вул. Софії Русової, 3

Пропонується в довгострокову оренду однокімнатна квартира. Перша здача, раніше в оренді не була. В квартирі виконаний якісний ремонт, сучасні меблі та побутова техніка - мікрохвильова піч, холодильник, пральна машина, кондиціонер, бойлер, пилосос, праска. Велика ванна кімната. Заведені дві енергозахищені лінії інтернет - Юніонком та Нашнет. Квартира тепла, не кутова та затишна - вікна в тихий двір. Новус в 50 м від парадної, Фора 200 м, до станції метро Осокорки 10 хвилини пішки. 5 поверх 25 поверхового будинку, загальна площа 39 кв.м. Теплий будинок, чисте парадне, тихе подвіря та спокійний район для життя.

Софії Русової вул., 3
rieltor.ua

Пропонується в оренду тепла та затишна однокімнатна квартира за адресою вул. Софії Русової, 3 ЖК Патріотика До станції метро Осокорки 10 хвилини пішки. Квартира знаходиться на 10 поверсі 25 поверхового будинку, загальною площею 46 кв.м. Квартира у дуже гарному стані, повністю облаштована всіма необхідними меблями та технікою. Є пральна машина, холодильник, кондиціонер, електричний водонагрівач, мультиварка, електрочайник, фен, посуд, тепла підлога в ванній кімнаті, ванна і душ. У квартирі стоять металопластикові вікна, засклена лоджія. Теплий будинок, чисте парадне, тихе подвіря та спокійний район для життя. Зручна транспортна розвязка. Зупинка громадського транспорту поряд з будинком. Відмінно розвинена інфраструктура. Поруч з будинком знаходиться все що потрібно для комфортного проживання та відпочинку. Школа, дитячий садок, спортивні та дитячі майданчики, лікарня, аптеки, супермаркети, відділення банків та відділення Нової пошти, а також велика кількість різноманітних магазинів та закладів для відпочинку. Телефонуйте, чекаємо Вас на перегляд. Ключі на руках. Ціна 15000 грн + комунальні послуги.

Софії Русової вул., 3
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Здається в оренду 1к за адресою Софії Русової 3 37 кв.м Поверх 5. Все необхідне є: пральна машина, плита, холодильник, роутер, великий розкладний диван, витяжки на кухні та у сан. вузлі, бойлер на 80 л, балкон засклений. Будинок утеплений - нізькі комунальні. Озера - 3 хв. пішки, метро Осокорки - 10 хв. пішки, метро Позняки - 15 хв. пішки. Біля входу у парадне (не під вікнами) - Новус (з укриттям). Зупинка громадського транспорту навпроти парадного. Дуже зручне та комфортне місце. Без тварин. Палити не можна навіть на балконі!!! Вартість оренди 12000 грн + комнульні + завдаток 12000 грн. Комісія 50%

Софії Русової вул., 3
rieltor.ua