Здам 1-кім. кв. в довготермінову оренду бiля метро Теремки в ЖК Одеський бульвар , друга здача. Свіжий євроремонт та нові меблі з технікою. У квартирі: потужній інверторний кондиціонер Neoclima Therminator (працює дуже тихо), який зможе надати вам комфорту за будь якої погоди, дуже великий 340 л. холодильник Indesit та бойлер 100 л. Планування: велике двоспальне ліжко, ванна, шафа-купе, та ін. лічильники на все та терморегулятори на батареях зможуть звести оплату ваших комунальних до мінімуму. До речі, вікна виходять на південнний захід, тому більшу частину дня у квартирі дуже сонячно. Окрім того, будинок гарно утеплений зовні і, взагалі, дуже теплий (минулої зими квартира майже не опалювалась і при цьому майже увесь час всередині було тепло). Від ЖК до метро "Теремки" маршруткою їхати 3 хвилини або 15 хв. пішки. Поруч вся необхідна інфраструктура: магазини, аптека, Нова пошта, Нова лінія, Спорт лайф, кавярні, дитячі майданчики тощо. ВІдразу біля ЖК - чудовий ліс та багато інших місць для відпочинку на природі. Оплата: 13000 грн в мiсяць. + комунальні та комiсiя 6500 грн. Бонусом йдуть чудові краєвиди з вікна на закатне небо, пишiть або телефонуйте, домовимося на перегляд.

Приміська вул., 24
rieltor.ua

Новосілки, вул. Озерна 4-А. Оренда 1-кімнатної квартира 40м2. 5/9 поверх. Будинок комфорт-класу на березі озера. Квартира з ремонтом, світла, уютна. Нові меблі та побутова техніка, кондиціонер, вбудована кухня, двоспальне ліжко, бойлер. Вікна виходять на озеро, тихе спокійне затишне місце. Є лічильники на тепло. Найближча станція метро Теремки. Ціна 15000 грн.

Озерна вул., 4А
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! До Вашої уваги пропонується 1к кв з євроремонтом в ЖК Одеський бульвар. В квартирі виконаний новий сучасний ремонт з використанням дорогих матеріалів. Квартира укомплектова необхідними меблями та технікою. Чудове планування дозволяє максимально комфортно використовувати квадратні метри - відокремлена спальня, зона для відпочинку з диваном, простора кухня з виходом на балкон, а також велика гардеробна. Будинок знаходиться в 15 хв ходьби від метро Теремки, напроти зупинка громадського транспорту. Через дорогу супермаркети АТБ, Фора. Телефонуйте, з радістю відповім на Ваші запитання!

Приміська вул., 26
rieltor.ua

Географія Нове