Виграй квартиру в ЖК OK'LAND за донат від 200 грн
Зробити донат
ул. Вильямса, 19/14

Пропонується в довгострокову оренду простора 3 кім кв в елітному ЖК Венеція вул Вільямса 19/14 . У Квартирі виконано дизайнерський ремонт з використанням якісних матеріалів. Вдале планування кухня - вітальня і дві окремі кімнати . Є містка система зберігання у передпокої. Техніка та меблі. Лічильники на опалення, воду та світло. Також у Квартирі встановлена сигналізація. Парадне та ліфти чисті та доглянуті. є Коньсерж. Територія закрита. Є поруч супермаркети Новус та Сільпо. ТРЦ Республіка. Спорт Лайф. Для прогулянки - паркова зона з озером, ресторани, Кафе, дитячі майданчики.

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 19/14
rieltor.ua

ЖК "Венеция", ул Конева. Аренда 1кв. окнами на озёра в ЖК Венеция (Лико-холдинг) 50/21/15м2. Изолированная спальня, ремонт в светлых тонах, квартира оснащена быт. техникой, меблирована, кондиционирована, есть гардеробная комната, ванна. Метро Ипподром 1км. Для 1-2 взрослых без животных. Рядом Спортлайф, Сильпо, Новус, НП, ТРЦ "Республика", полноценная торговая и сервисная инфраструктура - отель, бутики, специализированные магазины, салоны, аптеки, банки, рестораны, кафе и пр. "Венеция" окружена озёрами с зимующими утками, зонами, благоустроенными для прогулок и детского отдыха, есть 2 церкви. Подземный паркинг, открытая охраняемая стоянка, открытые парковки. Детсады, школы, медучреждения. 16000 грн + к.у. Тел.: 0683567490 - только для арендаторов, без сотрудничества. Звоните, сообщение могу не увидеть.

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 19
rieltor.ua

Престижний комплекс бізнес-класу з закритою територією, вул. Вільямса, 19/14, ЖК Венеція. Розвинута інфраструктура і відмінна транспортна розвязка, в радіусі 100 метрів віт будинку розміщені: супермаркети Новус і Сільпо, ресторани, салони краси, банки, великий Спортлайф, з двору вихід в парк з озерами. Під будинком великий підземний паркінг. Квартира укомплектована всім необхідним для комфортного проживання: вбудовані шафи, двоспальне ліжко з ортопедичним матрасом, диван, побутова техніка і меблі преміум класу, 2 телевізори, 2 кондиціонера, підігрів підлоги, посудомийка. Комісія 50% при заселенні.

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 19/14
rieltor.ua