Здам чисту,свіжу квартиру, м.Вишневе, вул. Машинобудівників, 17а, поверх 6/15, є всі необхідні меблі, побутова техніка, опалення за індивідуальним лічильником, бойлер/центральна гаряча вода. Гарний вид з вікна. Під будинком сквер з озером, дитячі та спортивні площадки, поруч школа та дит садок. Закритий шлагбаумами паркінг под вікнами (є підземний паркінг в аренду), конс"єрж. У радіусі 500м усі можливі магазини, ТЦ, кінотеатр. Автобусна зупинка в 100м від будинку. До метро 15 хв на маршрутці. Пріоритет - пара/сімейна пара без дітей. Без тварин. Оплата 10 000 + 10 000 (залогова сума) + 5000 (комісія рієлтора)

Машинобудівників вул., 17А
rieltor.ua

Здам 1 кімн ізольовану квартиру ЖК Сади Вишневі по вул.Машинобудівників 23 повноцінна не студія перша здачі все нове,все необхідне ,поряд зупинка,магазини,дитячий майданчик Молодій парі без дітей і тварин! Оплата 1 місяць+задаток в розмірі міс оплати +50% ріел

Здам 1 кім  квартиру ЖК Сади Вишневі
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Вул. Машинобудівників, 17-А, Вишневе. Здам в оренду гарну 1к. квартиру в новому цегляному будинку (з червоної цегли) у Вишневому. В квартирі є все необхідне для проживання. Поруч зупинка громадського транспорту, 10 хв. до Києва. Також розвину інфраструктура: магазини, торгові та розважальні центри, озеро, парк, оздоблені місця для пікніку та ін. ТІЛЬКИ ДЗВІНКИ. НА ПОВІДОМЛЕННЯ НЕ ВІДПОВІДАЮ.

Здам 1 кімнатну квартиру в новому будинку Вишневе
olx.ua

Оренда затишної 2 к квартири в Вишневому! Вул. Машинобудівників В квартирі 2 роздільні кімнати Повністю укомплектована всіма меблями і технікою. Є гардеробна кімната. Встановлено 2 кондиціонера Є посудомийна машина Бойлер Домашній кінотеатр Тепла підлога в ванній кімнаті. Лоджія на 2 кімнати Квартира дуже тепла та комфортна для проживання. Поряд школа, дитячий садочок, безліч магазинів та кафе. Зручна транспортна розвʼязка. Квартира варта Вашої уваги. Квартира вільна з 2 червня.

Простора та затишна 2 к квартира!Повна комплектація!
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здаю 3-х кімнатну простору квартиру у м. Вишневе по вул. Машинобудівників 13, 2-й поверх, 9-ти поверховий дім. Площа квартири 70м.кв., кухня 11 м.кв. Всі кімнати окремі. Зал та 2 спальні кімнати, 2 балкони в обох спальнях(скляні вікна). Вбудованi шафи та шафи купе, багато шаф в коридорі та спальнях. Посудомийна машина,кондиціонер,пральна машина,окремі сан.вузли.Домашні улюбленці окремо обговорюються та додатково оплачуються (без алабаїв). Тільки сімʼя та надання iнформацiï про заробiток. Довгострокова аренда.Від хазяїна та без комісії. +38**************35

Сдам 3-х комнатную квартиру Вишневое после ремонта, без комисии
olx.ua

Дослідити місцевість

Географія Вишневе