Ірпінь, вул. Українська 83б. Дуже чудова однокімнатна квартира. Підлога з підігрівом, автономне опалення за рахунок двуконтурного котла. 1тб інтернет, виділена лінія. Чудовий краєвид з вікон. Якісні меблі.

Оренда однокімнатної, Ірпінь, ЖК Версаль
olx.ua

Пропонуємо в оренду простору 1-кімнатну квартиру, поруч з Центральним Парком. м. Ірпінь, вул. Українська, 7Е В квартирі є все необхідне для комфортного проживання. Гарний ремонт. Індивідуальне газове опалення, житлові тарифи. Холодильник, газова плита, духова шафа, нова пральна машинка. Велике двоспальне ліжко та розкладний диван. Закритий балкон. Затишний район, гарний вид з вікон. Розвинута інфраструктура, поруч супермаркети, дитячий садочок, школа, амбулаторія. Зручний виїзд до Києва. Можна з дітками, з чемними тваринами. Перегляд в зручний для Вас час!

Оренда великої 1к квартири в районі Центрального Парку
olx.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Здаю в оренду велику 2к квартиру по вул. Українська в Ірпені. Поряд дитсадок, школа 17, парк Незнайка та Центральний, безліч магазинів, супермаркети, інша інфраструктура. До зупинки маршрутки на Київ 2хв. Площа 61.4 м2, 3/5 поверх. Ціна 14000 грн. + завдаткова сума та комісія. Діти так Тварини обговорюються

Здаю в оренду 2к квартиру, поряд дитсадок, школа, парк
olx.ua

Исследуйте территорию

ЖК в городе Ирпень

География, Ирпень