Пропонується у продаж смарт- квартира з правом власності 28м.кв ЖК "Кузьмінський 2" за адресою вул. Магістральна, 33. ✅ Цю квартиру можна придбати за програмою Є-відновлення Встановлено електрогенератор. Будинок монолітно-каркасний, підключений до всіх необхідних комунікацій, опалюється від власної котельні, відеонагляд, є фізична охорона, 2 ліфти (другий на стадії установки), презентабельний парадний вхід. Будівництво закінчено, в будинку присутні магазин, кавярня, поштомат, чудова облагороджена прибудинкова територія зі своїм закритим непроїздним двором, із зонами відпочинку, альтанками, лавочками, є міні-парк з фонтаном, дитячий майданчик, велика власна закрита парковка, багато зелені, в безпосередній близькості знаходяться великі паркові зони. Будинок заселений, багато власників вже живуть чи здають майно в оренду, частина також робить ремонти. У пішій доступності метро Сирець (10хв) і метро Берестейська (20хв). Новий будинок, побудований у 2021 році. Доглянута зелена територія, що примикає до парку Дубки, на території ЖК закритий дитячий майданчик з фонтаном, парковка під охороною, сквер з альтанками та барбекю-зоною, по межі протікає невелика річка Сирець. У будинку є продуктовий магазин "Мікс Март", ремонт побутової техніки. Поблизу розташовані посольство США, Локація тиха, зелена, безпечна

Магістральна вул., 33
rieltor.ua

Квартира-студія площею 28,5 квадратних метрів в стилі Лофт розташована в сучасному будинку, неподалік парків Нивки та Сирець, а також поруч з американським посольством. Інтер’єр квартири відрізняється характерними рисами лофт-стилю: сірі стіни з акцентом, деревʼяні вставки, світлі стелі та іншими деталями притаманними цьому стилю. Кухонна зона інтегрована в загальний простір студії та обладнана сучасною технікою: духовою шафою, посудомийною машиною, витяжкою, холодильником. У квартирі використано мінімалістичні меблі з дерева та металу, що додає простору індустріального вигляду. Диван-ліжко зручний для відпочинку або роботи, з невеликим журнальним столиком, шафою купе та дзеркалом, а також робочим столом та зручним офісним кріслом. У ванній кімнаті, виконаній у монохромних тонах, є сучасна сантехніка, бойлер, пральна машина і душова кабіна. У квартирі багато світлових зон та точок, що допоможе зробити різну атмосферу в залежності від настрою на день. Будинок обладнаний генератором, що забезпечує безперебійне електропостачання, важливе для комфортного життя в міському середовищі і також має кухню на 0 поверсі, якою ви можете користуватися коли немає світла в будинку. Також є охорона, що працює 24 на 7, велика прибудинкова територія, що має альтанки та прогулянкову зону, фонтан, дитячий майданчик і велику парковку зі шлагбаумом.

владелец
None 40000.0 USD
lun.ua

Продається затишна квартира-студія 28м2 в сучасному будинку з гарним видом на ліс (Шевченківський район). Квартира дуже світла, оснащена якісними новими меблями під індивідуальне замовлення (кухня, шафа, а також розкішний диван від компанії Blest) з техніки електроплита Samsung та холодильник Beko. Будинок розташований поблизу американського посольства, оточений мальовничою парковою зоною (парки Нивки та Сирець), має розвинену прибудинкову територію (охорона 24/7, власний закритий паркінг під цілодобовим відеоспостереженням, дитячий майданчик з фонтаном, гриль зони).Будинок оснащений своєю котельнею, а також є генератори, які дозволяють продовжувати роботу ліфта навіть під час дії екстрених відключень світла. Величезна перевага полягає в пішій доступності до станцій метро (м.Сирець -12 хв; м. Берестейська-20 хв.) P.S. У квартирі ніхто не проживав, всі меблі, техніка та сантехніка нове (є всі чеки та накладні), вагомий аргумент при вирішальному виборі.

владелец
None 37000.0 USD
lun.ua