Продам сучасну дизайнерську квартиру з новим ремонтом у ЖК Лісопарковий у серці Мікрорайону Вишенька. Якісний ремонт, вся техніка та меблі, ніхто не проживав . Поруч вся необхідна інфраструктура! Запрошую на перегляд! Телефонуйте!

Келецька вул., 3
rieltor.ua

А ТЕПЕР ТАКА ПУШКА В ПРОДАЖІ!!!! БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ !!! Однокімнатна квартира в мальовничому місці та престижному ЖК ЛІСОПАРКОВИЙ !!! Квартира знаходиться на тринадцятому поверсі тринадцяти поверхового будинку, що просто нереально круто відкриває кругозір нашу неймовірно казкову Вінницю! Розвинена інфраструктура. Поруч є все все, що необхідно для комфортного проживання. Зупинки громадського транспорту, школи, дитячі садочки, паркінг, парк, ТЦ Мегамол, КФС, МК Доналдс, Басейн МАяк та багато іншого. Квартира має панорамні вікна, екер, натяжні стелі з підсвідленням, яке можна регулювати у різні режими за допомогою пульта керування. Присутній відео домофон за допомогою якого можна дистанційно відкривати ворота та вхідні двері! Тип двору-закритий та під відео наглядом! У квартирі є вівід під кондиціонер. Ванна кімната з підігрівом підлоги та з бойлером для нагріву води та пральною машиною. Кухня укомплектована усіма необхідними меблями та технікою. По всій квартирі панорамні вікна. У квартиру заведено оптоволокно, що дає можливість користуватись інтернетом безперебійно. Опалення відбувається за рахунок автономної котельні. Також у будинку є автономний генератор. Все що є у квартирі враховуючи навіть робот пилосос-залишається новим власникам. Описувати дане житло можна до безкінченості... То все потрібно бачити на власні очі, щупати власними руками, нюхати власним носом!!!! Показ безкоштовний.! Встигніть бути першими.! БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!!!

600-летия улица, 3Б, Славянка, Винница, Винницкая 94500.0 USD
dom.ria.com

1к.жк Лісопарковий. Якісний дизайнерський ремонт, все продумано до дрібниць є проект візуалізація розташування усіх меблів.Кухня, ванна, коридор і гардеробна тепла підлога. Шикарний краєвид на місто.Важливо є балкон, що є рідкістю на жк Лісопарковий.Торг присутній.

600-летия улица, 3Б, Винница, Винницкая 75000.0 USD
dom.ria.com
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

1к жК Лісопарковий.Дизайнерський ремонт, меблі, техніка.Шикарний краєвид з балкона.

600-летия улица, 3В, Винница, Винницкая 90000.0 USD
dom.ria.com

Продам двохкімнатну ЖК Лісопарковий. 6 поверх . В квартирі зроблений сучасний ремонт. Окремі кімнати, панорамні вікна. Залишаються всі меблі і техніка. Телефонуйте !!!

ул. 600-летия, 3А, Славянка, Винница, Винницкая 130000.0 USD
dom.ria.com

2к Лісопарковий ЖК. Мегамол ТЦ поруч. Введений в експлуатацію будинок. Меблі та побутова техніка. Свіжий ремонт, підігрів підлоги, відкритий балкон з кухні, кондиціонер. Автономне опалення, два ліфти. Закритий двір, дитячий майданчик, підземний паркінг.

2к ремонт Лісопарковий ЖК
olx.ua

1к Лісопарковий ЖК. Простора квартира з панорамними вікнати. Автономне опалення, підземний паркінг, закритий двір. Мегамол тц, лісопарк. Зручний район з розвиненою інфраструктурою. Престижне житло за доступною ціною.

Лісопарковий ЖК. Підземний паркінг.
olx.ua

Відео огляд: youtu.be/n_wDORrwE3s?si=NbRIjY4odcW9NXRz Пропонується на продаж 2-кімнатна квартира загальною площею 63,4 квадратних метра. Розташована на 11-му поверсі з 13 в цегляному будинку. Спальна, зала та кухня-студія. Панорамний вид з вікон з підвіконням в підлогу. Вид на весь мікрорайон Вишенька. Оснащена двома бойлерами (на квартиру та окремо, кухню) - завжди гаряча вода. Квартира вражає високим стандартом комфорту, оскільки оснащена системою підігріву підлоги у всіх приміщеннях, за винятком спальні. Це додає додатковий рівень затишку та забезпечує теплу атмосферу в будь-який час року. Розташування на 11-му поверсі дозволяє насолоджуватися прекрасним видом і забезпечує тишу та спокій. Зазначена ціна робить цю пропозицію привабливою для тих, хто шукає комфортне та сучасне житло в зручній локації. Більш детальніше по телефону або відео огляді. Дзвоніть або пишіть - покажемо у зручний час.

ЖК Лісопарковий. Продаж. 2 к квартира. Панорама на Вишеньку. Ключі є.
olx.ua

Продаж 3к квартири ЖК Лісопарковий. Якісний ремонт з європейських сучасних матеріалів.

Продаж 3к квартири ЖК Лісопарковий
olx.ua

НАДЗВИЧАЙНО КРАСИВА-СТИЛЬНА ТА ДИЗАЙНЕРСЬКА КВАРТИРА У ЕЛІТНОМУ ЖК"ЛІСОПАРКОВИЙ! ЗАКРИТА ТЕРИТОРІЯ+СВІЙ ПІДЗЕМНИЙ ПАРКІНГ ІЗ ЛІФТУ ОДРАЗУ СПУСКАЄТЕСЬ У ПАРКІНГ! +НА ДІМ Є ГЕНЕРАТОР ТОМУ ЗІ СВІТЛОМ УСЕ ГАРАЗД! Квартиру робили для себе-тому якісно та усе продумано! Дорога вбудована кухня з фурнітурою BLUM,вмонтований холодильник,пральна машина-WHIRLPOOL,скрізь стоять датчики регулювання тепла! Не кутова-золота серединка! Чудовий поверх! Красивий Панорамний вигляд з вікна! Велика гардеробна кімната!Інстаграмна ванна кімната,з бойлером та різним освітлюванням для Вашого комфорту! Простора та Елегантна спальня! Кондиціонер! Шикарна Картина,яка виконувалась під замовлення! Усе краще побачити у живу!Набагато красивіша та ніжніша!Телефонуйте!Ексклюзив агенства!Ключі на руках!

Продам 1кСТИЛЬНА-ДИЗАЙНЕРСЬКА!Елітний Жк"Лісопарковий"-Панорамна!
olx.ua

ЖК в городе Винница

Ваші увазі пропонується дійсно одна із найкращих пропозицій 1- кімнатних квартир в елітному будинку ЖК «Лісопарковий». Все зроблено якісно, продумано, та зі смаком. Гардеробна. Балкон - що є рідкість. Поруч чудовий лісопарк, затишні кафе, ТЦ Мегамол . На територї сучасний дитячий майданчик, підземний паркінг, закритий двір з відеонаглядом. Запрошую на перегляд

Продаж 1к.квартири в Лісопарковому
olx.ua

Квартира з ремонтом. Тепла та сонячна. Два ліфти. Підземний паркінг в будинку. Закритий двір з охороною. Броньовані вхідні двері. Дуже зручне місцерозташування, все необхідне для комфортного проживання. Мегамол тц, Медичний універ

Ремонт, Новобуд, Лісопарковий жк
olx.ua

ПРОСТОРА квартира з кімнатами ПРАВИЛЬНОЇ форми, дозволяє втілити широкий перелік дизайнерських рішень, в тому числі перепланування на трикімнатну. Квартира НЕ КУТОВА та тепла, утеплення мінеральною ватою. ВІДМІННА ІНФРАСТРУКТУРА, все в кроковій доступності - громадський транспорт, школи, садочки, супермаркети, продуктовий ринок, ТРЦ Мегамолл, фітнес-центри, медичні заклади, розважальні центри, ресторани тощо, також додатково в самому будинку на першому «комерційному» поверсі облаштовані продуктовий магазин, кафе та багато іншого. Впритул до ЖК головна особливість та перевага ЛІС, сім гектарів незайманої первозданної природи. Будинок уже здано в експлуатацію, в значній мірі заселений. В квартирі облаштоване опалення із монтажем радіаторів, заведена електрика, домофон, пожежна сигналізація, в підїзді наявний швидкісний оптоволоконний інтернет. Крім лічильника на електрику та воду, встановлено лічильник на опалення. ЗАКРИТИЙ двір в сучасному стилі, автоматичні ворота, є два дитячих майданчика, зони відпочинку, спортивний майданчик. Уся територія під відеоспостереженням, а також відеонагляд у ліфтах та підʼїздах. Будинок оснащено системою резервного живлення електроенергії, встановлено потужний генератор, автономна дахова будинкова котельня. Наявне УКРИТТЯ, в будинку на цокольному поверсі знаходиться паркінг, поряд з будинком - дворівневий паркінг.

Продаж 2к квартири ЖК Лісопарковий
olx.ua

Терміновий продаж! Стильна, видова квартира. Шикарний вигляд на місто. Новий, благоустроєний житловий комплекс. Усе лаконічно та зі смаком. Нетипове цікаве планування. Облаштована, закрита територія, з паркінгом. Найзручніший район міста. Близько парк, торгові центри, транспорт, школи та решта необхідного для Вашого комфортного життя. 106811

Продається 2 кімнатна квартира ЖК "Лісопарковий" 2342
olx.ua

Новий обєкт на ринку нерухомості .В найбажанішому ЖК Вінниці - ЖК Лісопарковий Зроблений дизайнерський ремонт з дорогих, будівельних матеріалів. Показ в зручний для Вас час.

Продаж 1 кімн ЖК Лісопарковий
olx.ua

Квартира в ЖК Лісопарковому, електроопалення, не кутова, вікна у двір, балкон, по всій квартирі проведена електрика,бойлер, інсталяція.

ЖК Лісопарковий, 2х кімнатна
olx.ua

Запрошуємо вас ознайомитися з чудовою пропозицією – просторою квартирою в новому житловому комплексі. Квартира розташована на середньому поверсі сучасного будинку. Ця квартира ідеально підійде для молодої сімї. Кращий варіант де ви зможете втілити всі свої дизайнерські ідеї. Дзвоніть, пишіть із задоволенням відповім на ваші запитання та домовимося про перегляд.

Двокімнатна 2к квартира на Вишенці  ЖК Лісопарковий
olx.ua

География, Винница