Продається шикарна 1 кімнатна квартира із дизайнерським ремонтом. ЖК Зелений Двір Новобудова із закритою територією, відеонагляд. Квартира знаходиться на комфортному 6 поверсі, звідки відкривається чудовий вид на річку та зелену зону набережної річки. Сонячна сторона. Наявна тепла підлога. У квартирі є все необхідне для комфортного проживання, всі меблі та техніка залишаються. Простора кухня, де є достатньо місця, щоб приймати гостей, наявна вся необхідна техніка: посудомийна машина, холодильник, духова шафа, плита, витяжка. Велика лоджія із панорамними вікнами. Повністю облаштовані кімнати та ванна кімната. Поруч із квартирою знаходиться кладова. Для більшої інформації та показу - телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Тисменицька вул., 249з
rieltor.ua

Продається велика 3 км квартира з частковим ремонтом в центральній частині міста - закритий ЖК Зелений двір, вже зданий та заселений - 91,4 м2 площа квартири, велика кухня-студія 21 м2 та 3 м2 лоджія - 8 поверх з 12 - зручне роздільне планування з окремими кімнатами від 13 м2 - індивідуальне газове опалення, вже встановлено котел, батареї та тепла підлога в коридорі, кухні та санвузлах, залита чистова стяжка - зроблена вся електрика, вихід під кондиціонер, встановлені міжкімнатні двері - на території працює дитячий садочок, є майданчик та парковка, 15 хв машиною до центру міста, поруч є транспортна зупинка, а також вихід до річки - доступна під програми та єВідновлення Ідеальний варіант для вашої сім‘ї в зеленій зоні

Продаж великої 3 км квартири в центральній частині міста
olx.ua

Розкішна панорама, зданий та обжитий будинок, ліфт працює, є газ, паркова зона,річка, близько до центру. Ідеально для проживання та здачі в оренду.

1к зданий сирець ЖК Зелений двір
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3 к.кв в ЖК “Зелений Двір" вулиця Тисменицька. Квартира на 6 поверсі, площа 92 м2. Вигляд на річку. Будинок зданий, всі комунікації заведені. В квартирі зроблено опалення, залито стяжкі та підігрів підлоги, також розведена електрика по цілій квартитрі. Можна починати робити ремонт. Комплекс знаходиться в пішій доступності до річки,на теритрії комплексу облагороджена прибудинкова територія де безліч дитячих майданчиків та достатня кількість паркомісць. Квартира тепла за рахунок східно- південній сонячній стороні та внутрішньому розташуванні. Наповнення в квартир: -вікна енергозберігаючі з потрійним склом -надійні броньовані двері -енергозберігаючий утеплений фасад – інсталяція всіх лічильників: газу, води, електрики – заведення всіх комунікацій Для огляду телефонуйте!

Продам сирець 3 кім. 92 м2 будинок зданий 6 поверх
olx.ua

Продаж зданого 1 кім. сирця по вул. Тисменицька у ЖК Зелений двір. Квартира знаходить на 12 поверсі, з вікон якої чудові краєвиди на місто та річку. Ліфт працює, запущені всі комунікації, є газ. Зручне планування, простора кухня, де можна зробити відпочинкову зону та простора лоджія з панорамними вікнами. В будинку є дитячий садок та необхідні магазини, закрита територія, є вихід на набережну, поряд автобусна зупинка. Цікава пропозиція за приємну ціну !

Продаж 1 кім. сирця р-н Паркової Алеї
olx.ua

Видова 3-кімнатна квартира з частковим ремонтом. ЖК Зелений Двір, обжитий будинок квартира з дуже гарним плануванням велика кухня студія 21м2 та 3 окремі кімнати, простора та світла.Зроблено чорнові роботи а саме: -Розведена тепла підлога -кинута розводка електрики по всій квартирі (розетки та включателі) -виведено 2 траси на кондиціонер(кухня та спальня) -Опалення -сантехніка -залита напівсуха вирівнюча стяжка -міжкімнатні двері Район має потужну інфраструктуру, закритий двір з власним виходом на набережну, поруч звичайно річка , зони відпочинку, також гарна транспортна розвязка з усім містом! Квартира варта вашої уваги! Деталі та огляд у зручний час за номером в оголошенні або звертайтеся у чат

Тисменицкая улица, 251, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 63000.0 USD
dom.ria.com

Гаряча пропозиція на ринку нерухномості, здана Видова 3-кімнатна квартира з частковим ремонтом. ЖК Зелений Двір, обжитий будинок квартира з дуже гарним плануванням велика кухня студія 21м2 та 3 окремі кімнати, простора та світла.Зроблено чорнові роботи а саме: -Розведена тепла підлога -кинута розводка електрики по всій квартирі (розетки та включателі) -виведено 2 траси на кондиціонер(кухня та спальня) -Опалення -сантехніка -залита напівсуха вирівнюча стяжка -міжкімнатні двері Район має потужну інфраструктуру, закритий двір з власним виходом на набережну, поруч звичайно річка , зони відпочинку, також гарна транспортна розвязка з усім містом! Квартира варта вашої уваги!

Тисменицкая улица, 249, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 63000.0 USD
dom.ria.com

Продам 3 к.кв в ЖК Зелений Двір" вулиця Тисменицька. Квартира на 6 поверсі, площа 92 м2. Вигляд на річку. Будинок зданий, всі комунікації заведені. В квартирі зроблено опалення, залито стяжкі та підігрів підлоги, також розведена електрика по цілій квартитрі. Можна починати робити ремонт. Комплекс знаходиться в пішій доступності до річки, на теритрії комплексу облагороджена прибудинкова територія де безліч дитячих майданчиків та достатня кількість паркомісць. Квартира тепла за рахунок східно- південній сонячній стороні та внутрішньому розташуванні. Наповнення в квартир: -вікна енергозберігаючі з потрійним склом -надійні броньовані двері -енергозберігаючий утеплений фасад інсталяція всіх лічильників: газу, води, електрики заведення всіх комунікацій Для огляду телефонуйте!

Тисменецкая улица, 163, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 65000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Географія Івано-Франківськ