Продається простора 1к квартира в сучасному ЖК «Амстердам» Зручний 6 поверх. Середній поверх - 6.⠀ Квартира має вдале планування з просторою кухнею з панорамними вікнами ,які виходять на східну сторону поруч з озером. ⠀ ☑️Цегляні стіни утеплені та оздоблені облицювальною цеглою; ☑️панорамні металопластикові вікна з трикамерними енергозберігаючими склопакетами; ☑️ індивідуальне опалення (двоконтурний котел); ☑️ чорнове оздоблення, встановлені лічильники на воду, газ та електроенергію; ☑️якісні вхідні двері. ⠀ Інфраструктура: магазини, аптеки, ТЦ «Агора», кафе, ресторан, банк, садочки… Без комісії для покупця!

Панаса Мирного вул., 16/1
rieltor.ua

Продаю!!! р-н Озерна ЖК "Амстердам" вул. Панаса Мирного, 16/4 Новобудова. Будинок на етапі введення в експлуатацію. -Ззовні утеплена. -Обкладена облицювальною цеглою. -Великі панорамні вікна. -Встановлений 2контурний котел. -Є усі лічильники. -Індивідуальне газове опалення. Простора, світла та тепла, завдяки панорамним металопластиковим вікнам з 3камерними енергозберігаючими склопакетами. Однією із переваг ЖК "Амстердам" є благоустрій прибудинкової території (сучасна зона відпочинку, міні-футбольне поле для активних ігор, інтерактивні дитячі майданчики, спортивний майданчик із вуличними тренажерами та гімнастичними снарядами для рухливого способу життя) ЖК облаштований паркінгом , гаражними боксами , гостьовим паркінгом. ⠀Зручне розташування, поруч є всі необхідні магазини, школа та садочок.

Панаса Мирного вул., 16/4
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира по вул .Панаса Мирного,район Озерна ЖК «Амстердам». 6 секція. Будинок на етапі здачі! Загальна площа 44 м.кв. 9/10 поверх. Індивідуальне газове опалення. Красива панорама та хороше планування. Стан від забудовника. Дуже хороше місцерозташування ,серце Озерної. Поруч магазини,ТЦ «Агора»,кавʼярні,аптеки,зупинка громадського транспорту та все що необхідно для комфортного проживання. Також поруч знаходиться озеро для спокійних вечірніх прогулянок. Встигніть придбати доки діє переуступка! Показ в зручний для Вас час. Деталі за телефоном

Панаса Мирного вул., 16/4
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

АКЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ від забудовника, без % та комісії. ЖК «Амстердам» пропонує сучасну однокімнатну квартиру з вільним плануванням у ГОТОВОМУ будинку (6-секція) - очікуємо СЕРТИФІКАТ ГОТОВНОСТІ! Вартість - 46,500$ площа - 59,1 м², кухня - 28,5 м² з виходом на простору лоджію з панорамними вікнами світла кімната - 20,0 м² відкритий балконьчик - 0,5 м² сполучена вбиральна - 4,9 м² коридор - 5,8 м² квартира повністю з підведеними комунікаціями максимальне наповнення: - встановленні вхідні броньовані двері з накладкою МДФ - штукатурка стін (крім санвузла) - 2-контурний газовий котел - встановленні лічильники на газ, воду, світло - розведена електрика по усій квартирі - водопостачання та каналізація до точки - металопластикові вікна: 5-камерний профіль, 3 скла (енергозберігаючі) ПОВНІСТЮ ЦЕГЛЯНИЙ БУДИНОК зовнішні і міжквартирні стіни: цегла (74 см), внутрішньо квартирні перегородки: цегла+мінвата+цегла (250 мм) висота стелі: 280 см велика сучасна та приватна прибудинкова територія, дитячі майданчики та багато паркомісць розвинена інфраструктура: кафе,ресторани,ТЦ,магазини,аптеки,спортивні зали,навчальні заклади. Поспішай придбати свою ідеальну квартиру за найвигіднішою ціною! Центр продажу ЖК «Амстердам» м. Хмельницький, вул. Панаса Мирного 16/1 ( р-н Озерна, зуп. Кармелюка) 09*********04

1к однокімнатна квартира від забудовника ЖК Амстердам
olx.ua

Продаж 1 кімнатної квартири в одному з найпопулярніших будинків на Озерній ЖК «Амстердам» що розташований по вул.Панаса Мирного 16/1. 7 секція. Будинок на стадії будівництва,на етапі закінчення 3 поверху. Загальна площа 35.16 м.кв. Квартира на хорошому 3 поверсі з 9. Не кутова! Чудове розташування будинку,поруч ТЦ,магазини,аптеки,кав’ярні,зупинка громадського транспорту та все необхідне для комфортного проживання. Також зовсім поруч знаходиться озеро для спокійних вечірніх прогулянок. Чудовий вибір як для інвестиції так і власного проживання! Вигідна ціна!!!

Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК «Амстердам»
olx.ua

АКЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ ЖК «Амстердам» пропонує сучасну двокімнатну квартиру з вільним плануванням у ГОТОВОМУ будинку (6-секція) - очікуємо СЕРТИФІКАТ ГОТОВНОСТІ! Вартість - 56 000$ площа - 70,5 м², 4 поверх кухня - 22,1 м² з виходом на простору лоджію з панорамними вікнами світла кімната - 34,0 м² з двома вікнами відкритий балконьчик - 0,5 м² сполучена вбиральна - 4,9 м² коридор - 9,1 м² квартира повністю з підведеними комунікаціями максимальне наповнення: - встановленні вхідні броньовані двері з накладкою МДФ - штукатурка стін (крім санвузла) - 2-контурний газовий котел - встановленні лічильники на газ, воду, світло - розведена електрика по усій квартирі - водопостачання та каналізація до точки - металопластикові вікна: 5-камерний профіль, 3 скла (енергозберігаючі) ПОВНІСТЮ ЦЕГЛЯНИЙ БУДИНОК зовнішні і міжквартирні стіни: цегла (74 см), внутрішньо квартирні перегородки: цегла+мінвата+цегла (250 мм) висота стелі: 280 см велика сучасна та приватна прибудинкова територія, дитячі майданчики та багато паркомісць розвинена інфраструктура: кафе,ресторани,ТЦ,магазини,аптеки,спортивні зали,навчальні заклади. Поспішай придбати свою ідеальну квартиру за найвигіднішою ціною! Центр продажу ЖК «Амстердам» м. Хмельницький, вул. Панаса Мирного 16/1 ( р-н Озерна, зуп. Кармелюка) 09*********04

2 кімнатна квартира від забудовника ЖК Амстердам
olx.ua

АКЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ від забудовника, без % та комісії. ЖК «Амстердам» пропонує сучасну однокімнатну квартиру з вільним плануванням . Здача будинку кінець 2025 ПОВНІСТЮ ЦЕГЛЯНИЙ БУДИНОК , утеплення мінвата , зовнішні і міжквартирні стіни: цегла (74 см), внутрішньо квартирні перегородки: цегла+мінвата+цегла (250 мм) висота стелі: 280 см Поверх 4,5,6,9 кухня - 8,0 м² з виходом на простору лоджію з панорамними вікнами світла кімната - 18,0 м² сполучена вбиральна - 3,9 м² коридор - 3,03 м² квартира повністю з підведеними комунікаціями максимальне наповнення: - встановленні вхідні броньовані двері з накладкою МДФ - штукатурка стін (крім санвузла) - 2-контурний газовий котел - встановленні лічильники на газ, воду, світло - розведена електрика по усій квартирі - водопостачання та каналізація до точки - металопластикові вікна: 5-камерний профіль, 3 скла (енергозберігаючі) Також в наявкості квартири від 34м2 до 70,3 м2 Центр продажу ЖК "Амстердам" м. Хмельницький вул. Панаса Мирного16/1 район Озерна

Однокімнатна Квартира за АКЦІЙНОЮ ЦІНОЮ
olx.ua

ЖК "Амстердам", самий бажаючий будинок у мікрорайоні Озерна. Квартира не кутова, автономне опалення. Зручний 4 поверх. Кімнати окремі, санвузол роздільний. Панорамні вікна. Лоджія засклена, + ще холодна лоджія. Вихід на лоджію з кухні. Котел розміщений на лоджії, що зручно для планування кухонних меблів. Гарний великий коридор. Пожежна сигналізація. Двір закритого типу. Дизайнерське оформлення підзїду та сходової площадки.

Панаса Мирного улица, 16/3, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 53000.0 USD
dom.ria.com

В продажу чудова квартира 1к+кухня-студія, площею 59.1 м.кв в ЖК Амстердам Новобудова комфорт класу на етапі здачі. Якісне будівництво, товщина стін 74 см , утеплення мін.ватою, покрівля будинку облаштовується ПВХ мембраною, панорамні вікна та відкритий балкончик. Квартира видова, знаходиться на 10 поверсі. Дуже вдале планування. Простора кімната, площею 20 м.кв, передпокій, санвузол сумісний і велика кухня - вітальня з панорамною лоджією, вікном в робочій зоні та виходом на відкритий балкончик. Ще діє переуступка. Торг присутній. Телефонуйте, цей затишний куточок може стати Вашим! Наталія - Ваш рієлтор!

Панаса Мирного улица, 16/1, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 44300.0 USD
dom.ria.com

Продається 1 к квартира ЖК Амстердам, будинок зданий та заселений, стан квартири після будівельників. Квартира не кутова всі вікна у двір. Квартира у власності більше 3х років, оформлення складе 2%!!! В будинку є гараж який можна придбати за окрему плату.

Панаса Мирного улица, 16/1, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 46500.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Хмельницький

Продається сучасна, простора, світла 2 кімнатна квартира в елітному житловому комплексі «Амстердам» по вулиці Панаса Мирного, мікрорайон Озерна. Загальна площа 70 м2, прекрасне, сучасне планування, велика затишна кухня 13 м2. В квартирі зроблений дизайнерський ремонт з якісних матеріалів, тепла підлога, 9/9 поверх. Повністю укомплектована меблями та технікою (двоконтурний газовий котел Арістон з WIFI програматором температури, 3 телевізора, новий холодильник, мікрохвильова піч, посудомийна машина, індукційна плита, духова шафа, витяжка, пральна машина 2в1 з сушкою), техніка вся на гарантії з 2023 року, встановлено систему безперебійного живлення на літійному акамуляторі до 3 кВт з можливістю перемикати живлення на електрощитку (відповідний перекидний автомат), додатково встановлена сигналізація, датчик затоплення. Домофон з системою розпізнавання обличчя. Чудовим бонусом для нових власників буде комірка з стелажами та окремим входом з двору. Затишний, спокійний, закритий двір з посиленою системою охорони: відеоспостереження з реєстратором записів (дверей, коридору, підʼїзду, входу), є сучасний дитячий майданчик. Великий плюсом буде підземний паркінг, а також у дворі будинку встановлені зарядні станції, а це просто ідеально для власників електромобілів! Зручне місцерозташування будинку, поруч знаходиться все для комфортного проживання, школа, парк, зелена зона, магазин, кіоск, дитячий майданчик, відділення банку, банкомат, супермаркет, ТРЦ, відділення пошти, аптека, ресторан, кафе, зупинка транспорту, дитячий садок, озеро для спокійних вечірніх прогулянок або ранкових пробіжок. Квартира точно вартує Вашої уваги! Дзвоніть! Перегляд в зручний для Вас час.

Панаса Мирного улица, 16/1, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 92000.0 USD
dom.ria.com

Зданий будинок, підключено всі комунікації: газ, вода, світло! Продам гарну трьохкімнатну квартиру в сучасному районі міста! ЖК Амстердам. вул. Панаса Мирного. Площа 82.7кв.м., поверх 9/9. Вдале планування. Від забудовника котел, лічильники, цементна штукатурка стін. За показом та деталями телефонуйте або пишіть на вайбер! Олександр

Панаса Мирного улица, 16/3, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 47500.0 USD
dom.ria.com

ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА БЕЗ ОПЛАТИ КОМІСІЇ Продається 2к квартира в елітній новобудові комфорт класу ЖК Амстердам. Побудований в дві цегли, зсередини утеплений 10см. мінеральною ватою, ззовні фасадна облицьована цегла (товщина несучої стіни - 75см.) Секція здана, підключення комунікацій. Квартира не кутова, оптимальний третій поверх. Гарне просторе планування: просторі кімнати 19.5м.кв, 19.7м.кв, велика кухня 14.9м.кв. Роздільний санвузол, дві лоджії з кімнат. Стан від забудовника на момент здачі: _розводка електрики; _пятикамерні енергозберігаючі металопластикові вікна з потрійним склопакетом; _двоконтурний газовий котел; _штукатурка всіх стін; _лічильники обліку (світло, газ, вода) «Амстердам» це новий житловий комплекс у Хмельницькому, для якого архітектори застосували прийоми сучасної голландської архітектури. На тлі інших будівель мікрорайону Озерна будинки виділяються оформленням фасадів у шоколадних тонах, панорамним склінням вікон та балконами з крученими кованими огорожами. Проєктом комплексу передбачено комерційні площі у прибудованому приміщенні, оформленому в тому ж стилі, що й житлові будинки. Затишним місцем для відпочинку та прогулянок з дітьми стане внутрішній двір, для облаштування якого застосовані ландшафтний дизайн та система декоративного освітлення. Також проєктом передбачено спортивні та дитячі ігрові майданчики, пішохідні алеї, автомобільні проїзди, підземний паркінг, гаражні бокси та гостьові наземні парковки. За окрему плату гаражний бокс 18м.кв в будинку. Телефонуйте

Панаса Мирного улица, 16/1, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 52000.0 USD
dom.ria.com

Продам велику та світлу 3 кімнатну квартиру в одному із кращих житлових комплексів міста. ЖК Амстердам, район Озерна. Зручний Середній поверх 6/10. Загальна площа 95 кв.м. Квартира двохстороннього планування. Всі стіни та перестінки цегляні та поштукатурені, рівні. Є газовий двохконтурний котел та всі лічильники. Всі комунікації працюють! Дім активно обживається. Дуже гарна прибудинкова територія. Міні футбольне поле із натуральною газонною травою та поливою. У бонус покупцю КЛАДОВКА! За всіма деталями та показом телефонуйте!

Панаса Мирного улица, 16/1, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 58000.0 USD
dom.ria.com

У продажі простора 1к квартира, 2 поверх з 9, район(ближня) Озерна, вул Панаса Мирного 16\1, ЖК: Амстердам. Квартира повністю готова для комфортного проживання, адже оснащена меблями, є підігрів підлоги, зроблений євроремонт, роздільне планування і це не всі переваги даної оселі. Зручна транспортна розв*язка. Вигідне розміщення інфраструктури поряд дитячий садок, дитячий майданчик, школа, магазини, ТРЦ, зупинка транспорту. Зацікавила пропозиція не втрачайте час - записуйтесь на перегляд!

Панаса Мирного улица, 16/1, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 48000.0 USD
dom.ria.com

Продається хороша 3к квартира в найзатребуванішому районі міста Озерна, вул Панаса Мирного, ЖК Амстердам. Це сучасний житловий комплекс оформлений у стилі голандської архітектури. Гарно спланований внутрішній двір, ландшафтний дизайн та система декоративного освітлення. Також проєктом передбачено спортивні та дитячі ігрові майданчики, пішохідні алеї, автомобільні проїзди, підземний паркінг, гаражні бокси та гостьові наземні парковки. Квартира функціонального планування, двостороння, з кухні та двох кімнат - лоджії, панорамні вікна. Висока стеля - 3.75м. стан від будівельників. Гарна локація будинку, розвинена інфраструктура: школа 28, дитячий садочок 56, поштове відділення, магазини, кафе ресторани, ТЦ Агора, озеро все в пішому доступі. Хороша транспортна розвязка. Телефонуйте, деталі по телефону. Наталія

Панаса Мирного улица, 16/2, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 58000.0 USD
dom.ria.com

Продається чудова двохкімнатна квартира у ЖК Амстердам. Дуже класні характеристики: - велика площа - 66 кв.м. - зручний четвертий поверх з девяти - цегляний будинок, енергозберігаючий - утеплена пінополістеролм та мінватою - гарне планування, кімнати правильної форми, лоджія та балкон - хороше наповнення від забудовника, чорнова штукатурка стін, індивідуальне опалення.(газовий котел) - стоянка, підземний паркінг та гаражні бокси Дуже хороше та розвинене місце розташування. Торгові центри, сучасна інфраструктура, шикарний вигляд з вікна, школи, садочки, зупинки, все в пішій доступності. Для вечірніх прогулянок - поруч озеро. Хороша інвестиція на ринку! Будинок зданий, одразу можна оформляти право власності, ще діє переуступка, що значно дешевше чим переоформлення. Для детальнішої інформації, телефонуйте! Все підкажемо та підберемо найкращий варіант саме для Вас.

Панаса Мирного улица, 16/3, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 47500.0 USD
dom.ria.com

2к Озерна, комфортний та стильний, із гарною прибудинковою територією ЖК Амстердам, 2хв ходьби до Озера! Площа квартири 61кв.м. (гарне планування), поверх 9/10 (10п. житловий). Дуже гарний панорамний вигляд із вікон! Опалення індивідуальне газове. Зроблено дорогий ремонт (робилось все для себе*) Майже всі меблі та техніка залишаються. Мінімальне оформлення 2%!

Панаса Мирного улица, 16/1, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 85000.0 USD
dom.ria.com

Продам 1к квартиру на Озерній, у престижному ЖК "Амстердам". Квартира не кутова, з якісним ремонтом, залишаються усі меблі і техніка, гарний краєвид, поруч зупинка транспорту, озеро, розвинена інфраструктура. По всій квартирі тепла підлога, великий, гарний двір з дитячою площадкою. Ціна 54 500+переоформлення 8, 5 % (без комісії для покупця). Деталі за телефоном

Панаса Мирного улица, 16/1, Хмельницкий, Хмельницкая 54500.0 USD
dom.ria.com

Продається Простора та панорамна квартира у Житловому Комплексі Амстердам, що на етапі здачі! Гарне планування. Кухня з просторою лоджією. Затишна кімната. Виконано штукатурку стін, електророзведення. Встановлюється двоконтурний котел та лічильники обліку, металопластикові вікна. Гарна прибудинкова територія, є спортивний майданчик та дитячі майданчики. Телефонуйте, надам більше інформації. Діє переуступка! Без комісії

Квартира з кухнею-вітальнею! 58 м2. Без комісії
olx.ua

Продається чудова двохкімнатна квартира у ЖК Амстердам. - велика площа - 67 кв.м. - зручний поверх - цегляний будинок, енергозберігаючий - утеплена пінополістеролм та мінватою - гарне планування, кімнати правильної форми, лоджія та балкон - хороше наповнення від забудовника, чорнова штукатурка стін, індивідуальне опалення.(газовий котел) - стоянка, підземний паркінг та гаражні бокси

Терміново!!!ПРОДАЖ 2к ЖК Амстердам 45500$!
olx.ua

1к Озерна ЖК Амстердам 4 секція 7/10 43м2 . Стан від забудовника. Технічні характеристики Технологія будівництва Цегляна Матеріал стін Облицювальна та чорнова цегла Фасад Декоративна штукатурка та облицювальна цегла Утеплення Зовнішні стіни – облицювальна цегла, мінвата 10см, чорнова цегла (64см); 1-2 поверх: декоративна штукатурка, пінопласт (10 см), чорнова цегла Високий рівень шумоізоляції Міжквартирні перегородки – 2 ряди чорнової цегли, посередині шар мінеральної вати 10 см Система опалення Індивідуальне, двоконтурний котел (газовий) Комунікації Розводка електрики; Водопостачання, каналізація (без розводки внутрішніх мереж водопроводу і каналізації від точки вводу в квартиру); Встановлення лічильників; Вікна Панорамні вікна з елементами декору, п’ятикамерний профіль, три скла (одне з них енергозберігаюче) Вхідні двері Броньовані, утеплені, протипожежні, з накладкою МДФ Ліфт Пасажирський, 630кг/1000кг - З нами сотні покупців реалізували свої цілі. Пишіть/телефонуйте!

1 кімнатна квартира в новобудові. ЖК Амстердам, зданий будинок
olx.ua

Чудова квартира в сучасному будинку, який так полюбився жителям Озерної - Житловий комплекс Амстердам* Квартира знаходиться на першому поверсі, фактично другий, тому що знизу гаражі. Не кутова, дуже тепла квартира з комфортним плануванням* 3 роздільних кімнати та кухня вдалої квадратної форми, з виходом на лоджію та відкритий балкон. Стан від забудовника, а саме: чорнове тинькування стін, розводка електрики, лічильники, якісні вхідні двері, індивідуальне опалення(газовий котел). Крім того, важливо що всі пере стінки з цегли, а не газоблоку, будинок реально теплий. Прекрасна прибудинкова територія, підземний паркінг в попередніх секціях ЖК, автомат питної води, зарядна станція для електроавтомобілів, чудовий сучасний дитячий майданчик з огородженим полем для старших дітей. Зацікавила пропозиція - телефонуйте! ID: 32827

Продаж трикімнатної квартири ЖК Амстердам
olx.ua

Однокімнатна квартира ЖК "Амстердам" новобудова на етапі будівництва загальна площа 35.2 індивідуальне газове опалення 5 поверх з 10 Металопластикові вікна внутрішні роботи від забудовника на території є гараж Встановлено дорогі якісні вхідні двері ПЕРЕГЛЯД в зручний для вас час Зацікавила пропозиція - телефонуйте! ID: 32645

Продаж однокімнатної квартири ЖК Амстердам
olx.ua
1 - 24 з 38 результатів

Географія Хмельницький