Оренда двокімнатної кватири в ЖК Парк Ленд Юнацька 8. Поверх 8/9 Дві окремі кімнати ( одна дитяча) + кухня с диваном. Робили для себе квартиру. Якісний ремонт, світла ,гарна квартира, два санвузли, кондиціонер, телевізор на кухні, духова шафа, пилосос. Є все ,що необхідно . Відео.

rieltor.ua

Оренда 1-к квартири в ЖК Парк Ленд Юношеская 8 Кухня, спальня, санузел. Квартира укомплектована бытовой техникой. Индивидуальное газовое отопление. Комплекс закрытого типа с охраной и видеонаблюдением по всей территории ЖК. Город в городе. Фото есть. Можна с животными.

Практична вул., 2
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Нова пропозиція: 1-кімнатна квартира на 6пов./7 в одному з найкращих будинків ЖК ParkLand за адресою вул.Практична,4 Зручне ідеальне планування: з передпокою – кухня-вітальня з панорамними вікнами, окрема спальна кімната з гардеробною, ванна кімната. Інтер’єр квартири виконаний у світлих тонах, у єдиному стилі; нові штори День-Ніч, тюль і штори у спальній. Повна комплектація меблями і побутовою технікою, у квартирі є все, до дрібниць. На кухні кухонний гарнітур з місткими шафами, розкладний диван, барний стіл зі стільцями; двоконтурний газовий котел Protherm, газова плита Perfelli з витяжкою, двокамерний холодильник; нові НВЧ-піч і посудомийна машина Gunter&Hauer У спальній кімнаті TV Samsung, інверторний кондиціонер Cooper&Hunter, двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом 180*200см, тумба, робочий стіл зі стільцем. Обладнана гардеробна кімната. У ванній кімнаті душова кабіна з душовою системою hansgrohe, велике дзеркало із підсвічуванням, пральна машина Zanussi. Вартість оренди квартири 18000грн. на місяць, гарантійний платіж 18000 грн., комісія 50% Порядність, довгострокові плани на оренду і відсутність домашніх вихованців вітаються;) Договір оренди мінімум на 6 місяців, з можливістю його пролонгації і перегляду ціни оренди за домовленістю обох сторін Запрошую на перегляд у зручний для Вас час; гарне місце для життя, рекомендую! Відчуйте атмосферу ЖК ParkLand: стильна архітектура, закрита доглянута територія з охороною і відеоспостереженням 24/7; пропускна система вїзду, багаторівневий, наземний і гостьовий паркінги; кафе та кавярні, салони краси, мінімаркети, спортивні майданчики, прогулянкові алеї; високий рейтинг ЖК в Google

Практична вул., 4
rieltor.ua

Довгосрокова оренда просторої квартири в ЖК Парк Ленд Кухня-студія,+ окремо кімната. Бойлер, двоконтурний котел, холодильник, пральна машина, газова плита. Метро Васильківська 15 хвилин пішки Закрита теріторія.

Практична вул., 8
rieltor.ua

До вашої уваги пропонується : Оренда 1-кімнатна квартира Адреса: вулиця Юнацька Планування : Кухня+спальня кімната Особливості : Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою Сучасний ремонт Закрита територія Вільна парковка Поруч з метро Інфраструктура та локація даної квартири: Магазини: Сільпо/Фора/АТБ (5 хв пішки) Кафе/ресторани: до 10 хв пішки. Школа/садочок - 5-7 хв пішки Лікарня - 15 хв пішки Аптека - 3 хв пішки ТРЦ - 15 хв пішки/5 хв на авто Епіцентр - 20 хв пішки/ 10 хв на авто Парковка - 1 хв від будинку Парк - 15 хв пішки Транспорт: зупинка громадського транспорту 5 хв пішки Метро Васильківська (10-15 хв пішки/5 хв на авто (синя гілка метро).

Практична вул., 8
rieltor.ua