Вул.Єфремова 7. Квартира з ремонтом є побутова техніка,меблерованна.Зручна транспортна розвязка.Дуже приємні власники. На заселення порядних людей без тварин і дітей.Ціна 11000гр+комунальні.Рієлтор 50%.

Метро Академмістечко 5 хв.пішки. Здам 1-но кімнатну
olx.ua

Аренда. Ефремова ул. 19-а, 13/16 кирп., 45/23/10, дом 2003 г., уютная современная квартира укомплектована всем необходимым. Мягкая мебель новая. Метро «Академгородок» 10 мин. пешком. Консъерж в парадном. Сдается впервые. 13000 грн.+ ком. услуги. Комиссия 50%.

Академіка Єфремова вул. (Уборевича командарма), 19-а
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Здам- 3-х кімнатну квартиру м..Київ вул. Академіка Єфремова 25.,Біличи Святошенський район. 88 /60/12м2, с/в- окремий,6/16 поверх., з необхідною мебелью та побутовой технікой для проживання: двоспальне ліжко, 2 дивани, шафи купе, письмовий стіл, тумбочки, телевізор. На кухні: вбудована кухня,холодильник, мікрохвильова піч, посудомийна машина,вся посуд , стіл, меблі, пральна машина, встановлений бойлер, балкон з теплою підологою, шафи. В спальні - двохспальне ліжко з ортопедичним матрасом, шаф-купе,комод, балкон, дитяча кімнаті з гарною новою мебелью. Гостьова кімната з шкіряним мяким великим диваном, телевизор,балкон,шафи. Заведен інтернет оптоволокно ТВ - кабель "Воля". Квартира тепла .В будинку новий ліфт,кодовий замок. Зручна інфраструктура, метро Академ містечко 15хв пішки , біля будинку зупинка транспорту, паркова авто, озеро,ліс. Поруч школа, садочок, дитячий майданчик, дитяча та доросла поліклініка, кіоски, аптека, магазини, відділення укрпошти, ринок, супермаркет Епіцентр, Лавіна,Ашан. Ідеально для сім"ї, з дитиною.. Оренда квартири-21тис.грн/міс. + комунальні. тел.06******90.

Здам 3х кімнатну квартиру з меблями  біля метро Академмістечко.
olx.ua

Пропонуємо прекрасну однокімнатну квартиру на вулиці Єфремова 19а. Метро Академмістечко - 7 хв пішки.Вона обладнана двома санвузлами та повним комплектом меблів. У квартирі є ванна, балкон і широка шафа-купе. Ця нерухомість розташована поруч з супермаркетами, чудовим ринком, школою, дитячими садками та кафе. І не можна не відзначити, що тут дуже чисте повітря, ідеально для ранкових пробіжок. Очікуємо вашого візиту для перегляду.

Оренда 1кв на вул. Академіка Єфремова 19А м.Академмістечко
olx.ua