Оренда 2кім квартири вул.Щепова,1пов високий з гратами, кімнати ізольовані, опалення будинкове з регулюванням,меблі, ремонт, побутова - є все,!!!!вільна , Ціна 350€

Щепова вул. Шевченківський район
real-estate.lviv.ua

Пропоную в оренду однокімнатну квартиру на пр Чорновола ( бічна вул Щепова) 7-й поверх. Заг пл 45м.кв. Новобудова. В квартирі зроблений ремонт. Все нове! Повністю є всі меблі двоспальне ліжко, необхідна побутова техніка. Балкон. Індивідуальне опалення (2-ф котел) . Ціна 16000 грн+КП. тел 0988134483

Щепова вул., 15
rieltor.ua

Пропоную в оренду 3 кімнатну квартиру в новобудові по вулиці Щепова. Поверх: 6/10. Загальна площа: 83 кв,м. Дві кімнати ізольовані, третя обєднана з кухнею.Санвузол суміжний, ванна і душ. Опалення індивідуальне, підігрів підлоги. Дві засклені лоджії. В наявності всі меблі та побутова техніка для комфортного проживання. Розвинена інфраструктура , поруч різні магазини, кафе , дитячий та спортивний майданчик , наземний та підземний паркінг. Вартість оренди 700$/міс + КП.

Щепова вул., 10
rieltor.ua

Оренда 2кім квартири вул.Щепова,1пов високий з гратами, кімнати ізольовані, опалення будинкове з регулюванням,меблі, ремонт, побутова - є все,вільна з 01 квітня Ціна 350€(або по курсу,щоб можна було їх купити)

Оренда квартири Під Голоско(Щепова)
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Здається в довготривалу оренду 3ох кімнатна квартира (3ри ізольованих кімнати, кухня, санвузол роздільний) по вул. Щепова 17 в ідеальному стані, дана квартира вартує вашої уваги. В квартирі є вся побутова техніка для комфортного проживання (укомплектована: 2ох контурний котел, холодильник, 2ва кондиціонера, мікрохвильова піч, духова шафа, варочна поверхня, посудомойна машина, елекро чайник, пральна машина, пилосос, плазмовий телевізор). В будинку є Міні - Маркет та Салон краси, прибудинкова територія закритого типу, гостьовий паркінг на території будинку. Хороша інфраструктура неподалік ЖК є садочки, школи, різні гуртки починаючи від мовних закінчуючи спортивними, також аптеки, магазини, кавʼярні, салони краси. З хорошою розвʼязкою. Квартира повноцінно відповідає фотографіям (також є відео огляд квартири, яке можу надіслати на Viber чи Telegram), що до домашніх улюбленців до обговорення. На всі інші запитання та огляд квартири (по домовленості) звертайтеся в приват. Вартість оренди 600$ + КП.

Довготривала оренда 3ох кім. кв. по вул. Щепова 17
olx.ua