Продається 1 кімната квартира по вул.Староконстятинівське шосе 7/2Б. ЖК «Європейський квартал» Загальна площа 34 м.кв. 5/9 поверх. Квартира середня,не кутова з виглядом в двір. Будинок збудовано,проводяться роботи по фасаду та внутрішніх роботах.Здача будинку планується на кінець 2024 року. Хороше місцерозташування будинку,новий мікрорайон міста з розвинутою інфраструктурою,поруч все необхідне для комфортного проживання.5 хвилин до центру міста. Ідеальний варіант як для власного проживання так і інвестиції.

Продаж 1 кімнатної квартири за дуже хорошою вартістю!
olx.ua

Двокімнатна квартира в новомубудинку, що зводиться в затишному, зеленому мікрорайоні міста. ЖК "Європейський квартал" Зручний не високий 5й поверх, вікна на схід. Комплектація на момент здачі: якісні вхідні двері, м/п вікна, розводка електрики, двоконтурний котел, підведена вода у квартиру, штукатурка несучих стін, зовнішнє утеплення стін. Телефонуйте щоб отримати більш детальну інформацію або домовитись про перегляд. переуступка.

Старокостянтиновское шоссе, 7/2Б, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 32000.0 USD
dom.ria.com

До вашої уваги велика і простора одно кімнатна квартира в найкращому і перпективному районі Виставка, ЖК Європейський квартал - будинок нового формату, сучасний підхід. з плюсів Простора кімнати Велика лоджія на кухні Ведика кухня Індивідуальне опалення Зручний середній поверх 2 поверх новобудова на етапі уктивного будівництва, здача 2025 рік. все йде за планом. площа 35м2, стан від будівельників, наповнення від забудовника при здачі: хороші вхідні двері, котел, розводка води та електрики. Чудова, дуже перспективна локація! Телефонуй!

Старокостянтиновское шоссе, 7/2Б, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 21500.0 USD
dom.ria.com
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

До вашої уваги велика і простора одно кімнатна квартира в найкращому і перпективному районі Виставка, ЖК Європейський квартал - будинок нового формату, сучасний підхід. з плюсів Простора кімнати Велика лоджія на кухні Ведика кухня Індивідуальне опалення Зручний середній поверх новобудова на етапі здачі, здача жовтень 2024 площа 36 стан від будівельників, наповнення від забудовника при здачі: хороші вхідні двері, котел, розводка води та електрики. Чудова, дуже перспективна локація!

Старокостянтиновское шоссе, 7/2Б, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 25500.0 USD
dom.ria.com

До вашої уваги велика і простора одно кімнатна квартира в найкращому і перпективному районі Виставка, ЖК Європейський квартал - будинок нового формату, сучасний підхід. з плюсів Простора кімнати Велика лоджія на кухні Ведика кухня Індивідуальне опалення Зручний середній поверх новобудова на етапі здачі, здача жовтень 2024 площа стан від будівельників, наповнення від забудовника при здачі: хороші вхідні двері, котел, розводка води та електрики. Чудова, дуже перспективна локація!

Старокостянтиновское шоссе, 7/2Б, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 27500.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо 1кімнатну квартиру в новобудові, найбажаніший район міста, Виставка, ЖК Європейський квартал, новобудова на етапі здачі, комфортний поверх 5\10, площа 34 м2, стан від будівельників, наповнення від забудовника при здачі: хороші вхідні двері, котел, розводка води та електрики. Здача на жовтень 2024 року! Чудова, дуже перспективна локація! Реальному клієнту хороший торг!

Пропонуємо 1кімнатну квартиру в новобудові, район Виставка!
olx.ua

Двокімнатна квартира в будинку, що будується в зеленому мікрорайоні міста. ЖК "Європейський квартал" Зручний не високий 5й поверх, вікна на схід. Комплектація на момент здачі: якісні вхідні двері, м/п вікна, розводка електрики, двоконтурний котел, підведена вода у квартиру, штукатурка несучих стін, зовнішнє утеплення стін. Телефонуйте щоб отримати більш детальну інформацію або домовитись про перегляд. переуступка.

2к квартира, Виставка, Старокостянтинівське шосе.
olx.ua

ID: 33372 Пропоную 1-кімнатну квартиру, Виставка, ЖК Європейський квартал, новобудова на етапі здачі, поверх 5\10, площа 33,54м2, стан від будівельників, наповнення від забудовника при здачі: хороші вхідні двері, котел, розводка води та електрики. Здача на жовтень 2024 року! Чудова, дуже перспективна локація! Договір. Хочете купити квартиру з виглядом на місто та зручним розташуванням? Телефонуйте і домовляйтесь про перегляд! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-903-823-LX.

Однокімнатна квартира на 5 поверсі, Хмельницький
olx.ua

Терміново! Пропонуємо 1 кімнатну квартиру в новобудові на етапі здачі, Виставка, дуууже перспективна локація! ЖК Європейський квартал, середній 5 поверх, не кутова, панорама з кухні! Діє переуступка! Телефонуйте за деталями!

Шок ціна! Новобудова на єтапі здачі, 1 квмнатна квартира!
olx.ua

ЖК в городе Хмельницкий

География, Хмельницкий