли, велика кухня-вітальна, просторий коридор, квартира без ремонту, тому це є можливість зробити ремонт вашої мрії адже планування даної квартиру дуже цікаве, що дозволяє втілити цікаві авторські ідеї. Комплекс закритого типу, в лобі є охорона тако ж відпочивальна зона. Також є паркінг, який знаходиться під цим будинком, можна придбати за окрему плату. Біля комплексу зручна транспортна розвязка станція метро безпосередньо біля будинків, поруч заїзд на Південний міст, що зєднує з правим берегом, хвилина до зупинки громадського транспорту. Сходити за продуктами можна в «Новус» за 10 хвилин або проїхати одну зупинку до «Варусу» та «Сільпо». За 7 хвилин на авто або за 2 зупинки на громадському транспорті можна доїхати до Metro Cash & Carry та гіпермаркету господарських товарів для дому «Епіцентр». Щоб сімї з маленькими дітьми не витрачали час на пошуки дитячого закладу біля дому, відкрито дитячий садок на території комплексу. До дитячих садків мікрорайону Осокорки на авто їхати 5-10 хвилин. Для доросліших дітей поруч школи 314, 309 8 хвилин на авто, до школи 329 10 хвилин, 6 хвилин їхати до Київської інженерної гімназії. Якщо полюбляєте займатися спортом на території комплексу обладнані спортивні майданчики. Також 5-10 хвилин їхати до мережевих фітнес-клубів району

возможна продажа по єОселя
Зарічна вул., 6
rieltor.ua

ЖК Славутич 2.0 Самое выгодное предложение!!! Площадь; 37.5м2 Этаж/этажность 26/26 Квартира под ремонт, планировка улучшена! Отличный вариант как для жизни так и под сдачи в аренду. Расположена на 25-м этаже отличны видовые характеристики, панорама левый берег озеро! Лифт на этаже! Комплекс комфорт класса со своей инфраструктурой; кафе, магазины, салоны, аптека, большой продуктовый магазин все в пешей доступности! Отличная транспортная развязка до стм. Славутич 50м до центра города 15 мин на метро или 25 на авто! Цена; 58125$ Просмотры по договоренности ключи на руках! С ув.Гаркуша Алексей

возможна продажа по єОселя
Зарічна вул., 6к3
rieltor.ua

Без комісії! Пропонується до продажу 1-но кімнатна квартира в ЖК "Славутич" по вул. Зарічна 2 корпус 3. 10/12 поверхового будинку 2018 року, монолітно-каркасний. Площа квартири 34,7 кв.м. В квартирі виконано якісний ремонт. Продаж з меблями (розкладний диван, двоспальне ліжко, шафа, кухонний гарнітур) та технікою (пральна машина, холодильник, бойлер, витяжка, кондиціонер), що відображена на фотографіях. Санвузол суміжний. Вид з вікна на пр-т Бажана. Встановлена сигналізація Ajax. В комлексі є підземний паркінг. На території ЖК багато закладів, кафе, магазинчиків. В будинку є охорона, консьєрж, відеонагляд, велосипедна, на 3-му поверсі зона відпочинку для жильців будинку. Станція метро Славутич в 2 хвилинах пішки. Код обєкту 21145724

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Зарічна вул., 2
rieltor.ua

Без %. Пропонується однокімнатна квартира студіо в ЖК Славутич 2.0 , сьомий будинок, гарний, доступний поверх, засклена лоджія. Унікальний комплекс бізнес-класу на березі Дніпра! Будинок введено в експлуатацію, чекаємо присвоєння адреси. В подарунок додаємо дизайн проект при покупці. В квартирі вікна Рехау, батарея з регулятором тепла, броньовані вхідні двері. Стоїть пожарна сигналізація. З вікон квартири вид на дачі і на залив Дніпра. Зараз найвигідніший варіант купити цю квартиру по переуступці! В новому ЖК бізнес класу своя яскрава інфраструктура. Поряд річка, озеро, метро, салони, супермаркети, прогулянкові зони, кавярні, спорт зал , паркінг і т.д. Телефонуйте!

Зарічна вул., 7
rieltor.ua

ЖК Славутич 2.0 Адреса : проспект Миколи Бажана, 151-Б Номер квартири - 137 район - Дарницький Метро - Славутич (2 хвилини пішки) Площа - 88.86 / 33.64 / 40 м2 Поверх - 24 / 26 Кімнат - 2 + кухня-гостьова Продаж затишної світлої квартири з чудовим краєвидом на Дніпро та місто в цілому. Квартира без ремонту, з максимально правильним плануванням. Будинок вже отримав сертифікат, вже на стадії отримання адреси. Славутич 2.0 - це сучасний жилий комплекс, який обʼєднує дуже велику територію, за межі якої навіть не обовʼязково виходити, оскільки є все необхідне. Є підземний паркінг у будинку. У межах будинку максимально розвинена інфраструктура. Ціна у національній валюті - 5 800 000 UAH Ціна в євро - 126 500 €

Бажана Миколи просп., 151б
rieltor.ua

ЖК Славутич 2 ГЕНЕРАТОР НА ЛІФТ та комунікації В продажу виставлений унікальний пентхаус з чарівними видовими характеристиками в ЖК "Славутич", Зарічна, 2, корпус 2. Площа 140 кв. м. Панорамні вікна. Планування: кухня-вітальня, 3 спальні, 2 санвузли, 2 гардеробні. Якісний дизайнерський ремонт. Меблі та техніка від кращих світових виробників. Розкішний вид на Дніпро. Зручна транспортна розвязка: метро Славутич у 2 хвилинах пішки. Поруч супермаркети "Новус", "Варус", "Сільпо", "Metro Cash & Carry", "Епіцентр". Дитячий садок у комплексі, школи поруч. Спортивні майданчики та фітнес-клуби в межах 10 хвилин.

Зарічна вул., 2
rieltor.ua

Пропонується на продаж, простора 3-кімнатна квартира в ЖК "Славутич 2.0" за адресою вул. Зарічна, 6/2. Загальна площа квартири складає 106,3 м², розташована на 9-му поверсі. - Планування: 3 окремі спальні, велика кухня- вітальня, 2 санвузли з ваннами. - Ремонт: Виконаний за дизайнерським проектом у теплих, світлих тонах з використанням деревяних поверхонь та мяких підсвічувань. Квартира дуже сонячна і тепла, з гарним видом на Дніпро та центр міста. - Обладнання: Вся необхідна техніка та меблі, включаючи 3 телевізори, вбудований холодильник, посудомийну машину, варильну поверхню, витяжку, духовку, мікрохвильову піч, фільтр для води, пральну машину з функцією сушіння, 2 бойлери, кондиціонери у всіх кімнатах. Меблі виготовлені на замовлення. - Спальні: Дві з двоспальними ліжками, одна з односпальним ліжком - Додаткові зручності: Великий розкладний диван (3,5 м) у вітальні, велика кількість шаф. Інфраструктура ЖК "Славутич 2.0": - Розташування за 2 хв ходьби від метро "Славутич". - Охорона 24/7, закрита територія з гарною зоною відпочинку та дитячими майданчиками. - Приміщення для зберігання велосипедів і дитячих візочків. - У кроковій доступності магазини, торговий центр, школи та дитячі садочки. Додаткова інформація: Можлива оплата через програму Є-Оселя або криптовалютою. Паркомісце: Можливість придбати сімейне паркомісце на 2 автомобілі з незалежними виїздами за 35 000$. Паркомісце знаходиться прямо біля входу в ліфт будинку. Запрошуємо на перегляд!

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Зарічна вул., 6к2
rieltor.ua

Продаж абсолютно нової !!! Вишуканої!!! Видової!!! 3 кімнатної квартири в сучасному ЖК по вул. Зарічна, метро Славутич 2 хв., ліий берег, Дарницький район. "ЖК Славутич 2.0 - логічне продовження стильного і лаконічного міського середовища на березі затоки Дніпра, будинок 2021 року. Дизайнерський ремонт, унікальний проект, витончений смак у всьому! Квартира зроблена для себе, тому всі матеріали для ремонту, техніка, меблі, оздоблення, фурнітута найвищого гатунку. Дві окремі спальні мають кожна свою вбиралью та встроєну велику шафу. Одна зі спален з просторим балконом. В кожній кімнаті кондиціонер, панорамні вікна. Кухня з гостинною - студією зручно зонують простір та наповнюють затишком і комфортом. Усі меблі виготовлені на замовлення. Є вся необхідна техніка: холодильник, посудомийна машина , пральна машина, бойлери, духова шкаф, варильна поверхня , кондиционери. Сантехника Villeroy& Boch. В прихожій - велика шафа- гардероб. Все зроблено якісіно та продумано до дрібниць! Загальна площа 72 м.кв. 22 видовий поверх. Доступ з ліфту до підземного паркінгу. На першому поверсі велосипедні та колясочні кімнати. Закрита територія комплексу зі своєю інфроструктурою : спортивний клуб з басейном, дитячий садочок, дитячі ігрові та спортивні майданчики, ТРЦ, поліклініка, салони краси, ресторани та кафе. Поруч Рівер Молл, набережна для прогулянок . До метро Славутич 300 метрів, до центру Києва 10-15 хвилин на авто. Без комісії для покупця, ексклюзивна пропозиція! Код об’єкту 11220.

Видова квартира ЖК Славутич , вул. Зарічна 6, метро Славутич, Заречный
olx.ua
1 - 24 из 43 результатов

Какой адрес у ЖК Славутич 2.0?

ЖК находится по адресу просп. Бажана, 151б.

О Жилом Комплексе

Новостройка комфорт класса. В строительстве которой используется монолитно-каркасная технология строительства. В качестве утеплителя: минеральная вата . Стены - кирпич. В доме централизованное отопление. Квартиры продаются без отделки.

Сколько домов и квартир в ЖК?

Домов: 6. Квартир в новостройке: 617 (дома 3-7).