Квартира з власною ділянкою в ЖК «Синергія» Glass Велика 1-Кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом. Повністю мебльована з побутовою технікою. Водяний підігрів підлоги. Дорогі меблі, сантехніка. Тераса. Кондиціонер.

Королева улица, 9, Ювилейный, Ровно, Ровенская 75000.0 USD
dom.ria.com

Нова квартира з ремонтом в ЖК «Синергія» Glass Простора кухня, велика кімната з гардеробною. Вмонтована кухня з побутовою технікою. В санвузлі підігрів підлоги. Є вихід під кондиціонер. Вигляд на школу.

ул. Соборная, 285К, Ювилейный, Ровно, Ровенская 61500.0 USD
dom.ria.com

Полюбляєте затишок та комфорт тоді Вам до нас!  До Вашої уваги продаж 1 кімнатної квартири, в новобудові ЖК «Синергія GLASS Вас зустріне атмосфера затишку та комфорту. Квартира з сучасним ремонтом, меблями та технікою, все продумано для комфортного проживання. Кожен куточок пропланований до дрібниць: вбудована простора шафа-купе, простора кухня з сучасною технікою не залишить байдужою жодну господиню. А відокремлена спальня - створює свій затишок для повноцінного відпочинку.  Не меншої уваги заслуговує й двір закритого типу, під відеонаглядом. Тут зможуть відпочити, як діти так і батьки. Багато цікавих локації для дітей, також є бесідки для відпочинку. Є можливість придбати комірку за окрему плату, для зберігання Ваших речей.  Не зволікайте, а телефонуйте! Квартира варта Вашої уваги

Королева улица, 9, Ювилейный, Ровно, Ровенская 56000.0 USD
dom.ria.com
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

До продажу 1к квартира в новобудові ЖК Синергія Glass ЖК бізнес класу з закритим внутрішнім дворем . Загальна площа квартири - 43.5м2 Новий сучасний ремонт та хороші якісні меблі. Опалення - автономна дахова котельня (дуже економно ). Простора кухня з панорамним вікном, велика кімната з вмісткою шафою - купе. В санвузлі підігрів підлоги. Ліфт. Сучасний дизайн підїзду . Домофон . Вигляд з вікна у двір . Внутрішній двір повністю облагороджений із застосуванням ландшафтного дизайну . Також що є не мало важливим - достатня кількість парко місць . Можна придбати або орендувати парко місце в підземному паркінгу, або ж лишити авто на паркінгу надземному (гостьовому) , який функціонує під шлагбаумом . Проектом передбачене будівництво 4-поверхового паркінга. Поруч з будинком перебуває школа N_19 зі стадіоном, церква, паркові зони та інші обєкти інфраструктури. У пішій доступності від багатоповерхівки перебувають зупинки, пошта, дитсадок, супермаркет та навіть АЗС.

Королева улица, 9, Ювилейный, Ровно, Ровенская 58600.0 USD
dom.ria.com

Продаж 1 кімнатної квартири Поверх: 4/6 Площа: 45,2 м2 Будинок здано в експлуатацію. Простора квартира з окремою спальнею, є балкон ,кухня-вітальня, санвузол, коридор. Стан квартири: гіпсова штукатурка, стяжка, вікна виходять на південний схід. Вже проживають сусіди. Територія будинку закритого типу , поряд є гостьовий паркінг. Квартира надзвичайно простора з можливістю перепланування під власні потреби. Огляд в зручний час за домовленістю

Продаж. 1-кімнатна квартира в ЖК Синергія Глас
olx.ua

Продаю затишну однокімнатну квартиру на Ювілейному. Сучасний стильний ремонт, окрема спальня та кухня-вітальня. Укомплектована меблями та технікою. Затишний облаштований внутрішній дворик, закрита територія, доступна тільки для мешканців будинку.

Продаю однокімнатну квартиру в ЖК «Синергія Глас»
olx.ua

ЖК в городе Ривне

География, Ривне