Здається в оренду затишна невеличка 1 кімнатна квартира за адресою вул. Ялтинська 5а .Невеликі комунальні. Локация гарна, біля парку та озера, багато зелені. Поверх середній. - 25 кв.м. загальна, 6 кухня - 7 поверх 9-ти поверхового будинку У квартирі є все необхідне для комфортного проживання : -Плита -Чайник -Телевізор - Духова шафа - Пральна машина - Холодильник Добре розвинена інфраструктура. Поруч трц, парк,озеро, садок, школа, дитячі майданчики, магазини, кафе, банк, пошта та багато іншого. Зручна транспортна розвязка. Поруч зупинка транспорту.До метро Вирлиця Бориспільська 15-20 хвилин на транспорті Агенція RichHome працює офіційно, сплачуємо податки та допомагаємо ЗСУ. Допоможемо країні разом !!

Ялтинська вул., 5а
rieltor.ua

Оренда 3-х кімнатної квартири на Ялтінськой 8/1. 4/5 поверхового цегляного будинка. Загальна площа квартири 56 кв.м. 3 окреми кімнати, кухня з газовою плитою, роздільний санвузол, засклений балкон. Низькі комунальні платежі. Чисте та охайне парадне, домофон. Поруч безліч магазинів, парк Таращанець, парк Партизанської слави, школи, садочки.

Ялтинська вул., 8/1
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Здам в оренду простору 2 кімнатну із якісним ремонтом та меблями Взагалі в квартирі 3 кімнати, але в 1 будуть лежати речі власниці. Кухня із аркою, яка переходить у вітальню І окрема спальня, 2 великі засклені лоджії, просторий санвузол із ванною та душовою , хол з шафою - купе, вся побутова техніка. Будинок в гарному стані, 1999року побудови, 2 ліфти. Загальна площа 78м2 Не великі комунальні Чудова транспортна розвʼязка та інфраструктура. У дворі вдосталь місця для паркування авто, нова сучасна школа 127 та дитячий садок 634 та 706 Найближче метро Бориспільська 13 хвилин транспортом, Дарницький вокзал та Дарницький ринок -700 метрів Оплата 1й міс + Заставна + комісія агенства 50% при підписанні договору Термін оренди від 6 міс до 1 року, з правом подовження Звільняється з 10 травня

Оренда 2  кімнатноі Дарницький вокзал вул Ялтинська 15 ДВРЗ
olx.ua