Оренда 3 кімнатної квартири по вул Струмок -Квартира знаходиться в новобудові-це перше поселення,щойно зроблений ремонт -Ця простора та затишна квартира знаходиться у розвиненому районі -Тут хороша інфраструктура -Поруч з квартирою розташований чудовий парк "700-річчя", -Крім того, у районі є багато шкіл для навчання дітей, магазини для зручних покупок, кавярні та ресторани для приємного відпочинку. -До центру міста всього 10 хвилин на автомобілі, що робить це місце ще більш привабливим для зручного життя. -Ціна оренди 1000 $ Код 7790 Звертайтеся за додатковою інформацією та організацією перегляду.

Струмок вул., 7
rieltor.ua

Пропоную в оренду трикімнатну квартиру в НОВОБУДОВІ на по Чорновола ( бічна вул Струмок) Простора квартира з усім необхідним наповненням. Квартира знаходиться на 8- му поверсі, площа 93м², індивідуальне опалення, підігрів підлоги, кондиціонер, посудомийка,плазми. Кімнати ізольовані. Два санвузла.Два просторі балкони. Квартира обладнана усією необхідною побутовою технікою та меблями. Ціна 700 дол+ кп тел 0680107852 Вільна і готова до оренди. Категорично без домашніх улюбленців!

Струмок вул., 9
rieltor.ua

Пропозиція оренди 1-кім. квартири в новобудові, ЖК Струмок, ближній центр. Індивідуальне опалення (2-х функційний котел), в наявносі все необхідне для комфортного проживання. Можна з маленькими домашніми улюбленцями. Консєрж в підїзді.

Варшавська вул. Шевченківський район
real-estate.lviv.ua

ЖК в городе Львов