Світла чиста квартира з індивідуальним опаленням!

Мазепы Гетмана улица, 2, Дружба, Тернополь, Тернопольская 180.0 USD
dom.ria.com

Власник. Оренда 1 кімнатна квартира на Дружбі . Вул.Блажкевич 8 ( Макаренка ) 3 поверх з 5. Цегла 4800 грн .+ комунальні. Свіжий косметичний ремонт, нова газова колонка . Всі необхідні меблі та техніка. Диван розсувний( не книжка ) з зручним матрацом . А також є односпальне ліжко з зручним ортопедичним матрацом . Можна 2- 3 людини . Без тваринок .

власник
Оренда 1 кімнатної квартири довгостроково
olx.ua

Оренда однокімнатної квартири на масиві Дружба, з меблями та побутовою технікою ,є колонка на гарячу воду ,квартира вільна. Можна з тваринкою.

Оренда 1-кв Дружба
olx.ua

Меблі Холодильник Хороший стан

Иванны Блажкевич (Макаренко) улица, 2, Дружба, Тернополь, Тернопольская 3000.0 UAH
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира здається на довготривалий термін.Хороший район із зручною локацією та добре розвиненою інфраструктурою.Поряд зупинки громадського транспорту.Поруч безліч магазинів, супермаркети.Є поряд школа та садочок.Квартира світла та затишна, є колонка для підігріву води.В квартирі є все необхідне для проживання.Показ в зручний для Вас час!!!

Карпенко улица, 17, Дружба, Тернополь, Тернопольская 4500.0 UAH
dom.ria.com

ВЛАСНИК центр міста вул. Мазепи 3. Меблі та техніка.

власник
Мазепы Гетмана улица, 3, Центр, Тернополь, Тернопольская 180.0 USD
dom.ria.com

ID: 2 932 459 Пропонується в оренду однокімнатна квартира по вул. Лучаківського, загальною площею 60 кв. м. Простора та затишна квартира. Всі необхідні меблі та техніка. Поруч школа, супермаркет, магазини, зупинки громадського транспорту. Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-932-459-DR.

Лучаковского улица, 6А, Дружба, Тернополь, Тернопольская 14000.0 UAH
dom.ria.com

Квартира з чудовим виглядом на озеро! Індивідуальне опалення, меблі, побутова техніка. Ближня Дружба, одна зупинка до Центру, поруч парк. Здається для порядних людей до 1 жовтня. Ключі на агенції, оперативний показ. Сп

Мазепы Гетмана улица, 1, Дружба, Тернополь, Тернопольская 190.0 USD
dom.ria.com

Однокімнатна квартира в оренду вул Карпенка , будинок 2000 років забудови.Поряд парк Сопільче , супермаркети , зупинка громадського транспорту.Супетмаркети АТБ, Сільпо, Смаколик..Огляд по домовленості

Карпенко улица, 40, Дружба, Тернополь, Тернопольская 200.0 USD
dom.ria.com

Оренда однокімнатної квартири. Перша здача. Зроблений сучасний євроремонт. Індивідуальне опалення. Є усі необхідні меблі та техніка. Є велика заселена лоджія. Квартира дуже світла, затишна та тепла. Чудове місцерозташування поруч магазини, супермаркети, хороша транспортна розвʼязка.

Троллейбусная улица, 15Б, Дружба, Тернополь, Тернопольская 330.0 USD
dom.ria.com

Меблі техніка Хороший стан

Надзбручанская улица, 2, Дружба, Тернополь, Тернопольская 6000.0 UAH
dom.ria.com

Квартира в хорошому житловому стані, не кутова, сонячна і тепла, є бойлер на гарячу воду.Хороша локація, все поруч, школа, транспортна зупинка, парк, ринок, магазини.Здається на довготривалий час з 5 червня.

Карпенко улица, 24, Дружба, Тернополь, Тернопольская 4500.0 UAH
dom.ria.com

Житлові комплекси у Тернопіль

Троллейбусная улица, 5Ж, Дружба, Тернополь, Тернопольская 7000.0 UAH
dom.ria.com

Здається в оренду 1 кімнатна квартира. Хороший стан, зручне розташування, тихий двір, поруч школа, садок, магазин, ринок, банк, зупинка громадського транспорту. Меблі, побутова техніка, пральна машинка, холодильник, телевізор, індивідуальне опалення.

власник
Карпенко улица, 40, Дружба, Тернополь, Тернопольская 6600.0 UAH
dom.ria.com

Здається в оренду Однокімнатна квартира Новобудова Всі необхідні меблі та побутова техніка Встановлено відеоспостереження Швидкісний інтернет Ціна фіксується в національній валюті Хороший район Поруч ресторан День і Ніч Парк До центру міста 10хв пішки Перевага порядним та відповідальним людям На тривалий термін Показ в зручний час Всі деталі за вказаним номером телефону

Кирпичный переулок, 1Д, Дружба, Тернополь, Тернопольская 9000.0 UAH
dom.ria.com

Квартира в хорошому житловому стані, є меблі та техніка, показ у зручний для Вас час.

Просвещения бульвар, 10, Дружба, Тернополь, Тернопольская 5000.0 UAH
dom.ria.com

Здається в довгострокову оренду 1 - кімнатна квартира. ПЕРША ЗДАЧА. Квартира в новобудові з сучасним якісним ремонтом, розташована в центрі міста біля озера в елітному жк «Панорама», вул. Чумацька 2. Квартира з панорамним балконом та індивідуальним опаленням та підігровом підлоги.Квартира з меблями та якісною новою технікою: пральна машина, мікрохвильова піч, вмонтований холодильник. Також є гардеробна кімната та сушка для одягу, корзина для білизни.

Чумацкая улица, 2, Дружба, Тернополь, Тернопольская 280.0 USD
dom.ria.com

Пентхауз з дизайнерським ремонтом з величезною Г-подібною відкритою лоджією-терасою. На відкритому просторі приміщення розміщена зона кухні зі столом, два двомісних дивани-ліжка, два робочих столи, шафи-купе. Обєкт оригінальний, ексклюзивний. Потрібно переглядати на місці... Подобова оренда обговорюється...

Цегельний пров., 7А
rieltor.ua

Здається 1-кімнатна квартира загальною площею 54 м2 з кухнею-студією та балконом в новобудові з зовнішнім утепленням та закритим подвір’ям за провул. Цегельний (р-н Дружба). Код квартири - #22866879 • 7 поверх з 11 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • двоконтурний котел; • балкон; • ремонт; • паркінг. У квартирі: • кухня; • диван; • двоспальне ліжко; • шафа; • телевізор; • пральна машина; • холодильник. Затишна квартира має дизайн інтер’єру у світлих тонах та зручне планування: окрема спальна кімната з міжкімнатними дверима має вихід на балкон, кухня площею 10 м2 за принципом відкритого простору переходить у вітальню, санвузол з якісною сантехнікою. Кухня обладнана шафами для посуду, холодильником, плитою, духовою шафою, витяжною вентиляцією та має зручну обідню зону. Квартира укомплектована побутовою технікою, меблями та усім необхідним для комфортного тривалого проживання. Телефонуйте, щоб дізнатися деталі та оглянути квартиру.

Цегельний пров., 8
rieltor.ua

ID: 2 653 845 Пропонується в оренду однокімнатна квартира в районі Дружби. Виконаний ремонт в сучасному стилі. Планування: прихожа, спальня, кухня, суміжний с/в, балкон. У квартирі знаходяться усі необхідні меблі та побутова техніка: комфортний диван, шафа, комод, холодильник, пральна машинка, кухонний стіл та стільці. Поруч розташована зупинка громадського транспорту, магазини, салон краси, стоматологія, АТБ, школа, садок. Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-653-845-LX.

Оренда 1кім.кв. по вул.Тролейбусна
olx.ua

ID: 2 915 350 Пропонується в оренду однокімнатна квартира. По вул.Тролейбусна, район дружба. Здається квартира з 1 травня!! Зроблений гарний сучасний ремонт. В кімнаті є диван, невелика тумба, компʼютерний стіл та крісло. Комунікації: газ: є Опалення: індивідуальне газове Підігрів води: колонка Санвузол: суміжний Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-915-350-LX.

Оренда по вул.Тролейбусна
olx.ua

Квартира-студія,Новобудова! Є всі необхідні меблі та нова техніка! Балкон з панорамними вікнами. Телевізор,холодильник,мікрохвильова піч,пральна машина,варочна поверхня,пилосос. З Тепла підлога на кухні та у ванній кімнаті,і/о. Умови для орендарів: без тварин,не для іноземних громадян. Здається лише на довготривалу оренду від 6 міс.

власник
Оренда квартири,Карпенка-Цегельний.
olx.ua

Географія Тернопіль