Оренда 1 кім. кв вул. Грушевського в м.Стрий Ціна 5000 грн + комунальні послуги по лічильниках! Стан квартири добрий житловий. Загальна площа 40 м.кв Опалення індивідуальне! Розташована на 9 Пов. 9 пов будинку. Заходиш та живеш, є все необхідне для комфортного проживання. ЗАПРОШУЮ НА ОГЛЯД КВАРТИРИ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ! (Viber-Telegram-WhatsApp). З Повагою Ваш ріелтор Кецик Тарас

Оренда 1 кім. кв вул. Грушевського в м.Стрий
olx.ua

Здається в оренду трикімнатна квартира по вул. І. Багряного. Хороший житловий стан, зручне планування: три роздільні кімнати, два санвузли, два балкони. Другий поверх пʼятиповерхового будинку, тепла, не кутова. Індивідуальне газове опалення забезпечується двокониурним котлом, є підігрів підлоги. Квартира здається без меблів та побутової техніки. Тільки довготривала оренда.

Здам квартиру вул. Багряного
olx.ua

Здається 2-кім. квартира з балконом на 3 поверсі у 3 поверхового будинку. м. Стрий вул. Дрогобицька Загальна площа квартири становить 45 кв.м Всі комунікації присутні, власне опалення. Просторий та охайний підʼїзд , встановлено домофон. Місце для авто. Поруч все потрібне для комфортного проживання. Квартира варта вашої уваги! Вартість оренди квартири 8000 грн + комунальні послуги(квартира вільна) Рекомендую переглянути квартиру у зручний для вас час за попередньою домовленістю.

Здається 2-кім. квартира з балконом на 3 пов.у 3 поверхового будинку.
olx.ua

Гарна, чиста квартира, щойно після ремонту.

власник
Грабовецкая улица, 9В, Стрый, Стрый, Львовская 6000.0 UAH
dom.ria.com

2-к квартира , простора , на етапі реновації, фото оновлення добавлю згодом. Можлива здача з липня місяця За дет. вайбер ***Квартира без меблів , якщо підходить такий стан , як на фото , то 11000 грн .можна заходити з червня

Здається 2-к кв , євроремонт , район екоринку, райліканя
olx.ua

Здається 2-кімнатна квартира в центрі м.Стрий, вул, Шевченка, 4й поверх. Площа 53 м.кв. Кімнати роздільні. Опалення індивідуальне (двоконтурний газовий котел). В квартирі є все необхідне для комфортного проживання (пральна машина, WiFi, телевізор, балкон.) (4 спальних місця 2+2). !!!Вільна з 15 червня!!!

Тараса Шевченка улица, 90, Центр, Стрый, Львовская 9500.0 UAH
dom.ria.com

Здається в оренду двокімнатна квартира в спальному районі міста по вул. 50-річчя УПА. Відмінний житловий стан, зроблений свіжий ремонт. Є меблі та побутова техніка. Девятий поверх девятиповерхового будинка, тепла, не кутова. Кімнати роздільні. Опалення централізоване, решта комунальних по лічильниках. Буде вільна з 01.06

Здам квартиру вул. 50-річчя УПА
olx.ua

Пропоную оренду 1-кімнатної квартири в м. Стрий по вул. Успенській. Квартира розташована на 4-поверсі 4-поверхового цегляного будинку. -Опалення централізоване. -Загальна площа 30 м.кв. -Кухня 6-м.кв. -Побутова техніка; -Пральна машина; -Холодильник; -Інтернет та кабельне телебачення. -Санвузол роздільний. Квартира має зручне розташування поруч знаходиться: -школа; -супермаркети, ринок та продуктові магазини; -зупинка автотранспорту; -відділення нової пошти; За детальнішою інформацією та домовленістю про огляд квартири телефонуйте по номеру телефону.

Здається 1-кімнатна квартира в м. Стрий
olx.ua

Пропоную оренду 2-кімнатної квартири в м. Стрий по вул. Торговиця. Квартира розташована на 2-поверсі 2-поверхового цегляного будинку. -Опалення індивідуальне (газове). -Підігрів підлоги. -Загальна площа 43 м.кв. -Кухня 6 м.кв. -Кімнати роздільні. -Євроремонт. -Інтернет та кабельне телебачення. -Холодильник. -Санвузол суміжний. -Балкон. -Квартира має зручне розташування поруч знаходиться дитячий садок, школа, супермаркет та продуктові магазини, зупинка автотранспорту, залізничний вокзал. За детальнішою інформацією та домовленістю про огляд квартири телефонуйте по номеру телефону.

Здається в оренду 2-кімнатна квартира м. Стрий
olx.ua

Оренда 2 ох кімнатна квартира з власним опаленням. Євроремонт. 2 ий поверх. Свій дворик . Панорамні вікна .Балкони 2закриті.Лоджія закрита. Квартира велика. Сонячна сторона .. Є побутова техніка. Wifi. Кабельне. Меблі. Вся побутова техніка . Комунальні послуги економні. Своє опалення. Дворик, город. .Паркування в дворику. Приватний сектор. Тихий, спокійний район.

Оренда 3 кімнатна квартира з власним опаленням
olx.ua

Оренда 2 кімнатної комфортної гарно освітлювальноі квартири зі всіма необхідними меблями для проживання і всією побутовою технікою. Євроремонт. Перша здача в оренду. Кімнати роздільні, великий закритий балкон.

Грабовецкая улица, 106, Стрый, Стрый, Львовская 8000.0 UAH
dom.ria.com

Від власника. Здається у довгострокову оренду квартира у новобудові ЖК "Затишок" у центрі м.Стрий. Площа квартири 47кв.м. Меблі, техніка, сантехніка, є окрема гардеробна. Також є можливість орендувати комірку на поверсі. По усіх питаннях звертайтеся за номером телефону 06******15

власник
Затишок 1 кімнатна квартира
olx.ua

Житлові комплекси у Стрий

Здається в оренду простора 2 кімнатна квартира на вул. Саксаганського. Квартира не кутова (3 поверх з 4), з індивідуальним опаленням, є підігрів підлоги. Зроблено ремонт, присутня вся побутова техніка (холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, пилосос). Є великий гардероб. У квартирі повністю нові та якісні меблі (двоспальне ліжко, дитяча колиска, великий розкладний диван і все що на фото)+ все кухонне приладдя. Проведено швидкісний інтернет. За детальною інформацією звертайтесь в приват. Оголошення від власника. Мінімальні комунальні послуги! Квартира вільна з 1 червня!

власник
Оренда 2 кімнатної квартири ВІД ВЛАСНИКА
olx.ua

Здається на довготривалу оренду 2-ох кімнатна квартира по вул.Коссака. Квартира розташована на 7 поверсі 9-ти поверхового будинку.Не кутова. У квартирі є вся необхідна техніка (холодильник, пральна машина, телевізор, мікрохвильова піч) та меблі. Опалення індивідуальне, газове.Квартира дуже простора, світла, та тепла. Ціна 6500грн+комунальні послуги (світло, газ, вода згідно лічильників)

Оренда 2-ох кімнатної квартири по вул.Коссака
olx.ua

Здається 2 кімнатна квартира на вул 50 річчя УПА..3 поверх. Індивідуальне опалення . Кімнати роздільні, з ремонтом, технікою. Поряд з квартирою розвинута інфраструктура школа, садок, парк, парковка, магазини.

Здається 2 кімнатна квартира на вул 50річчяУпа
olx.ua

Здається в оренду простора двокімнатна квартира по вулиці Ленкавського. Хороший житловий стан, зроблений ремонт, є всі необхідні для проживання місця та побутова техніка. Зручне планування, кімнати роздільні. Третій поверх чотириповерхового будинку. Індивідуальне газове опалення забезпечується двокониурним котлом, є підігрів підлоги. Всі комунальні по лічильниках. Буде вільна з 25.05

Здам квартиру вул. Ленкавського
olx.ua

Здам 2 кімнатну квартиру центр міста, 5 поверх, центральне опалення оплата перший і останній місяць довгострокова оренда пральна машинка, холодильник, телевізор, пилосос постіль, посуда, прасувальна дошка всі необхідні меблі для проживання інтернет.відеогляд можу скинути на вайбер

власник
Здам в оренду 2 кімнатну квартиру по вул Залізняка від власника
olx.ua

Здам в оренду 3-ну квартиру на 2-му поверсі з окремим входом ,індивідуальне опалення,всі умови для проживання Стрий вул.Сонячна

Здам в оренду 3-ну квартиру стрий
olx.ua

Здається 1 кімнатна квартира В мікрорайоні Січових Стрільців 3 поверх Центральне опалення Стан житловий Наявні все меблі для проживання Без тварин

Оренда квартири мікрорайон
olx.ua

Оренда 3-х кімнатної квартири м.Стрий,вул.Дрогобицька Часткове меблювання Кабельний інтернет,телебачення Індивідуальне опалення(пічне) Побутова техніка(холодильник,газова плита з духовкою,посудомийна машина,пральна машина)

власник
Оренда квартири м.Стрий
olx.ua

Пропоную оренду.1-кімнатної квартири в м. Стрий по вул. Саксаганського.Квартира розташована на 1-поверсі 5-поверхового цегляного будинку.-Опалення централізоване.-Загальна площа 30 м.кв.-Кухня 4-м.кв.-Побутова техніка;-Телевізор;-Пральна машина;-Холодильник;-Інтернет.-Санвузол суміжний.-Не кутова.Квартира має зручне розташування поруч знаходиться:-школа; -супермаркет та продуктові магазини; -зупинка автотранспорту;За детальнішою інформацією та домовленістю про огляд квартири телефонуйте по номеру телефону.

Саксаганського вул. Стрийський район
real-estate.lviv.ua

Пропоную оренду.1-кімнатної квартири в м. Стрий по вул. Івасюка.Квартира розташована на 1-поверсі 2-поверхового цегляного будинку.-Опалення індивідуальне (газове).-Загальна площа 30 м.кв.-Кухня 3-м.кв.-Побутова техніка;-Телевізор;-Пральна машина;-Холодильник;-Інтернет  та кабельне телебачення.-Санвузол суміжний.-Не кутова.Квартира має зручне розташування поруч знаходиться:-дитячий садок;-школа; -супермаркет та продуктові магазини; -зупинка автотранспорту;-відділення нової пошти;-дитячий майданчик та спортивні секції;-парк.За детальнішою інформацією та домовленістю про огляд квартири телефонуйте по номеру телефону.

 Стрийський район
real-estate.lviv.ua

Географія Стрий