вул. І. Павла ІІ (Патріса Лумумби), 6/1

Квартира площею 130 кв.м в елітному комплексі преміум-класу «Бульвар Фонтанів». Стильний дизайнерський інтерєр для сучасних людей з урахуванням кожної дрібниці і використанням новітніх технологій та матеріалів. В квартирі дві великих гардеробні. Дві спальні, она з яких з власною гардеробною кімнатою . Два великих санвузли. Житло повністю укомплектоване сучасними італійськими меблями, є сантехніка, кахель, паркет, штори, світло все від найкращих світових виробників. Розумний будинок, у всіх кімнатах та санвузлі системи кондиціонування та подачі свіжого повітря, відеоспостереження в підїзді і на майданчику, закрита охоронювана територія, трирівневий підземний паркінг, ландшафтний дизайн двору, вражаючі фонтани, оригінальне художнє освітлення всієї території та багато інших оригінальних фішок, які не залишать Вас байдужими при виборі житла. Перегляди в зручний для Вас час. Ключи на руках.

Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 6/1
rieltor.ua

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 6/1
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

АКТУАЛЬНО! Ул. Иоанна Павла II (П. Лумумбы), 6/1. ЖК "Бульвар Фонтанов"- один их самых элитных ЖК от надежного застройщика! Это современный комплекс бизнес-класса с закрытой территорией, дизайном общих помещений, круглосуточной ресепшн-службой и подземным паркингом. Территория комплекса закрыта, под охраной и видеонаблюдением. Квартира с хорошим ремонтом. Полностью меблирована, вся бытовая техника, встроенная кухня с техникой, встроенные шкафы, кондиционеры, теплые пол, 2 с/у(ванна, душ), WI-FI, ТВ. Сигнализация. Придомовая территория закрытого типа, охраняемая, установлено видеонаблюдение по периметру Возле дома: ТРЦ "Океан Плаза", "Novus", круглосуточный "Сильпо", "Ашан", "Novus" А также: кафе, кофейни, рестораны, салоны красоты, банки, обменные пункты, Новая Почта... Метро "Дворец Украина", "Лыбидская", "Дружбы Народов"

Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 6/1
rieltor.ua

Квартира площею 165 кв.м в елітному комплексі преміум-класу «Бульвар Фонтанів». Стильний дизайнерський інтер’єр для сучасних людей з урахуванням кожної дрібниці і використанням новітніх технологій та матеріалів. Житло повністю укомплектоване сучасними італійськими меблями, є сантехніка, кахель, паркет, штори, світло — все від найкращих світових виробників. Розумний будинок, мультирум у всіх кімнатах та санвузлі, системи кондиціонування та подачі свіжого повітря, приховані камери в квартирі, відеоспостереження в під’їзді і на майданчику, закрита охоронювана територія, трирівневий підземний паркінг, ландшафтний дизайн двору, вражаючі фонтани, оригінальне художнє освітлення всієї території та багато інших оригінальних фішок, які не залишать Вас байдужими при виборі житла.

Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 6/1
rieltor.ua