Квартира знаходиться м.Мукачево, вул.Росвигівська 19. На 4-поверсі керпічного будинку. З гарним пейзажем на все місто.

власник
Аренда квартири Росвигово
olx.ua

Здам на довгостроковий термін квартиру без меблів, без кухні,без пралки двох кімнатна, зроблений ремонт.

власник
Оренда квартири
olx.ua

Здається в оренду однокімнатна квартира в новобудові по вул.Лєрмонтова. Загальна площа 58 кв.м, на 5 поверсі 5-ти поверхового будинку. В квартирі: -побутова техніка -меблі Поруч добре розвинута інфраструктура. Комісія агенству.

Оренда однокімнатної квартири
olx.ua

Здається квартира в оренду. Довгострокова оренда квартир на рік по договору. Вартість квартири 12 000 тис грн + комунальні по лічильнику. Оплата на місяць + Два місяці депозит + Один місяць за послуги рієлтор 12 тис грн Розрахунок Форінт по курсу. Центр Міста 5 хв пішки.

власник
Квартира Nyíregyháza Венгрія
olx.ua

Здам будинок після 25 числа у селі довгостроково

власник
Довгострокова оренда
olx.ua

Інфраструктура (до 500 метрів): Кінотеатр, театр, Супермаркет, ТРЦ, Школа, Автовокзал, Ресторан, кафе, Аптека, Магазин, кіоск, Дитячий садок, Відділення банку, банкомат, Центр міста, Дитячий майданчик, Ринок, Зупинка транспорту, Відділення пошти, Лікарня, поліклініка, Парк, зелена зона, Бювет

власник
Двох кімнатна квартира
olx.ua

Здається однокімнатна квартира - студія в центрі міста на вулиці Духновича.АН Мрія-Закарпаття.

Здається однокімнатна на Духновича.
olx.ua

Здається в оренду двокімнатна квартира в центральній частині міста (вул.К.Єлізавети) Загальна площа 50 кв.м, на 2 поверсі 4-х поверхового будинку. В квартирі: меблі побутова техніка електричне опалення Поруч добре розвинута інфраструктура. Оплата за перший та останній місяць. Одноразова комісія за послуги агентства

Оренда двокімнатної квартири
olx.ua

Здам в оренду 3-х кімнатну квартиру у центрі Мукачева, в приватному будинку із подвірям. Квартира з меблями та побутовою технікою. За деталями звертатися по номеру телефону у оголошенні, на повідомлення нема можливості відповідати.

власник
Оренда 3-х кімнатної квартири
olx.ua

Здається в оренду трикімнатна квартира в центрі міста. Загальна площа 44 кв.м, на 4 поверсі 5-ти поверхового будинку . В квартирі: -меблі -побутова техніка Поруч добре розвинута інфраструктура. Оплата за перший та останній місяць. Комісія агенству.

Оренда трикімнатної квартири
olx.ua

Здається вперше євро- двушку після капітального ремонту в районі Росвігово в цегляному будинку з гарною інфраструктурою.АН Мрія-Закарпаття.

Здається вперше 2кімнатна  в Росвігово.
olx.ua

Здається трьох кімнатна квартира поруч з набережной в районі Черемушки.АН Мрія-Закарпаття.

Здається трьох кімнатна квартира Черемушки.
olx.ua

Здається 3-кімнатна квартира по вул. Набережна. Знаходиться на 5 поверсі. Опалення автономне, є меблі, холодильник, микрохвильва піч.

власник
Довгострокова оренда 3-кімнатної квартири / Мукачево /
olx.ua

Здається двокімнатна квартира нового планування в районі Доси. Четвертий поверх пятиповерхівки. Все необхідне для комфортного проживання. Поряд школи,супермаркет,садочок. Комісія агентству 50%, від місячної платити одноразово. Ціна 9000 грн 09******48

Оренда в Мукачеві
olx.ua

Здається однокімнатна квартира в районі Черемушки на термін від трьох місяців та більше.АН Мрія-Закарпаття.

Здається однокімнатна Черемушки.
olx.ua

Сучасна , простора та комфортна квартира з дизайнерським ремонтом класу Люкс в самому центрі м. Мукачево на пл.Кирила і Мефодія 26, біля собора св.Мартина. Розташована на 2 поверсі історичного будинку нашого міста . Найкращий вибір для гостей які хочуть відчути дух австро-угорської аристократії. Екскурсію можна проводити не виходячи з помешкання. Гостям надається доступ до Wi-Fi, широкоформатний смартТВ 50, подача води здійснюється цілодобово. В наявності є вся необхідна техніка і навіть більше: посуд, рушники, дорога, чиста, стерильна білизна для комфортного проживання. Громадська  парковка під вікнами або у внутрішньому дворі. Поруч - кафе, ресторани, продуктові магазини, супермаркет, їдальня, торгово-розважальний центр, дит.майдайчик, бібліотека...  Центральна транспортна розвязка , в 50 метрах від будинку зупинка громадського транспорту в різні напрямки міста, а також біля самого будинку стоянка таксі. В квартирі індивідуальне опалення , завдяки чому у наших гостей є можливість самостійно встановлювати комфортну температуру в приміщенні. Ласкаво просимо!

ЦЕНТР!!! 2кімн.Lux квартира
olx.ua

Здається двох кімнатна квартира на короткий термін місяць два три.В екологічному районі Шиппка.АН Мрія-Закарпаття.

Здається двох кімнатна на короткий термін.
olx.ua

Однокімнатна,41 кв.м в центрі міста 5 поверх з 6,відеонагляд Шикарний вид з вікна Квартира повністю укомплектована Є ліфт,закрите подвірʼя з парковкою і дитячим майданчиком. Поряд школа, кафе, магазини,відділення новоі пошти,ринок Гарна тиха вулиця

власник
Здам квартиру в новобудові
olx.ua

Здається для довгострокової оренди 2-ох кімнатна квартира в центральній частині міста по вул. Духновича, напроти аквапарку "Карпатія". Квартира знаходиться на першому поверсі 5-ти поверхового будинку з ОСББ, відеоспостереженням та особистим паркомісцем. В квартирі є все необхідне для комфортного життя, вся техніка працює, товсті стіни добре зберігають температуру, підлогове опалення у ванній кімнаті, також є велике балконне приміщення. Загальна площа 48м кв.

власник
2-ох кімнатна квартира в центральній частині міста
olx.ua

квартири р-н Пентагон , Літуна(Толстого) автономне газове опалення, м.п вікна, кондиціонер, повністю умебльована, побутова техніка Оплата 1 останній місяць одноразово 50% ріелторські послуги.

власник
Андрея Литуна (Толстого) улица, 22Б, Пентагон, Мукачево, Закарпатская 12000.0 UAH
dom.ria.com

сім квартир , тихий двір на нічь зачиняется , паркінг , підсобне приміщеня , Комунальні послуги по лічільникам.

власник
Мира улица, 4, Мукачево, Закарпатская 12000.0 UAH
dom.ria.com

Здається студія 3 км від Мукачева зі всіма зручностями є приватний двір можна житти з тваринами

здається студія в м
olx.ua

‼️ОРЕНДА‼️ ✅НОВЕНЬКА трикімнатна квартира (95кВ) ❇️локація - ринок ГІД ♻️є все необхідне для комфортного проживання 🅿️парковка для Вашого авто 🆕Будинок новенький!!! 🔅Вулиця тихенька)) ℹ️деталі: +380504320879

Руська, 88
rieltor.ua

‼️ОРЕНДА квартири ✅ м-н Черьомушки ✅трикімнатна квартира ✅третій поверх ✅є все необхідне для комфортного проживання 📲 +380504320879

Мічуріна, 1
rieltor.ua
1 - 24 з 51 результатів

Географія Мукачево