Продаж 2-кімнатної квартири, Рівне, площа 67.7 кв.м. Ювілейний, ЖК Олімп. 31.8 кв.м. житлової площі. 10.3 кв.м. площа кухні. Стан - готовий до ремонту Роздільний санвузол. 2 закриті лоджії. 5 поверх. Дитячий майданчик. Працює ліфт. Опалення індивідуальний 2х контурний газовий котел (Італія). Лічильники на газ, на х.воду, на електрику. Відсутність розведення труб води у ванну кухню, окрім опалення. Інтернет Київстар. Без ванни та фурнітури окрім унітазу. Придбані але не монтовані: підвіконня (пластик) за розмірами до лоджій в т.ч., радіатори (металеві Турція), плитка (під дерево), ламінат (під плитку узор). Ці матеріали залишаються при бажанні. Вартість нерухомості 60000 $. Квартира від власника. Можливий торг якщо чіткі наміри. Без посередників. Без рієлторів. Деталі по телефону.

владелец
Гурія Бухала, 13
rieltor.ua

П Р О Д А Ж ЖК "ОЛІМП" вул.Г.Бухала стильної квартири - дизайнерський ремонт - автономне ГАЗОВЕ опалення (двоконтурний газовий котел, тепла підлога) - НОВІ МЕБЛІ ТА ТЕХНІКА (двохдверний холодильник Gorenie, витяжка, варочна поверхня та духова шафа Electrolux, вмонтована посудомийка Indesit) - якісна брендова італійська сантехніка - ПАНОРАМНІ енергозберігаючі металопластикові вікна - протипожежні зламостійкі вхідні двері - Загальна площа квартири 43 кв.м, кімната 19 кв.м Будинок зданий в експлуатацію. Затишний двір. ОСББ Право власності на квартиру. Новенька квартира чекає свого власника! 59000$ Домовитись про огляд можна за телефоном 06******02 Оксана АН АБСОЛЮТ

Стильна квартира в новобудові
olx.ua

Як Продам 1 кімнатну квартиру у ЖК Олімп . Стан від забудовника . Комфортна площа 46,5кв.м . Зданий будинок.Сусіди активно роблять ремонти і багото вже живуть . Броньовані двері .Енергозберігаючі вікна . Чистова стяжка . Автономне опалення.

Продам квартиру .1 кімнатна ЖК Олімп
olx.ua
Задайте цену квартиры
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 2-кімнатної квартири, Рівне, площа — 67.7 кв.м. Ювілейний, ЖК Олімп. 31.8 кв.м. — житлової площі. 10.3 кв.м. — площа кухні. Стан - готовий до ремонту Роздільний санвузол. 2 закриті лоджії. 5 поверх. Дитячий майданчик. Працює ліфт. Опалення – індивідуальний 2х контурний газовий котел (Італія). Лічильники на газ, на х.воду, на електрику. Відсутність розведення труб води у ванну кухню, окрім опалення. Інтернет Київстар. Без ванни та фурнітури окрім унітазу. Придбані але не монтовані: підвіконня (пластик) за розмірами до лоджій в т.ч., радіатори (металеві Турція), плитка (під дерево), ламінат (під плитку узор). Ці матеріали залишаються при бажанні. Вартість нерухомості 60000 $. Квартира від власника. Можливий торг якщо чіткі наміри. Без посередників. Без рієлторів. Деталі по телефону.

владелец
Продаж 2к квартири 67.7 кв. м на вул. Гурія Бухала 13
olx.ua

Продам безпосередньо однокімнатну квартиру в новозбудованому житловому комплексі „Олімп” за адресою: м. Рівне, вул. Гурія Бухала 13. Поверх: 8/10. Площа: 40,5 м2. Ціна: 35 800 $, Контакт по Viber. Будинок зданий в експлуатацію і заселений. Працюють ліфти. Будинок комфорт-класу з власним внутрішнім двориком. Автономне опалення. Власний двоконтурний газовий котел Лічильники на всі комунікації. Домофон, інтернет, телебачення. Вікна спальні (16м2), кухні (16,6м2) і лоджії (5м2) виходять в двір будинку на сонячний бік. Розміщена посередині будинку (не зовнішня і не в кутку). Чистова гіпсова штукатурка стін. Чистова стяжка підлоги напівсухим розчином. Якісні, панорамні, багатокамерні вікна Броньовані вхідні двері Квартира з індивідуальним плануванням. Велика лоджія, яку можна приєднати до кухні. Розведене водопостачання, водовідведення та система опалення за індивідуадьним проектом. Встановлений змивний бачок прихованого монтажу. Діюче будинкове ОСББ. Облаштована прибудинкова територія: дитячий майданчик, паркомісця. Школа, дитячий садок, магазини, парки, ТРЦ Екватор, Метро, Епіцентр, аптеки, супермаркети, лікарня, поліклініка - в пішій доступності. Хороший доїзд до центру міста. Квартира готова до переоформлення та ремонту Підходить під єОселя За додаткову оплату: Комплект якісних батарей згідно проекту. Навісний унітаз до вже замонтованого монтажного елемента. Змішувач прихованого монтажу. Програматор опалення з WiFi. Комплект якісних внутрішніх дверей білого кольору виготовленими на замовлення з врізаними замками, ручками та потайними петлями.

Продам однокімнатну квартиру в ЖК „Олімп” вул. Гурія Бухала 13
olx.ua

Чудовий житловий комплекс Олімп. Зданий в експлуатацію будинок. Створено дієве ОСББ Автономне газове опалення. Зроблено чорнову стяжку. Є двоконтурний котел. Гарний дворик і дитячий майданчик. Ціна дуже хороша. що відповідає якості.

Продам недорого 1ну квартиру з автономним газовим опаленням
olx.ua

Контакт по Viber, власник. Продам однокімнатну квартиру в новозбудованому житловому комплексі Олімп за адресою: м. Рівне, вул. Гурія Бухала 13. Поверх: 8/10. Площа: 40, 5 м2. Ціна: 35 800 $, Без ремонту. Будинок зданий в експлуатацію і заселений. Працюють ліфти. Будинок з власним внутрішнім двориком. Автономне опалення. Власний двоконтурний газовий котел. Лічильники на всі комунікації. Домофон, інтернет, телебачення. Вікна спальні (16, 6м2), кухні (16, 5м2) і лоджії (5, 1м2) виходять в двір будинку на сонячний бік. Розміщена посередині будинку (не зовнішня і не в кутку). Чистова гіпсова штукатурка стін. Чистова стяжка підлоги напівсухим розчином. Якісні, панорамні, багатокамерні вікна. Броньовані вхідні двері. Квартира з індивідуальним плануванням. Велика лоджія, яку можна приєднати до кухні. Розведене водопостачання, водовідведення та система опалення за індивідуальним проектом. Встановлений змивний бачок прихованого монтажу. Діюче будинкове ОСББ. Облаштована прибудинкова територія: дитячий майданчик, паркомісця. Школа, дитячий садок, магазини, ТРЦ Екватор, Метро, Епіцентр, аптеки, супермаркети, лікарня, поліклініка - в пішій доступності. Хороший доїзд до центру міста. Квартира готова до переоформлення та ремонту. Підходить під єОселя За додаткову оплату маємо: комплект якісних батарей згідно проекту; навісний унітаз до вже замонтованого монтажного елемента; змішувач прихованого монтажу в душову кабіну; програматор опалення з WiFi; комплект якісних внутрішніх дверей білого кольору виготовленими на замовлення з врізаними замками, ручками та потайними петлями.

владелец
Гурия Бухала улица, 13, Ровно, Ровенская 35800.0 USD
dom.ria.com

Контакт по Viber. Продам однокімнатну квартиру в новозбудованому житловому комплексі Олімп за адресою: м. Рівне, вул. Гурія Бухала 13. Поверх: 7/10. Площа: 42м2. Ціна: 35 800 $, Без ремонту. Будинок зданий в експлуатацію і заселений. Працюють ліфти. Будинок комфорт-класу з власним внутрішнім двориком. Автономне опалення. Власний двоконтурний газовий котел. Лічильники на всі комунікації. Домофон, інтернет, телебачення. Спальня (14, 8м2), кухня (12, 3м2) і лоджія(5, 1м2) . Розміщена посередині будинку (не зовнішня і не в кутку). Чистова гіпсова штукатурка стін. Чистова стяжка підлоги напівсухим розчином. Якісні, панорамні, багатокамерні вікна. Броньовані вхідні двері. Квартира з індивідуальним плануванням. Велика лоджія, яку можна приєднати до кухні. Розведене водопостачання, водовідведення та система опалення за індивідуадьним проектом. Встановлений змивний бачок прихованого монтажу. Діюче будинкове ОСББ. Облаштована прибудинкова територія: дитячий майданчик, паркомісця. Школа, дитячий садок, магазини, парки, ТРЦ Екватор, Метро, Епіцентр, аптеки, супермаркети, лікарня, поліклініка - в пішій доступності. Хороший доїзд до центру міста. Квартира готова до переоформлення та ремонту. Підходить під єОселя. За додаткову оплату маємо: Комплект якісних радіаторів опалення згідно проекту. Навісний унітаз до вже замонтованого монтажного елемента. Змішувач прихованого монтажу в душову кабіну. Програматор опалення з WiFi. Комплект якісних внутрішніх дверей білого кольору виготовлених на замовлення з врізаними замками, ручками та потайними петлями.

владелец
Гурия Бухала улица, 13, Боярка, Ровно, Ровенская 35800.0 USD
dom.ria.com

Продажа квартир в ЖК, Ривне

Ищите квартиру по локации