Вариант в отличном состоянии, с ремонтом , МПО, вся необходимая мебель и быт техника, газ. колонка, 2 кондиционера, рядом транспорт на все направления. Приоритет, аккуратной семейной паре, можно с детками , но рассмотрим и другие варианты. Цена 5500, за первый-последний месяцы , по коммунальным- при встрече. Сотрудничаю.

Южнопроэктна, 26
rieltor.ua

В отличном состоянии сдам 1 комнатную квартиру на Основе,ул.Достоевского Квартира полностью укомплектована мебелью и техникой

Сдам 1 комнатную квартиру на Основе,улица Достоевского
olx.ua

Сдается уютная студия. Проспект Гагарина /ул. Южнопроектная. Свой сан узел, ванна, бойлер, миникухня, вся бытовая техника.... Мебель.

Сдам гостинку на Южнопроектной
olx.ua

Сдам квартиру,житловий стан,є меблі та техніка( пральна машина, бойлер, та холодильник новий ,інтернет) Кімнати роздільні Оплата 3000+свет и газ по счетчику Для заселення перший+залоговий місяць +50%від вартості одного місяця послуги ан( по факту заселения, одноразово)

Сдам 2 кв Мерефянское шоссе  26
olx.ua

Сдам 2 комнатную квартиру на Мерефянском шоссе, проспект Гагарина. Раздельные комнаты, есть 2 дивана, шкафы, кухонная мебель, холодильник, телевизор, стиральная машинка автомат. Печка газовая , есть бойлер. Транспорт, магазины рядом. 3000+сч. 09******92

Сдам 2 комнатную квартиру на Мерефянском шоссе
olx.ua

код обєкта: #3549 Здам 1к кв. на вул. Валдайська, в Основянському районі Пропонується затишна 1-кімнатна квартира в тихому районі на тривалий термін. Розташована на 7-му поверсі 9-поверхового цегляного будинку. Квартира виготовлена в стилі євроремонту, встановлені металопластикові вікна. Житло повністю мебльоване та оснащене всім необхідним для комфортного проживання, включаючи побутову техніку: кондиціонер, холодильник, газова плита, пральна машина. Надається доступ до кабельного інтернету та телебачення. У квартирі також є засклена лоджія. Район відзначається спокоєм, а в дворі розташований великий дитячий майданчик. Поруч із будинком розташовані транспортні зупинки, магазини, ринок, аптека, поліклініка, банк, пошта та залізничний вокзал електричок. На даний момент це безпечне місце в місті, і половина громадського транспорту направлена через Основу. В шаговій доступності розташовані парк, дитячий садок, школа, а за 7 хвилин їзди на маршрутці можна дістатися до Основянського озера. Вартість оренди становить 5000 гривень на місяць, додатково оплачуються світло та інтернет (за бажанням). Заставна сума - 3000 гривень. Власник розглядає порядних орендарів, некурців та без домашніх тварин. Не втратьте можливість орендувати цю зручну квартиру в тихому та зручному місці. Звертайтеся для отримання додаткової інформації або для організації перегляду.

Валдайская улица, 26, Основа, Харьков, Харьковская 5000.0 UAH
dom.ria.com