Здам 2-ох кімнатну квартиру в центрі міста на довготривалий термін по вул. Сорочинський 20, без меблів.( тільки кухонний гарнітур) Всі питання по телефону.

владелец
Здам квартиру в центрі міста
olx.ua

Затишна квартира з гарним краєвидом з вікна. Є все необхідне для життя. Кондиціонер, бойлер, пральна машина, засклена лоджія, кладова кімната. Зручний для сну якісний диван. Холодильник, посуд , праска. І решта необхідних дрібниць для життя.

владелец
Аренда 1к Квартира Миргород довгостроково
olx.ua

Сдам 3-комнатную квартиру в пешей доступности от метро Левобережная. Квартира находится в тихом месте, двухсторонняя, окна выходят во двор, утеплена снаружи, кухня увеличена за счёт кладовки, все комнаты раздельные, 2 балкона застеклены, в квартире проведена медная проводка, новая система отопления, бронированные входные двери, домофон. Рядом поликлиника, школа, детский сад. Поблизости торговый центр" Комод ", супермаркет Novus, Спорт Лэнд. До метро Левобережная 10 мин пешком

владелец
Сдам 3-комнатную квартиру Левобережная
olx.ua

Здам трьохкімнатну квартиру в новобудові. 13500+комунальні послуги 8 поверх На вул.Перемоги,10 Зовсім поряд школа,садок.

Центр.Здам в оренду квартиру в новострої
olx.ua

Сдам однокімнатну простору квартиру в центрі міста.Вся інфракструктура в межах 100 метрів. Дуже зручний район і затишне розташування будинку.В квартирі є все необхідне для проживання.Оплата оренди 6500 + комунальні.

владелец
Сдам однокімнатну квартиру в центрі
olx.ua

Здам житло в оренду,є все для комфортного проживання,по всим деталям телефонуйте

владелец
Здам житло в оренду
olx.ua

Здам 2-х кімнатну квартиру в новобудові в центрі.Евроремонт.вул.Сорочинська 53(біля центрального пляжу).Ціна 11000+комунальні послуги.

владелец
Здам 2-х кімнатну квартиру в новобудові в центрі.
olx.ua

География, Миргород