Здам 2-ну квартиру по м- н Будівельників 18/1. в довготривалу оренду. Порядним орендарям, з вчасною оплатою. Дзвонити +38********82. Всі деталі за телефоном.

владелец
Оренда квартири довгострокова.
olx.ua

Квартира з меблями та побутовою технікою. Квартира вільна та готова до заселення. Додаткові питання по телефону.

владелец
Здам в оренду однокімнатну квартиру.
olx.ua

Оголошення від власника. Здам в оренду однокімнатну, чисту, теплу квартиру для сімʼї,3 поверх,40 квадратів. 9000+ комунальні послуги. За деталями в приват +38********08 Тетяна

владелец
Оренда квартири Рівне
olx.ua

Рівне.Щасливе. Найкраща, нова, велика однокімнатна квартира люкс класу 45кв.м. Окрема спальня та велика кухня з диваном та столом на панорамній лоджії. Якісний ремонт. Перша здача. Все новеньке , тільки з магазину. Є все !!! Здає власник.

владелец
Здам нову однокімнатну квартиру люкс класу на щасливому
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Здається в оренду 3х квартира м.Рівне вул Крушельника 77, 1поверх

владелец
Оренда Здам  З кімнатна квартира
olx.ua

Довгострокова оренда затишної та світлої 2 кімнатної квартири в районі Луцького кільця (вул. Млинівська, 29а) Сучасне планування, площа 69 м.кв. Хороший житловий стан, лічильники на світло, воду та опалення. Укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою (пральна машина, телевізор, духова шафа, варочна поверхня, посудомийна машина, бойлер) Засклена лоджія і балкон Зручний середній поверх 4/9(є ліфт) Хороша транспортна розвязка Гарна локація (все необхідне в пішій доступності) Оплата перший місяць та страховий платіж. Шукаємо порядну сім’ю без домашніх улюбленців Пропозиція від власника, без комісії. Ціна 14 000 грн в місяць+комунальні послуги

владелец
Оренда затишної 2 кімнатної квартири поблизу Луцького кільця
olx.ua

Здається 1 кімнатна квартира район Рум ( дві зупинки від пивзаводу в сторону Ювілейного) Є вся побутова техніка. Здається на добу, тиждень, місяць для порядних людей без домашніх тварин. Ціна залежить від багатьох факторів, телефонуйте запитуйте Ціна за місяць 10000 + комунальні послуги (600 + світло , вода по лічильнику) . Оплачується страховий платіж, який повертається при виселенні. На тривалий термін не здається. Деталі за телефоном

владелец
Соборная улица, 257, Ювилейный, Ровно, Ровенская 10000.0 UAH
dom.ria.com

Здам 2-х кімнатну квартиру (Хрущовка) в центрі міста на перетині вул Миру та С . Петлюри, Другий поверх ,Одна кімната прохідна, Заг. площа 40кв.м., Газ, колонка, пральна машина , холодильник., інтернет, Ціна 8000 в міс, + одноразовий страховий платіж 8000 грн. що повертається після здачі квартири, + комунальні платежі Вода,газ,електрика по лічильнику ( Орієнтовно влітку 1250 грн.міс. з інтернетом). 09******78

владелец
Здам 2-х кім, квартиру 40 кв.м. центр
olx.ua

Квартира в новому сучасному комплексі Простора, нова( перша оренда) Повністю вмебльована та готова до проживання Є вся необхідна техніка та меблі, два гардероба, панорамне вікно з виглядом на місто.

владелец
Нова! Оренда квартири На Щасливому, одна спальня+ кухня- вітальня
olx.ua

Здається нова , світла , затишна квартира в новому будинку на Львівському повороті , перший поверх. Кухня-студія , дві окремі спальні , велика ванна та гардероб . Квартира повністю умебльована та з технікою (пральна машинка, сушильна машина, індукційна поверхня , духовка , посудомийка, холодильник , телевізор). Автономне опалення (газовий котел). Паркомісце. Пишіть ,будь ласка, Вайбер , телеграм.

владелец
Оренда квартири
olx.ua

-м.Рівне, ЖК "Спектрум ", 7/9, 40м2 . Сучасний євроремонт. Автономне газове опалення, двоконтурний котел. Сонячна сторона. * Повністю укомплектована квартира: + двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, прикроватні тумбочки, стіл, комп"ютерне крісло, настільна лампа * Побутова техніка: + +мікрохвильова піч, плазмовий телевізор, холодильник, пральна машина,тостер, сушка для білизни, прасувальна дошка ++ Вмонтована кухня, варильна поверхня. Лоджія засклена. Інтернет/wi-fi/. ++Закрита територія, автостоянка, охорона, відеонагляд. Ціна 12000 грн+ком.послуги. Здається на довготривалу оренду молодій сімї, без шкідливих звичок та без домашніх тварин. Від власника, без комісії !!!

владелец
Оренда 1-кім квартири в ЖК СПЕКТРУМ"  від ВЛАСНИКА
olx.ua

Доброго дня! Районон "Мототрек", віденське "кільце", поруч "Фоззі", парк, є вся необхідна інфраструктура. Вулиця Й. Драганчука. 3-х кімната квартар від власника!Окрема НЕ прохідна кухня, вітальня, 2 спальні, 2 роздільні санвузли. Квартра повністю НЕ мебльована, перевага надається сім ї з дітьмя для довготривалої оренди. Можливий варіант для дівчат сутдентів. Розглядаємо виключтно довготривалу оренду.

владелец
3 кімнатна квартира! Оренда! Від Власника!
olx.ua

Автомне газове опалення, вайфай усі меблі побутова техніка Шукаємо порядних людей без домашніх улюбленців

владелец
Здам в оренду 2-х кімнатну квартиру на Щасливому
olx.ua

Здам в оренду двокімнатну малосімейну квартиру загалом 39 м2. Душ і санвузол окремо.Після ремонту. Умебльована. Лічильники. Вараш 44, 9 поверх, ліфт, до послуг спільні балкон і кухня. Перевага для несімейних осіб. Без домашніх тварин. Можливе відокремлене проживання 2-х орендаторів. Ціна орієнтовна, залежить від кількості і статусу осіб. Квартира вільна від липня 2024.Можливий продаж за 30 000 $. Для серйозно зацікавлених перший контакт ел.поштою.

владелец
Оренда.Двокімнатна квартира у Вараші.
olx.ua

Здам в оренду однокімнатну квартиру в центрі міста. Квартриа частково мебльован, так як проживали мешканці зі своїми меблями. Можемо домовитись про меблі а також безпосередньо обговорит ціну оренди. Телефонувати або писати на Telegram абo watsapp

владелец
Оренда однокімнатної квартири в центрі міста
olx.ua

Хороша 1 кімнатна по вул Князя Володимира . Хороша транспортна розвязка . Поверх високий , ліфт працює. Вся побут техніка залишається. Заселятись можна вже . Оплата 1 і останній місяць

владелец
Здам 1-кім.квартиру . Власник!
olx.ua

1 кімнатна квартира по вул. Вербова, поруч Військовий госпіталь. Всі зручності для проживання. Побутова техніка. 7тис +КП

владелец
Здам 1-кімнатну квартиру, вул. Вербова ВЛАСНИК
olx.ua

Здам в оренду на довгостроковий термін 1-кімнатну квартиру в центрі міста. Жк «Набережний квартал», біля парку Т.Г. Шевченка. В будинку знаходяться багато різних магазинів, закладів, пекарень і т.д. Ідеальна локація для тих хто любить щоб все було поруч. Вигляд з вікна на неймовірний парк. В квартирі є вся необхідна для проживання техніка, а саме: мікрохвильова піч, духова шафа, холодильник, посудомийка, електрична плита. Є кондиціонер! Автономне газове опалення, тепла підлога. Ліжко йде без матрацу. Пишіть, з радістю відповім на всі ваші питання. Оренда від власника. Рієлторів прошу не турбувати!

владелец
Черновола Вячеслава улица, 60, Центр, Ровно, Ровенская 15000.0 UAH
dom.ria.com

Однокімнатна квартира на північному з свіжим косметичним ремонтом в тихому спокійному підїзді З плюсів Свіжопоклеїні шпалери в кімнаті Нова кухонна стінка Новий холодильник Новий бойлер Новий унітаз Диван після хім чистки Можна з тваринами та дітьми Не можна палити Оплата за 2 місяці вперед Власник

владелец
Оренда однокімнатної квартири на північному власник
olx.ua

Здам квартиру на довготривалий термін. Квартира, однокімнатна з частковим ремонтом,

владелец
Здам квартиру на довготривалий термін
olx.ua

Здам 1-кімнатну квартиру в новобудові Стоград, сучасний ремонт, уся необхідна нова техніка, автономне газове опалення, лічильники 12000/міс.

владелец
Здам квартиру в новобудові, з сучасним ремонтом
olx.ua

Здам 3 кімнатну квартиру на тривалий термін , 3 поверх 9-поверхового будинку,на Базарчіку.Будинок цегляний,площа квартири 68кв.м.Квартира мебльована і є необхідна побутова техніка.Wi-Fi.

владелец
Здам 3 кімнатну квартиру
olx.ua

квартири в ЖК « На Щасливому». Сучасний, стильний ремонт. Квартира укомплектована меблями та побутовою технікою. ДВА телевізори. Є посудомийка та кондиціонер! Вільна для заселення! Телефонуйте, перегляд за попередньою домовленістю.

владелец
Студенческая улица, 30, Счастливое, Ровно, Ровенская 14000.0 UAH
dom.ria.com

Здається квартира студія в оренду, з сучасним ремонтом 7500 грн + комунальні. (Можливість торгу) Квартира знаходиться 15 хв автобусом від центра Рівного. Зупинка з Рівного біля еко-маркету, або чайки чи автовокзалу. Якщо до Рівного потрібно їхати, маршрутка зупиняється навпроти будинку. Ціна за проїзд 15 грн. В квартирі все є для проживання. Меблі, посуд. Ліжко і матрац є нові, холодильник теж є куплений місяць назад, індукційна плита, стіл стільчики нові, великі компактні шафи з дзеркалом на весь зріст. Гостинка є світла та комфортна. Через дорогу знаходиться магазин "Наш край", є близько аптека, дитячий садочок, школа, пошта. 3й поверх. Перевага передається жіночому полу або парі без домашніх тварин Номер телефону: +38********06 Надія. Не є рієлтори.

владелец
Здам квартиру в оренду
olx.ua
1 - 24 из 27 результатов