1-кімн.кв., Ж/д, вул.Вернигори 22, 9/9/Ц, 29/16/5, охайний жилий стан, є пральна машина, холодильник. На довгий термін, без домашніх тварин. 6500грн./міс.+ ком.послуги Оплата перший і останній (страховий) місяць +50%АН

1-кімн.кв, Ж/д, вул. Вернигори
olx.ua

Велика, ухожена, з ремонтом однокімнатна квартира по вул. Корольова, 16\1. ПЗР. Укомплектована меблями та побутовою технікою. Зручне місцерозташування. Вільна та готова до здачі в оренду. 7500грн\мес+ком.платежі.

1-кім квартира, ПЗР вул. Корольова, 6\10 ц, меблі, техніка
olx.ua

Здам однокімнатну квартиру в оренду на довгий термін ,велика простора квартира загальною площею 54м.кв. ,кухня 16 м.кв. Зроблений якісний ремонт ,все залишається ! Центр міста ,все поруч !Грушевського 110 Комфортний третій поверх ! Запрошую на перегляд!!!

Здам в оренду однокімнатну квартиру в центрі
olx.ua

Пропонуємо у ДОВГОСТРОКОВУ оренду (1 рік та більше) 1 кімнатну квартиру на пятому поверсі девятиповерхового панельного будинку, який знаходиться по вул. В.Вергая 34. У квартирі зроблений свіжий сучасний ремонт, встановлені металопластикові вікна, у ванній замінений стояк. Балкон засклений. Орендується з усіма меблями та побутовою технікою. Бойлера не має! Тамбур на дві квартири. Поруч уся розвиненая інфраструктура: дитячі садочки, школи, магазини. супермаркети, ринок, аптеки, лікарні, поліклініка, відділення банків та пошти та зупинки громадського транспорту. Орендна плата складає: 9000грн. ( ком. послуги входять в орендну плату 9000грн.). Під час підпису договору оренди вноситься: 9000грн. перший місяць + 9000грн. страхова сума + 50% комісія АН одноразово.

Оренда 1 кімнатної квартири у ПЗР, без оплати комуналки.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оренда однокімнатної квартири, 9/9/П Здається затишна однокімнатна квартира по вулиці Тараскова 11, м.Черкаси. Квартира на 9 поверсі, 9 поверхового будинку, санвузол окремий, кімната з балконом. На кухні газова плата, холодильник, стіл, необхідні посуд та кухонні приладдя. Лічильники газу та електрики, пральна машина, холодильник, чайник, посуд.. Найкраще співвідношення ціни, місцерозташування та комфорту. Перевага надається сім’ї з дітьми будь-якого віку, без тварин. Чудове місцерозташування ПЗР, ринок, магазини, школи, садочки, зупинки, авторинок, Спортлайф Спокійні сусіди, гарний район, вид на вул.Тараскова Вартість 6500 грн/міс, перший та останній платіж, + 50% послуги АН АН INFICO, Анастасія, 0975173624

Тараскова вул., 11
rieltor.ua

Здається в довготривалу оренду 1кімнатна квартира неподалік від ж/д вокзалу по вул. Десантників 10. Квартира в хорошому житловому стані, після косметичного ремонту. Повністю облаштована меблями, з техніки - холодильник та бойлер. БЕЗ ПРАЛЬНОЇ МАШИНИ! На кухні- електроплита. Встановлені лічильники. Квартира світла та простора. Здається для орендарів без тварин. Вартість оренди 6000+к.п Оплата за перший місяць, а також страхова сума розміром місячною орендною платою.

Оренда 1кімн.квартири по вул. Десантників, р-н ж/д
olx.ua

1к квартира Крещатик 190 сегодня можно смотреть

1к квартира центр!!
olx.ua

Здається 1-кім квартира на землі, Хімселище, р-н Палац спорту, вул. ярослава Чалого, жилий стан, склопакети, індивідуальне газове опалення, мебл, техніка - холодильник, пральна машина-автомат, бойлер, інтернет, с/в сумісний, душова кабіна, поруч маг. АТБ", парк, школа 10, 2, 18, лікарня 3, зупинка, зручне транспортне сполучення. 6000грн+газ, світло, вода. Предоплата за 2місяці Комісія АН 60% Показуємо за домвленістю, телефонуйте.

Чалого Ярослава улица, 96, Сосновский, Черкассы, Черкасская 6000.0 UAH
dom.ria.com

Здам 1 кімнатну квартиру в цегляному будинку на будь-який термін. 1 кім. квартири в цегляному будинку. Район вул. Максима Залізняка-Маломужа. Гарний житловий стан, металопластикові вікна, подвійні металеві двері, потягнуті стелі, вбудовані меблі на кухні, є два дивани (чотири спальні місця), меблевий гарнітур в кімнаті, обладнана передпокій, є холодильник, телевізор, пральна машину-автомат, інтернет. Санвузол суміщений, лічильники на воду. Балкон засклений. Квартира дуже тепла, затишна. Площа: загальна – 37м2, житлова –20м2, кухня –7,3 м2. Ціна: на тривалий термін 7000грн/міс+ комунальні послуги (лічильники на все), на короткий – договірна... Одноразова комісія АН. Є й інші пропозиції 1-3 кімнатних квартир Запрошуємо до співпраці власників квартир Надаємо допомогу та повний супровід при купівлі-продажу, оренді нерухомості, догляд за нерухомістю, якщо господарі не в Черкасах. Телефонуйте: Т. 050-94-54-313; 063-18-88-971; 067-936-85-95

Максима Залізняка вул. (Громова), 96
rieltor.ua

Здається 1к квартира перехрестя ( Байди Вишнивецького-надпільна) Охайна, затишна квартира Оплата складає 11000 + 11000 страхова сума, ком. послуги, 50% комісія АН (одноразово) Стосовно цієї квартири з ріелторами не співпрацюю

Здам 1к квартиру тихий центр
olx.ua

Пропонуємо в оренду 1-кімнатну квартиру. Гарний жилий стан, повністю мебльована з побутовою технікою по вул. Смілянська 115. Поряд розвинена інфраструктура. Можна з тваринками. Під час заселення та заключення договору вноситься:8000грн. перший місяць+8000грн. страхова сума+ 50% комісія АН.

Пропонуємо в оренду 1-кімнатну квартиру
olx.ua

Перша здача в оренду! Велика однокімнатна квартира в самому центрі міста, ЖК Резиденція, розташована на зручному 3му поверсі, не кутова.Зроблений новий ремонт з дорогих і якісних матеріалів, індивідуальне електричне опалення, нові меблі на кухні і сантехніка у ванній кімнаті,кондиціонер, в коридорі шафа-купе і диван.Дуже уважна і добра хазяйка квартири, яка при необхідності докупить і довезе те, що Вам знадобиться для комфортного проживання. Квартира здається на довготривалу оренду для порядних і платоспроможних людей. Вартість оренди 15500 грн./міс+ком.послуги.При заселенні сплачується сума за перший місяць проживання+страхова сума 15500 грн., яка при виселенні повертається або враховується за останній місяць проживання.Комісія АН 50% від місячної вартості оренди квартири одноразово. Для додаткової інформації або щоб переглянути квартиру, телефонуйте.

Гоголя, 261
rieltor.ua

Житлові комплекси у Черкаси

Пропонуємо в оренду 1-к квартиру на 3-поверсі 5-поверхового цегляного будинку в ЦЕНТРІ м.Черкаси, вул. Хрещатик, 213. В квартирі виконано ремон, на підлозі нова плитка та ламінат. В санвузлі нова плитка та встановлено нову ванну. Газова колонка гарантує Вам постійну подачу гарячої води. Дуже зручне росташування будинку. Запрошуємо на перегляд у зручний для Вас час. Ключі в агенстві. Ціна: 10000 грн. + ком. послуги. Послуги АН 50% одноразово.

Оренда 1-к квартири в ЦЕНТРІ м. Черкаси
olx.ua

Сдается полноценная однокомнатная квартира район 3й Больницы, ул Вячеслава Галвы 97 1 этаж кирпичный дом без балкона нормальное жилое состояние фото соответствуют плита электрическая для адекватных платежеспособных людей оплата 6000грн + коммунальные страховочная сумма 6000грн возвращается при выезде 50% комиссии единоразово.

Сдам 1ку ул. Вячеслава Галвы около 3-й Больницы
olx.ua

Оренда великої 1 кімнатної квартири в новому будинку Грушевського 110 квартира тільки після ремонту ,нові меблі та техніка . При необхідності поставлять телевізор та посудомийну машину .Поруч з будинком 1 гімназія ,дитячі садки ,торговий центр ,дитячий парк .Ціна 15000+кп При підписанні договору оплата за перший та страховий місяць та 50% послуги ріелтора разово .

Оренда великої 1-кімнатної квартири
olx.ua

Оренда гарної 1-кім. квартири в р-ні ЮЗР, по вул.Корольова.Теплий цегляний будинок, зручний 2-й поверх, гарний стан, після ремонту та клінінгу, велика кімната 20кв.м , простора кухня та балкон, є коморка. Квартира укомплектована всім необхідним для комфортного проживання, для більшого комфорту встановлений кондиціонер та бойлер. Порядні та спокійні сусіди, затишний зелений двір, тихе та спокійне місце. Невеликі комунальні платежі. В дворі є стоянка для авто. Поряд вся інфраструктура зупинки, магазини, супермаркети, аптеки. 7-10 хв. транспортом до центральної частини міста. Здається на довготриаалий термін для порядних та охайних людей, 1-2 особи. Вартість оренди 7500 грн.+ком.послуги,оплата за перший місяць та страхова сума,комісія агенства 50% разово.

Оренда гарної 1-кім. кв. р-н ЮЗР
olx.ua

30-річчя Перемоги 15 9/9/ц. 54/31/6. Чистий підїзд. Квартира дві роздільні кімнати. Є ще приміщення (як третя кімната) з балконом 8м2 виклристовується як кладова. 8 спальн місць (ліжка). З побутової техніки холодильник. Больер. Свч. ЕлектроЧайник. Пральна машина. Два тв. Вайфай. На кухні є все для приготування їжі. На довготривалий термін від 12 місяців вартість 12000 грн. +к.п. Можлива оренда і на 1 місяць. На 1-11 місяців ціна договірна.

Без комісії.  2-х кімн кв. ПЗР. зупинка торг.центр. можлива оренда на
olx.ua

Здається 1но кімнатна квартира вул. Сумгаїтська . Площа 35 м2 3/9/Ц . Простора, кімната, повністю мебльована є склопакети, дивани, ТВ, холодильник, пральна машинка, кухня, якісна техніка. Простора ванна. Рядом маг. є все так як це центр вся розвязка, Ціна 4000грн/міс + ком. посл. все по лічильниках. Предоплата 2 міс + комісія АН.

Здається 1но кімн. квартира вул. Сумгаїтська.
olx.ua

Сдается смарт квартири в цокольному поверсі 1. кімнатні частково мебелевані свет,вода,інтернет по лічильнику,довгострокова оренда. Вул Одеська ( мясний дім) Бажано для одной людини можна з тваринрй маленькой. Додатково 100гр. Оплата складає 6700+ 6700страхова сума, ком. послуги, 50% комісія АН (одноразово)

6700 1 комнтная квартира
olx.ua

Пропонуємо до оренди 1-кім. квартиру, чудове місце розташування Митниця, видова для проживання є всі умови: Інтернет, Бойлер, Пральна машинка, холодильник. (На фото техніка немає) Шукаємо порядних людей на довгий термін. Після заключення договору сумма оренди складає 8000грн (перший ) + 8000грн (страхова)+50% від вартості комісія АН. Запрошуємо на перегляд Можливе проживання з тваринками.

Нова ціна! Перша здача "Новий обєкт" 1-кім. квартира вул. Гагаріна
olx.ua

Здається 1к квартира район ПЗР (вул. Корольова) Охайна, чиста, світла квартира. Дуже розвинена інфраструктура для цього району. Поряд є все необхідне: магазини, аптеки, лікарня, школи, дитячі садочки, також не дуже далеко від центра Запрошую на перегляд Оплата складає 8500 + 8500 страхова сума, ком. послуги, 50% комісія АН (одноразово)

Здам 1к квартиру, ПЗР
olx.ua

Оренда 1 к За адресою Чайковського 54 Із техніки є холодильник 5000+к/п Страхова сума Комісія АН одноразово

Оренда 1к
olx.ua

Оренда 1 кімнатної квартири в новобудові яка розташована в центрі міста по вул. "Байди Вишневецького 97". В квартирі зроблений якісний капітальний ремонт в "Скандинавському" стилі . Житло мебльоване та облаштоване всією необхідною технікою такою як : бойлер, кондиціонер, телевізор, мікрохвильова піч, пральна машина, варильна поверхня, духова шафа та інше. Обговорюємо проживання з домашніми улюбленцями. Орендна плата складає 16 000 грн. + к.п. При складанні договору оренди оплата першого місяця і залогова сума +50% послуги АН.

Пропонуємо в оренду 1 кімнатну квартиру студію в новобудові
olx.ua

Здам в оренду нову квартиру площею 45 кв.м ( кухня -студія та спальня) в новому будинку в центрі міста( Смілянська 2/1) на 13 поверсі 17 поверхового будинку. Лічильники на тепло , світло ,воду,бойлер. Можлива частковп докомплектація

власник
Здається 1к квартира  з кухні- студії та спальні в центрі м. Черкаси
olx.ua
1 - 24 з 26 результатів