Хороша 3 кімнатна квартира є меблі, холодильник, пр-машинка, іо Огляд в зручний час

3 км оредра берозовиця вул Студинського іо
olx.ua

Оренда 3 (2)-кім.квартири по вул. Сахарова. Велика кухня-студія та дві окремих кімнати. Перша здача, ще ніхто не проживав. Індивідуальне опалення, теплі підлоги. Сучасний євроремонт. Є всі необхідні меблі та побутова техніка. Гардеробна кімната та балкон. Ціна 350 доларів США Вулиця Сахарова.

Оренда 3 (2)-кім. квартири, перша здача
olx.ua

Квартира з індивідуальним опаленням та ремонтом. Три окремі кімнати, кухня, роздільний санвузол і великий коридор. Є лоджія і балкон. Всі меблі і техніка. Дуже гарне місце розташування, поруч три школи, дитячі садочки, парк, Сільпо, аптеки, тощо... Зручний поверх. Телефонуйте, квартира здається на довготривалий термін.

Оренда 3к квартири вул. 15-го квітня
olx.ua

Оренда просторої трикімнатної квартири по вул.Чумацька у м.Тернопіль. Великий балкон, неповторний вигляд на озеро!!! Уся необхідна побутова техніка, меблі, індивідуальне опалення, кімнати окремі. Можна з дітками та маленькими тваринками. Агенція нерухомості "Тер-консульт"

Чумацкая улица, 1, Дружба, Тернополь, Тернопольская 350.0 USD
dom.ria.com
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

ID: 2 931 748 Пропонується в оренду 3-кімнатну квартирау по вул. Вербицького, загальною площею 100 кв.м. Квартира на два поверхи в закритому дворі з відеоспостереженням. Перший поверх: великий зал, кухня, санвузол з джакузі. Другий поверх: спальня, кабінет (може бути спальня), санвузол з душовою. В квартирі всі необхідні меблі, телевізори, сигналізація, кондиціонер, електро-газо плита, посудомийка, система фільтрації води, холодильник з льодогенератором та охолодженням питної води. Теплі підлоги. Індивідуальне опалення з регуляцією температури. Інфраструктура: парк, школа, садочок, магазини. Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-931-748-DR.

Вербицкого, 12, Канада, Тернополь, Тернопольская 28000.0 UAH
dom.ria.com

Здається в оренду 3 кім квартира в спальному районі Тернополя на масиві Сонячний..Хороше розташування поряд є все що потрібно для комфорного проживання.Супермаркети Сільпо,Калина,АТБ,парк національного відродження,Середня та зудожня школи,садок.Квартира в хорошому житловому стані.Є меблі та побутова техніка необхідна для проживання.Опалення індивідуальне газове. Квартира вільна готова до заселення.

Оренда 3 кім квартири в спальному районі Тернополя.
olx.ua

Здається 3-х кімнатна квартира у зручному мікрорайоні близько центр, автовокзал, ринок. Зелена зона, дитячий майданчик. Є вся необхідна техніка, меблі. Перша здача після власників. Оголошення від власника.

владелец
Стадниковой Софии улица, 1, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 10500.0 UAH
dom.ria.com

3к квартири Вул. Микулинецька 2 поверх з 10 Індивідуальне опалення Загальна площа 89м2 Цегляний будинок Оренда квартири з хорошим, якісним ремонтом. Є меблі та побутова техніка. В одній кімнаті зроблена акустика з усіх сторін. Вся система індивідуального опалення німецької якості. Є підігрів підлоги(кухня, ванна, коридор). Балкон і лоджія засклені. До квартири є підвал

Микулинецкая улица, 101А, Газопровод, Тернополь, Тернопольская 300.0 USD
dom.ria.com

Здається в оренду 3-х кімнатна квартира.Розвинена інфраструктура.Поряд школа, садочок.Поруч зупинки громадського транспорту, магазини, супермаркет.Квартира світла, затишна.Ьихий двір поруч спортивний майданчик.Покпз в зручний для Вас час.

Сливенская улица, 7, Восточный, Тернополь, Тернопольская 5000.0 UAH
dom.ria.com

Ексклюзив! Оренда 3-х кім квартири на Дружбі. Будинок має дуже хороше розташування . Неподалік будинку парк та озеро, зупинка громадського транспорту, продуктові магазини. Показ у зручний для вас час за попередньою домовленістю.

Мира улица, 2, Тернополь, Тернопольская 230.0 USD
dom.ria.com

Здається 3-кімнатна квартира загальною площею 71 м2 з балконом та якісним ремонтом у р-ні Дружба за вул. Тролейбусна. Код квартири - #21644431 • 11 поверх з 11 (ліфт); • вторинний житловий фонд; • індивідуальне газове опалення; • балкон; • ремонт. У квартирі: • кухня; • диван; • двоспальне ліжко; • шафа; • пральна машина; • холодильник. Затишна квартира з роздільним функціональним плануванням має: окремі кімнати з міжкімнатними дверима та виходом на балкон. Кухня площею 12 м2 з шафами для посуду, необхідною технікою для готування їжі та обідньою зоною. Санвузол сумісний з ванною кімнатою, укомплектований душовою кабіною, пральною машиною та якісною сантехнікою. Квартира має побутову техніку, меблі та все необхідне для комфортного тривалого проживання. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/куптии/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Тролейбусна вул., 1
rieltor.ua

ID: 2 927 995 Пропонується в оренду 3 кімнатна квартира, загальною площею 106 кв. м. Два поверхи. На першому поверсі кухня, вітальня, лоджія, туалет, душ. Другий поверх - дві спальні, ванна кімната з джакузі, гардеробна кімната. Гараж в цоколі з автоматичними воротами. Вхід як з гаража, так і з центрального входу. Всі необхідні меблі та техніка. Поруч розвинена інфраструктура. Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-927-995-LX.

Оренда по вул. Петрушевича
olx.ua

ЖК в городе Тернополь

Оренда трикімнатної квартири по вул. Чубинського, (м-р. Канада) м.Тернопіль. Розташована на восьмому поверсі девятиповерхового, панельного будинку з централізованим опаленням. Обладнана меблями та технікою для комфортного проживання. Вільна для заселення. Телефонуйте, агенція нерухомості “Секвоя”.

Чубинського П. вул., 2
rieltor.ua

Оренда трикімнатної квартири по вул. Стадникової 40а, м. Тернопіль. Розташована на девятому поверсі цегляного будинку. Обладнана меблями та технікою для комфортного проживання. Будинок поруч з автовокзалом та центральним ринком. Вільна для проживання. Оглянути можна в зручний час. Телефонуйте, агенція нерухомості “Секвоя”.

Оренда трикімнатної квартири по вул. Стадникової 40а, м. Тернопіль.
olx.ua

Квартира у новому будинку, індивідуальне опалення, євроремонт, меблі та побутова техніка. Для огляду та за деталями - телефонуйте! Покажемо у зручний для Вас час!

Черновецкая улица, 51/1, Східний, Тернополь, Тернопольская 250.0 USD
dom.ria.com

Здається в оренду 3 кім. квартира у хорошому районі міста. Спокійний двір, поруч школи, торгові центри, супермаркети, зупинки громадського транспорту, церква. У квартирі є холодильник, чайник, плита газова, пральна машина. Повністю обмебльована, готова для миттєвого заселення. Віддається перевага порядним людям без домашніх улюбленців.

Оренда 3 кім квартири на бульв. Д.Вишнівецького
olx.ua

Пропонуємо на оренду 3-кімнатну квартиру у прицентральній частині міста на вул.Білогірській.Квартира світла та простора, облаштована всіма необхідними меблями та побутовою технікою.Рошташована на 8-му поверсі.Ліфт працює.Індивідуальне опалення, теплі підлоги.Дуже комфортний район для проживання з добре розвиненою інфраструктурою. Квартира варта Вашої уваги. Для огляду телефонуйте!

Оренда 3к квартири по вул.Білогірській
olx.ua

Пропонується в оренду трикімнатна квартира в р-ні Баму. Квартира простора, світла та затишна. Три окремі кімнати, вітальня, дитяча та спальня. Невеличка кухня, с/в з ванною. Усі необхідні меблі та побутова техніка у квартирі є. Є можливість поселення з слухняними тваринками. Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-925-420-DR.

Пушкина улица, 1, Бам (Солнечный), Тернополь, Тернопольская 350.0 USD
dom.ria.com

Три окремі кімнати, опалення індивідуальне-газовий котел. Простора квартира з двома балконами. Є меблі, два холодильники, пралка, телевізор, інтернет, посуд, постільна білизна. Ключі на агенції, оперативний показ. Сп

Довженко Александра улица, 11, Восточный, Тернополь, Тернопольская 12000.0 UAH
dom.ria.com

Перша здача.Велика 3 кім. квартира в цегляному будинку на проспекті Злуки. Інтернет проведений. Для порядних 1-2 осіб без тварин.Можна з дитиною. Біля будинку супермаркет, ресторан, аптеки, Нова пошта, салон краси та безліч магазинів. Новобудова, велика парковка. Необхідний посуд та посудомийка є.

Злуки проспект, 4, Восточный, Тернополь, Тернопольская 350.0 USD
dom.ria.com

Здається 3-кімнатна квартира загальною площею 86 м2 з балконом в новобудові у Північному р-ні за вул. Тарнавського. Код квартири - #13898861 • 8 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • двоконтурний котел; • балкон; • ремонт. У квартирі: • кухня; • двоспальне ліжко; • шафа; • комп’ютерний стіл; • пральна машина; • холодильник. Затишна квартира має роздільне планування, яким передбачено 2 окремі спальні кімнати з міжкімнатними дверима. Кухня площею 11 м2 має шафи для посуду, холодильник, плиту, духовку та все щоб ви отримали задоволення від приготування улюблених страв. Квартира укомплектована побутовою технікою, місткими шафами для зберігання речей, зручними ліжками та усім необхідним для комфортного тривалого проживання. Санвузол роздільний з ванною кімнатою, має якісну сантехніку та душову кабіну. Телефонуйте, щоб дізнатися деталі та оглянути квартиру. Більше пропозицій на сайті orenda.ternopil.ua

Тарнавського М. Генерала вул., 78
rieltor.ua

Квартира в хорошому стані, ремонт, вікна металопластикові. Індивідуальне опалення, програматор Меблі, холодильник, пралка, інтернет Квартира вільна, ключі на агенції Сп

Бандеры Степана проспект, 76, Восточный, Тернополь, Тернопольская 200.0 USD
dom.ria.com

Здається в довгострокову оренду трикімнатну квартиру на вул.Бродівська. Біля 6 магазину. Опалення індивідуальне газове. Ідеальний варіант для сімʼї з дітьми. Телефонуйте, показ в зручний для Вас час.

Бродівська вул., 13
rieltor.ua

Ідеальний варіант для сімї Вул. Тарнавського Три окремі кімнати, а саме спальна, дитяча кімнатна та зал. Новий будинок, зручний 3 поверх. В пішій доступності уся необхідна Квартира робилась для себе. Меблі, побутова техніка, є все необхідне для комфортного проживання. 400 євро Готова до поселення Додатково маємо відео огляд

Оренда! 3 кімнатна. Район Бам
olx.ua
1 - 24 из 50 результатов

География, Тернополь