Продаю 1 кімнатну квартиру в ЖК "Покровський Двір", смт Чабани. Квартира в обжитому будинку з якісним ремонтом, робили для себе. Квартира має індивідуальне опалення, двоконтурний газовий котел. Не потребує додаткових вкладень, меблі та техніка залишаються новим господарям. Добре розвинена інфраструктура, є все необхідне для комфортного проживання. Квартира ідеально підходить як для проживання, так і для бізнесу. Перегляди за домовленістю.

Покровська вул. (Кірова), 40-Б
rieltor.ua

Києво-Святошинський р-н, Чабани, ЖК"Покровський двір", вул.Покровська,40а. 14/15к. 36/19/8,4. Після будівельників. Будинок заселений. Біля будинку - чудова зона відпочинку. Вільна. 36000у.о. Без комісіі. 0674658301

можливий продаж по єОселя
Покровська вул. (Кірова), 40
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комісії для ПОКУПЦЯ! Продам 2-х. кімнатну квартиру з якісним ремонтом, всією технікою і меблями, та автономної опаленням, яка знаходиться смт. Чабани, вул. Покровська, 40-Б, в 15 хвилинах їзди від Києва метро Теремки! Вид з вікна не залишить Вас байдужим, оскільки квартира є тристороньою, з якісним ремонтом, а також з гардеробною кімнатою, в новому цегляному будинку. Квартира повністю відповідає реальності, а в живу ще краща. Вікна виходять в двір, на озеро, тому сидячи вдома на балконі з ароматною чашкою кави, Ви спокійно можете спостерігати, де грається Ваша дитина, адже двір закритий, і є декілька дитячих майданчиків. Поруч з будинком є озеро та парк, де влітку та взимку завжди можна відпочити та розважитися з родиною. Поруч дитячий державний і приватний садочок, ТРЦ, СУпермаркети ФОРА та Лоток, Нова Почта, зупинка транспорту. Розвинута інфраструктура та зручна транспортна розвязка. Пряма маршрутка їде до метро: Теремки, Іподром, ВДНХ, Голосіївська, Либідська, Демиївська, Академмістечко, Магелан, Республіка, ЖД Вокзал, Дружби Народів, Мегамаркет, Демиївська. Фото реальні, ключі на руках! Документи для ПРОДАЖУ ГОТОВІ! Перегляди і Угода в любий час! Можливо під Є-Оселя/Іпотека Документам більше 3-х років! Актуально!

Без % Продам 2-х. кімнатну квартиру ЖК Покровський Двір/Чабани/Теремки
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісії! Нова та світла 2 кімнатна квартира з якісним ремонтом, всією технікою і меблями, та автономної опаленням, яка знаходиться смт. Чабани, вул. Покровська, 40-Б, в 15 хвилинах їзди від Києва метро Теремки! Вид з вікна не залишить Вас байдужим, оскільки квартира є тристороньою, з якісним ремонтом, в новому цегляному будинку. Квартира повністю відповідає реальності, а в живу ще краща. Вікна виходять в двір, на озеро та приватний сектор, тому сидячи вдома на балконі з ароматною чашкою кави, Ви спокійно можете спостерігати, де грається Ваша дитина, адже двір закритий, і є декілька дитячих майданчиків. Поруч з будинком є озеро та парк, де влітку та взимку завжди можна відпочити та розважитися з родиною. Поруч дитячий державний і приватний садочок, ТРЦ, СУпермаркети ФОРА та Лоток, Нова Почта, зупинка транспорту. Розвинута інфраструктура та зручна транспортна розвязка. Пряма маршрутка їде до метро: Теремки, Іподром, ВДНХ, Голосіївська, Либідська, Демиївська, Академмістечко, Магелан, Республіка, ЖД Вокзал, Дружби Народів, Мегамаркет, Демиївська. Телефонуйте та обирайте найкраще!

Без %!Нова та світла квартира в ЖК Покровський,Чабани/Теремки
olx.ua

Однокімнатна квартира в ЖК Покровський двір, микрорайон Чабани Гарна квартира в обжитому і зданному в експуатацію будинку. Повноцінне планування, гарний краєвид, высокий, але не останній поверх. Квартира після будівельників, вже є стяжка, чорнява штукатурка - розведеної опалення, встановлений двоконтурний газовый котел. Документам більше 3-х років. Вартість 36 500 доларів США без комісії і податків для Покупця Продаж по державним програмам або в іпотеку - так.

Без % - Квартира с документами - Є-оселя, гос. программы - да
olx.ua

Житлові комплекси у Чабани

Географія Чабани