Здається двохкімнатна вмебльована квартира на третбому поверсі. Одна з кімнат прохідна Беруть на квартиру без домашніх тварин, маленьких дітей. Додатково комунальні платежі

Оренда двокімнатної квартири на Симона Петлюри
olx.ua

Оренда елітної квартири у самому центрі Полтави! На 6 поверсі 7-поверхового нового будинку. Площею 100м.кв.. Кухня-студія та спальна кімната. Чудовий ремонт. Автономне газове опалення. Всі меблі та техніка! Закритий двір! Кафе та магазини в пішій доступності - одним словом центр! Беруть одного, або пару. Усі фото та відеоогляд надаються за запитом! Ціна 1000у.о. + к/п + 1000у.о. гарантований платіж + 50% одноразова комісія агентства. Код обєкта: 3622 АН "Надійний Вибір", дзвоніть, є інші варіанти по Полтаві!

Стретенская, 22, Киевский, Полтава, Полтавская 1000.0 USD
dom.ria.com

Перша здача дизайнерської 2к в Центрі міста Квартира розташована в новому будинку Закрита територія Дана квартира укомплектована всим необхідним для комфортного проживання Є всі необхідні меблі та техніка Розвинена інфрастуктура Ціна 1500$ + к/п (АО)

Перша здача 2к на Незалежності, 1Б
olx.ua

Здам 2 кімнатну квартиру на Зигіна, вул.Уютна, кімнати окремі. Є прості меблі, без техніки. 5 спальних місць. Лічильники на газ, воду, електрику Квартира потребує ремонту, можливо в рахунок квартплати.

Уютная улица, 28, Київський, Полтава, Полтавская 6000.0 UAH
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира від власника. Здам власну двокімнатну квартиру. Знаходиться на 4-му поверсі п’ятиповерхового будинку по вул. Маршала Бірюзова. Ремонт старий - радянського зразка. Всі зручності, є Інтернет. Просторий балкон. В зимовий період часу квартира тепла. В будинку є підвал. Великий зелений двір (на фото). В 4 хв пішки від квартири маю зручний ГАРАЖ для 2 авто. Поруч з квартирою супермаркет, зупинка транспорту, аптека. В 10 хв. новий спорткомплекс з басейном. Неподалік продуктовий ринок, школа, дитячий садок. До центру міста - 10 хв на авто, 15 - на транспорті. До найблищого великого ТРЦ «Екватор» або ТРЦ «Київ» дві зупинки транспорту. Після заселення готовий поступово покращувати житлові умови.

власник
Здам 2-кімнатну квартиру в Полтаві
olx.ua

Здається 2-х кімната квартира в районі Маршала бірюзова. Є вся сучасна техніка та меблі. До зупинки 5 хв. Можна на місяць.

Маршала бірюзова. Інститут звязку.Здається 2-х кімната квартира
olx.ua

Здається 2-х кімната квартира в районі інститут звязку. Є вся необхідна техніка та меблі. До зупинки 5 хв.

Зіньківська вул., 14
rieltor.ua

Аренда стильной 2к по ул. Ляхова 10 В квартире есть все необходимое для комфортного проживания в ней В шаговой доступности школа, садик, кафе, парк, есть место для парковки авто Развитая инфраструктура Цена 700 $ + к/у

Ляхова, 10
rieltor.ua

Аренда стильной 2к студии по ул. В. Черновола 36В В квартире есть все необходимое для комфортного проживания в ней В шаговой доступности ТРЦ, магазины, кафе, есть парковка для авто Развитая инфраструктура Цена 500$ + к\у

Черновола, 36В
rieltor.ua

Оренда 2к в Центрі міста Квартира знаходиться в новому будинку Дана квартира укомплектована всією технікою та меблями Дана квартира укомплектована всим необхідним для комфортного проживання Закритий двір В пішій доступності школа, дит.садок, всі необхідні магазини, кафе Розвинена інфраструктура Ціна 18 000 (торг) + к/п (АО)

Соборності вул. (Жовтнева), 60Д
rieltor.ua

Двокімнатна квартира з роздільними кімнатами та непоганим ремонтом в самомум центрі міста Передбачено всі необіхідні меблі та побутову техніку для комфортного проживання, просторе двоспальне ліжко Поруч парк, магазини, зупинка транспорту, аптеки, ресторани та кавярні Оплата: перший місяць + страховий платіж ( повертається при виїзді) + комунальні платежі

Незалежності пл., 7
rieltor.ua

Сдам 2-х комнатную квартиру в районе Зыгина. Есть вся необходимая мебель и техника. К остановке 2 минуты

Зыгина. Інст. Связи Сдается 2-х комнатная квартира
olx.ua

Терміново здамо 2 у квартиру заг.пл 47м.кв. Квартира з роздільними кімнатами. Перевага надається військовим! Акуратна.Санвузол окремий.Є окрема кладова. В квартирі є всі необхідні меблі та техніка: пральна машина; холодильник; електрочайник; постільна білизна. Якщо оренда на місяць. Вартість - 8000 грн плюс комунальні послуги. Квартира затишна, тепла; вікна та балкон металопластикові.Є вільна стоянка транспорту у дворі. Можливе заселення військових на місяць! Оперативний показ.Ключі в рієлтора.

Заячий переулок, 8, Институт связи, Полтава, Полтавская 7800.0 UAH
dom.ria.com