Увага! Здається 2 кімнатна квартира в престижному районі, в цьому районі дуже складно знайти квартиру, не прогавте свій шанс! Квартира знаходиться в кварталі між проспект Центральним та вул Чкалова, в 5 хвилинах пішки сіті центр, зупинка громадського транспорту в 100 метрах від будинку, поруч атб та сільпо, взагалі район дуже зручний для життя, в кроковій досяжностя 3 школи діт садок, Києво Могилянська Академія, безліч магазинів, перукарень, аптек, нотаріальних контор, тощо, Квартира з капітальним ремонтом, та сучасним дизайном, має роздільний санвузол, з кімнати виходить великий засклений балкон, з зали лоджа, квартира на 2 сторони, має нестандартне планування, легко провітрюється . Квартира світла, дуже тепла, є необхідні меблі- шафа, 2 дивана в чудовому стані, кутовий та звичайний, вбудовану кухню, стіл, стільці, на балконі та лоджі теж є вбудовані шафи, використаний кожний куточок для комфорту) та техніка (холодільник, газова плита з духовкою, пралка, кондиционер) вартість оренди 12000 гривень +комунальні послуги, залогова платня 12000, рієлторська послуга 6000 гривень

Садовая (Центр) улица, 18, Центральный, Николаев, Николаевская 12000.0 UAH
dom.ria.com

Сдается 3-х комнатная квартира в центре города. Садовая, пр. Центральный. В отличном жилом состоянии.в квартире 3 отдельные комнаты, есть все необходимое для комфортной жизни.идеально подойдет для guest House для неправительственных гуманитарных организаций..рядом убежище, .во дворе капитальный охраняемый гараж с подвалом. Цена 25000 грн.включая коммунальные платежи.Хозяин фоп 3 группа.

Садовая (Центр) улица, 9, Центр, Николаев, Николаевская 25000.0 UAH
dom.ria.com

Здаю 3 кімнатну квартиру, центр, вул. Садова-вул. Погранична, 1-й поверх 5-типоверхового будинку, є балкон. Кімнати та санвузол роздільні. Газова колонка-автомат, меблі(є двоспальні ліжка), холодильник, пральна машина-автомат, інтернет, на все лічильники. Балкон засклений. Поруч зупинка транспорту, магазини, сфера побуту, дитячий садок, школа.

Садовая (Центр) улица, 15, Центральный, Николаев, Николаевская 5000.0 UAH
dom.ria.com

Сдаю однокомнатную квартиру по улице пограничной остановка садовая Квартира находится на в 3 этаже пятиэтажного дома. Не угловая , поэтому очень тёплая! В квартире произведён косметический ремонт, есть вся необходимая мебель и техника.

Сдаю 1 квартиру Пограничная и Садовая
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Площа: 25 м2. Поверх: 2/2. Все необхідне для життя присутнє. Новий будинок. Встигніть зняти вигідну пропозицію.

Оренда 1кк-студіі на Садовій‼️
olx.ua

Житлові комплекси у Миколаїв

Географія Миколаїв