Кловский спуск, 5

Забезпечте собі комфортне життя в центрі міста! Зніміть простору 3-кімнатну квартиру Кловський узвіз, 5. Насолоджуйтесь безперебійним життям без планових та аварійних відключень електроенергії та Інтернету. Квартира знаходиться на 13-му поверсі 22-поверхового будинку, загальна площа 110 кв.м. Повністю мебльована, з 2 спальнями, кабінетом, 2 санвузлами та всією необхідною технікою. У будинку є консьєрж, служба охорони. Відмінне розташування - поруч парки, сквери, торгові центри та зручна транспортна розвязка. Також є власний спортзал та паркінг. Не упустіть свій шанс на комфортне життя - забронюйте цю квартиру вже сьогодні!

Кловский спуск, 5
rieltor.ua

Пропонується в оренду Стильні дворівневі апартаменти в сучасному будинку, високий поверх. За вікнами – приголомшлива панорама міста, огляд майже 360 градусів, аж до далекої, зримо закругленою лінії горизонту. Мальовничі київські види надають інтер’єру стильний урбаністичний колорит і привносять відчуття «мій дім – моя фортеця». Зонування цілком традиційно і доцільно: перший рівень – гостьова територія, другий – приватна. Крім власної вітальні на першому рівні знаходяться кабінет і кухня (поруч «заховані» господарська кімната і гостьовий санвузол), гардеробна. Розсувні напівпрозорі перегородки (виїжджають зі стіни) дозволяють при необхідності відокремити кабінет і кухню від вітальні або, навпаки, об’єднати в незбиране простір. На другий рівень ведуть сходи зі скляною майданчиком між прольотами. Нагорі розмістилися дві спальні, ванні кімнати, гардеробна і вітальня-зимовий сад. Встановлено центральна система кондиціонування, підігрів підлоги, в ремонті використані натуральні якісні матеріали – паркетна дошка, камінь, техніка Miele. За квартирою закріплено паркомісце в підземному паркінгу. №1940

Аренда 5к квартира Кловский спуск 5 (250м2)
olx.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Просторные 3-комнатные апартаменты с дизайнерским ремонтом в современном доме на Печерске, расположенном на одном из самых высоких холмов - Кловский Спуск 5. Общая площадь квартиры 150 кв.м. Планировка включает: большую гостиную, спальня, детская комната или кабинет, кухня — столовая, два санузла с ванной и душевыми кабинами, много мест для хранения вещей. Квартира полностью меблирована, укомплектована бытовой техникой высшего качества MIELE — посудомоечная машина, варочная поверхность и духовой шкаф, микроволновая печь, два встроенных холодильника, установлена система центрального кондиционирования, на полу паркетная доска. В стоимость включено одно место в подземном паркинге.

Аренда 3-комнатной квартиры в центре - Кловский Спуск 5 Печерск
olx.ua