Продається квартира в ЖК "Парковий на Дніпрі", вул.Сержанта Жужоми 4, м.Черкаси, мікрорайон МИТНИЦЯ! Квартира розташована на дванадцятому поверсі 17-ти поверхового цегляного будинку. Весь будинок утеплений мінеральною ватою 10 сантиметрів, а товщина цегляних стін 51 сантиметр, що додає тепло та шумоізоляції всім квартирам в цьому комплексі! Загальна площа: 59,55 м.кв. Панорамні вікна додають світла та простору і неймовірний вид на Дніпро та долину троянд! Стіни поштукатурені, розводка тепла горизонтальна, що дозволяє встановити лічильник тепла! Два ліфта, закрита тереторія! Оформлення по переуступці!

владелец
Продам 2х к. квартиру в новобудов жк " Парковий на Дніпрі"і
olx.ua

Пропонуємо до продажу видову на р. Дніпро однокімнатну квартиру розташовану на 13- поверсі 17-поверхового цегляного будинку утепленого 15 см. мінвати в ЖК "Парковий на Дніпрі". Встановлено панорамні вікна "REHAU". Здача в експлуатацію на кінець 2024 року, тому можливий продаж по переуступці яка ВЖЕ ОПЛАЧЕНА ПРОДАВЦЕМ. До р. Дніпро та пляжу 2 хв. Ціна: 37300 $

Однокімнатна квартира ЖК "Парковий на Дніпрі"
olx.ua

Продаю 1кімнатну квартиру ЖК «Парковий на Дніпрі» . Цегляний будинок. Встановлені панорамні вікна Rehau, які виходять на вулицю Жужоми. Здається будинок у цьому році, остання можливість придбати по переуступці без додаткових податків.

владелец
1к квартира - ЖК Парковий на Дніпрі - 44 м2
olx.ua

Продажа квартир в ЖК, Черкассы

Ищите квартиру по локации