Довгострокова оренда однокімнатної квартири по вул. Володимира Великого (Ворошилова), буд 25. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання. Квартира розташована на 9 поверсі, але ліфт працює завжди, та без карток! Над квартирою є ще технічний поверх. Телефонуйте, відповім на всі Ваші запитання! Оперативний показ у зручний для Вас час!

Оренда однокімнатної квартири у Таврійському мікрорайоні
olx.ua

Оренда однокімнатна квартира на Таврическому. Квартира проста чистенька та затишна, тепла. Диван, холодильник, водонагрівач, посуд, постільна белизна, телевізор. Можливо з тваринами. Поруч магазини, кафе, ТЦ Плаза, зупинка.

Оренда однокімнатна квартира Таврический
olx.ua

Довгострокова оренда однокімнатної квартири по вул. 49 Гвардійської дивізії, район гіпермаркету ТавріяВ. Спокійний район. Квартира розташована на зручному 3-му поверсі, дуже тепла та затишна. Вдале місцерозташування, поруч магазини, аптеки, супермаркети, ринок. Транспортна розвязка у будь яку точку міста. Є все необхідне, окрім пральної машини. Телефонуйте, відповім на усі Ваші запитання!

Оренда однокімнатної квартири у Таврійському мікрорайоні
olx.ua

оренда однокімнатної квартири на вул.Карбишева (Херсонлифт) квартира у відмінному житловому стані, укомплектована всім необхідним меблі-диван, стінка, вбудована кухня побутова техника- холодильник, пральна машинка, плита з духовкою, кондиціонер, телевізор плазма, бойлер, пилосос, утюг, интернет, вайфай. Балкон засклений, лифт працює. Рядом парковка, зупинка, ринок, супермаркет, кафе та магазини.

оренда однокімнатна квартира Таврійський
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оренда однокімнатної квартири по вул. Рєпіна 5. Квартира знаходиться на зручному другому поверсі, цегляний будинок, завжди тепло. Є все необхідне, 3 окремих спальних місця. Телефонуйте, відповім на всі Ваші запитання

Здам однокімнатну квартиру район Автовокзалу
olx.ua

Довгострокова оренда однокімнатної квартири у Таврійському мікрорайоні по вул. Покришева 53. Охайна та чиста квартира, в доброму стані, є все необхідне для комфортного проживання. Гарне місцерозташування, магазини та супермаркети у кроковій доступності, зручна транспортна розвязка. Квартира на останньому поверсі, але завжди працює ліфт! Оперативний показ у зручний для Вас час! Телефонуйте, відповім на всі Ваші запитання!

Здам однокімнатну квартиру у Таврійському мікрорайоні
olx.ua