Оренда затишної квартири в розвиненому районі по вул. Русовій 7 поруч з метро. Квартира з ремонтом, двоспальне ліжко, шафа, додадуть телевізор, вся необхідна побутова техніка.

Софії Русової вул., 7
rieltor.ua

Однокімнатна квартира, вул. Софії Русовой7а Станція метро Осокорки - 10 хвилин пішки. Загальна площа 44 кв.м, кухня 9кв.м, 8/25 поверх (ліфти). Уся необхідна техніка: холодильник, ел. плита, пральна машина, бойлер. Відразу біля будинку магазинів Novus та Фора.

Русов, 7а
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Диван Блест. У него большое спальное место и очень удобный, комфортный наполнитель для ежедневного сна. Ламинат, плитка, теплый пол. Шкаф купе в коридоре, на балконе и в комнате. Посудомоечная машина, стиральная машина, бойлер, душевая кабина. Телевизор в комнате и возможно подключить на кухне. В соседнем доме Новус, в двух шагах остановка маршрутки, озеро с парком.

Софії Русової вул., 3
rieltor.ua

Оренда 1к. Квартири по Вул. Русової 7, поруч метро, магазини, супермаркети, розвинена інфраструктура. Квартира з ремонтом, двоспальне ліжко, велика шафа, телевізор, вся необхідна побутова техніка, кондиціонер.

Софії Русової вул., 7
rieltor.ua

Перша здача! Пропонується в оренду 1 кімнатна квартира, в ЖК Патріотика, яка знаходиться за адресою вул. Софії Русової 7. Квартира розташована на 22 поверсі 25 поверхового будинку. Роздільне планування, та суміжний санвузол туалет/ванна. Квартира обладнана всіма необхідними меблями, та побутовою технікою: -Пральна машина -Холодильник -Варильна панель -Духова шафа -Ліжко Також присутня простора лоджія. Розвинута інфраструктура в пішій доступності ст. м. Осокорки 15 хв. пішки, зручна транспортна розвязка, школи, дитячі садочки, салони краси, кавярні, транспортні зупинки, Нова Пошта, кафе, ресторани. Наявність відео-огляду квартири, відправлю на любий месенджер! Чекаємо вас на перегляді!

Софії Русової вул., 7
rieltor.ua

В оренду пропонується однокімнатна квартира в ЖК Патріотика за адресою Софії Русовоцї 5В. 2 поверх з 24. Загальна площа 37 м кв. Квартира має кухню. Кухня укомплектована технікою. Спальня з великим двоспальним ліжком. Є велика шафа та вихід на балкон. Санвузол суміжній з ванною є бойлер . Квартира дуже тепла. Але не сонячна. Духової шафи та кондиціонера немає. Локація зручна по всім критеріям. Біля будинку будинку є магазин, кавʼярня, школи та садочки, тренажерний зал, аптеки, салони краси поряд. До метро 17 хвилин пішки. В пішій до доступності зупинка громадського транспорту. До центру міста 15 хвилин. Орендарів з тваринками не розглядаємо. Комісія 50% Чекаємо на перегляд ! З повагою Рієлтор Ірина.

Софії Русової вул., 5В
rieltor.ua

Здам 1к за адресою Софії Русової 3 Все необхідне є: пральна машина, плита, холодильник, роутер, великий розкладний диван, витяжки на кухні та у сан. вузлі, бойлер на 80 л, балкон засклений. Будинок утеплений - нізькі комунальні. Озера - 3 хв. пішки, метро Осокорки - 10 хв. пішки, метро Позняки - 15 хв. пішки. Біля входу у парадне (не під вікнами) - Новус (з укриттям). Зупинка громадського транспорту навпроти парадного. Дуже зручне та комфортне місце. Без тварин. Палити не можна навіть на балконі!!! Вартість оренди 12000 грн + комнульні + завдаток 12000 грн.

Софії Русової вул., 3
rieltor.ua

Оренда 1к.кв. ЖК Патріотика, м. Позняки. Оренда 1-к. квартири, в ЖК Патріотика, на вул. Софії Русової 5Б, 40/20/12 кв. м, 22/25 пов. Гарний стан, мебльована, вбудована кухня, сушіння на балконі, бойлер, машинка. Лічильники на воду, ел. енергію та опалення. Розвинена інфраструктура, поруч школи та дитсадки, супермаркети Новус, Метро, Епіцентр, озеро з гарною набережною. До метро Позняки 7 хв. пішки, Осокорки 9 хвилин. Вартість: 13000 грн. + к.в.

Софії Русової вул., 5-Б
rieltor.ua

Перша здача. Пропонується в оренду тепла та затишна однокімнатна квартира за адресою вул. Софії Русової, 3 ЖК Патріотика До станції метро Осокорки 10 хвилини пішки. Квартира знаходиться на 5 поверсі 25 поверхового будинку, загальною площею 39 кв.м. Квартира у дуже гарному стані, повністю облаштована всіма необхідними меблями та технікою. Є пральна машина, холодильник, кондиціонер, електричний водонагрівач. У квартирі стоять металопластикові вікна, засклена лоджія. Теплий будинок, чисте парадне, тихе подвіря та спокійний район для життя. Зручна транспортна розвязка. Зупинка громадського транспорту поряд з будинком. Відмінно розвинена інфраструктура. Поруч з будинком знаходиться все що потрібно для комфортного проживання та відпочинку. Школа, дитячий садок, спортивні та дитячі майданчики, лікарня, аптеки, супермаркети, відділення банків та відділення Нової пошти, а також велика кількість різноманітних магазинів та закладів для відпочинку. Телефонуйте, чекаємо Вас на перегляд. Ключі на руках. Ціна 14000 грн + комунальні послуги. Комісія за послуги 50%

Софії Русової вул., 3
rieltor.ua

Сдам 2х комнатную квартиру ( новострой) в Дарницком районе, Позняки. Софии Русловой 7а, 18/25 эт дома, 66,7/35/10 м кв. Консьерж, в квартире никто не жил, свежий ремонт. Балкон обшит вагонкой. Все раздельно: туалет и ванная кафель, бойлер, комнаты, кухня, коридор - паркет доска. В гостиной будет докуплен диван-кровать, (пока нет на фото). В квартире счётчики на: гор. и холодную воду, Эл. энергию, отопление. Отопление , температура регулируется из квартиры, индивидуально на каждую комнату, или кухню.Дом расположен в новом микрорайоне, рядом со см м Позняки 7-10мин пешком. Рядом с метро, по дороге до дома расположен супермаркет NOVUS, торговый центр *Аладдин*, рядом АТБ,ТЦ *Пирамида*, банки, остановки маршруток, автобуса. Дом расположен в обжитом районе. В соседнем доме *Укрпочта*, и продукт овый магазин. В 6 мин пешком супермаркет *NOVUC* Квартира сдаётся на длительный срок. Цена 17000 грн торг. Связь по тлф в объявлении, + Вайбер тлф лайф.

Сдам 2-х комнатную квартиру,Дарницкий район, 7 мин пешком ст м Позняки
olx.ua

Пропонується в оренду затишна, світла та затишна 1к квартира. Дарницький р-н, ЖК Патріотика, Русової 7а, метро Осокорки 15 хвилин пішки. Будинок новий! Встановили кондиціонер, і засклили балкон! Плюс також невеликий поверх! -Є кондиціонер - 3 поверх 23 поверхової будівлі - Загальна площа 38 м2, кухня 10 м2 Квартира повністю укомплектована меблями та технікою: Кімната: -Шафа - Диван -Ліжко - Телевізор - Кондиціонер Кухня: - Стіл - Плита - Стільці - Холодильник - Вбудована кухня -Мікрохвильова піч - Пральна машина Санвузол поєднаний, облицювання якісною плиткою. Всі меблі та техніка нові Чисте парадне, на поверсі тихі спокійні сусіди. Інфраструктура: -ТЦ -Кафе -Озеро - Магазини - Відділення Нової пошти та банку - АТБ та інші продуктові магазини Гарна транспортна розвязка. До найближчої станції метро Осокорки - 15 хв пішки. Зупинка громадського транспорту в пішій доступності.

ЖК Патріотика, Русової 7а, Осокорки 15хв пішки, 3й поверх!
olx.ua