Адреса Гімназиста 104. Поряд стадіон, 14 школа. В квартирі зроблений косметичний ремонт. Одна кімната без меблів. Є бойлер. Вікна пластикові. Є балкон.

владелец
Двокімнатна квартира
olx.ua

Двушка біля магазину Олександрівський. Тихий та затишний двір. Поряд школа, садок, лікарня, ліс, річка... Лічильники на все. В квартирі є все для проживання. Два двоспальних ліжка та одне односпальне, холодильник, пральна машина...

владелец
Максима Березовського вул., 2
rieltor.ua

Здам гарну 2х кімнатну квартиру два балкона , стіральна машинка , шкаф купе . Всі зручності .

владелец
Здам гарну 2 х кімнатну квартру!
olx.ua

Здам квартиру на довготривалий термін у квартирі есть все необходимое для проживания

владелец
Здам квартиру на довготривалий термін
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Здається на довгострок 2к квартира, сталінка в самому центрі з гарним дизайнерским ремонтом. Ціна 14000 +комунальні послуги

владелец
Довгострок від господаря без комісії  2к центр сталінка
olx.ua

Без посредников! Сдам двухкомнатную квартиру в самом центре города. Отличная квартира в тихом центе месте. Рядом площадь, парки, рынок и магазины. Спокойный тихий двор. Гарячая вода есть постоянно. 9500 грн. + комуналка Без животных!

владелец
Сдам 2-х комнатную квартиру возле Центральной площади без посредников
olx.ua

Квартира все оставили все квартире.Все абсолютно есть для проживания ,оставили всю технику мебель посуду ..В квартиру заходи и живи .Предложение активное.Рассмотрим всех желающих.Все вопросы по телефону .По оплате все обговорим с вами .Вайбер ,телеграмм,звоните пишите .Все обговорим ,обсудим и заселю вас ..Гараж есть ,надо если пользуйтесь ,недалеко от дома .Парковочное место на автостоянке и возле дома .Ждём вас и предложения.

владелец
Ленина, 47
rieltor.ua

Первинна здача . Від власника. 2-х. кімн.квартира в Центрі (вул.Пирогова, ЦУМ) з меблями та технікою. 1 поверх , високий цоколь. Є тепла підлога, бойлер, світло не вимикають. Квартира дуже тепла. Платежі за опалення не великі. Оплата опалювальний період 10000 / літній період 11000 +комун. платежі (лічильники на світ та воду , лічильник опалення на будинок) +залогова сума.

владелец
2-кімнатна.Центр ,євро ремонт
olx.ua

От хозяина (официальный договор) ул.Мстиславская,20 2этаж,5этажного дома. Полностью меблированная и укомплектована бытовой техникой. Современный евроремонт, газовая колонка,бойлер, кондиционер, счетчики на все.Цена 11000+ком. ТЕЛ.06*********64

владелец
СДАМ Хол студия+2 комнаты в центре
olx.ua

Довготривала оренда 2-х кімнатної квартира з індивідуальним газовим опаленням, не кутова, по вул. Індустріальна (БАМ) 50 кв.м. 5-й поверх пʼятиповерхівки. Кімнати не прохідні,є гардеробна кімната,роздільний санвузол, балкон засклений , скрізь металопластикові вікна, поруч автобусна зупинка. Все як на фото, квартира з меблями в одній кімнаті + нова пральна машина та стіл з стільцями на кухні. Холодильника наразі немає, але можемо придбати. Ціна 5000 +к/у. Оплата за перший місяць та заставна сума. Без тварин. Без посередників. Прохання писати на номер 09*********23 Вайбер/Телеграмм

владелец
Оренда квартири
olx.ua

Однокомнатная квартира,теплая,есть возможность ставить автомобиль на против балкона,на всё установленные счётчики, хорошие соседи. Договор аренды после предоплаты.

владелец
Сдам квартиру 1-комнатную по ул. Шевченко
olx.ua

Двухкімнатна квартира в районі Вени (2 хвилини пішки), Голлівуду (3-4 хвилини пішки) . Поруч вся необхідна інфраструктура (парк, школа, 2га лікарня, ..) Комфортний 3тій поверх. Тихий двір, велика парковка. З гарним ремонтом (робився для себе). Є всі меблі та техніка. Вартість оренди 8000 грн плюс комунальні платежі. Оплата одразу за перший місяць оренди + Заставна сума.

владелец
Здам 2-кімн квартиру в довгострокову оренду. Район Голлівуду, Вени.
olx.ua