Продаж двокімнатної квартири по вул. Опільського. ЖК Домініканський. Загальна площа 62.9 м.кв. Простора кухня- студія, спальня, роздільний санвузол, просторий балкон. Підземний паркінг, дитячий майданчик, зони для відпочинку, закрита територія від сторонніх. Опалення і гаряче водопостачання у комплексі надходить від власної котельні на даху Утеплювач-мінеральна вата. Вигляд з вікон на 5 школу та площу міста.

Продаж квартири в центрі міста, ВИГІДНА ЦІНА!
olx.ua

Продається 2 кімнатна квартира в елітному житловому комплексі Домініканський. Простора квартира, 63 м.кв., окрема спальня, кухня-вітальня та роздільний санвузол. Опалення і гаряче водопостачання у комплексі надходить від власної котельні на даху Підземний паркінг, дитячий майданчик, зони для відпочинку, закрита територія. Здача в другому кварталі 2024 року

Продаж 2к квартири, 63 м.кв., ЖК Домініканський
olx.ua

Продам квартиру у новобудові у Жк «Домініканський» Без посередників ВІД ВДАСНИКА Підземний паркінг, дитячий майданчик, зони для відпочинку, закрита територія від сторонніх Центр міста Простора квартира площею 63 метри кв 6 поверх Опалення і гаряче водопостачання у комплексі надходить від власної котельні на даху Монолітно-каркасна технологія будівництва Утеплювач-мінеральна вата Здача в другому кварталі 2024 року Будівельна компанія «Креатор Буд»

владелец
Продаж 2-к квартири вул.Опільського ЖК Домініканський
olx.ua

Продажа квартир в ЖК, Тернополь

Ищите квартиру по локации