Центр! Квартира світла та доглянута , зроблений ремонт, перша здача! ️2 ізольованих кімнати ️суміжний санвузол ️індивідуальне опалення В квартирі є вся необхідна техніка та меблі. Є невеличка тераса де можна поставити столик і пити каву . Є паркомісце ! Чудовий район для проживання, все поруч. Вартість 14 000 грн + кп

власник
Дорошенко Петра улица, 23, Центр, Львов, Львовская 14000.0 UAH
dom.ria.com

Від власника квартира після ремонту в польському люксі.

власник
Снопковская улица, 28, Галицкий, Львов, Львовская 450.0 USD
dom.ria.com

Вул Балабана вільна з 5 червня. Без передплат Здам 1 кімнатну квартиру в центрі . -Автономне опалення +підігрів підлоги -кондиціонер -2 ТВ +приставка з фільмами та ютубом ip tv -Інтернет оптика wifi -пральна машинка -мікрохвильовка -чайник -посуд -фен для волосся -пилосос Є резервне живлення

власник
Оренда центр 1 кімнатна квартира можна з собакою
olx.ua

Оренда 1 кімнатної квартири в Центрі міста, по вул. Гнатюка Академіка. Повністю всім укомплектвана, розвинена інфраструктура.

власник
Гнатюка Академика улица, 15, Галицкий, Львов, Львовская 12500.0 UAH
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оренда квартири в центрі Львову. Квартира облаштована всім необхідним для проживання, заходь та живи. Повністю розвинена інфраструктура.

власник
Поповича улица, 2, Галицкий, Львов, Львовская 15000.0 UAH
dom.ria.com

Довготривала оренда дуже затишної теплої та світлої однокімнатної квартири. З квартири відкривається чудовий вид на вул. Краківську та Преображенський храм. Квартира від власника (немає комісії). Локація: центр, вул. Краківська, навпроти Преображенського храму. Повноцінна однокімнатна квартира, з окремою кухнею, ванною кімнатою та великою кімнатою. В КВАРТИРІ: -Свіжий ремонт! -ПОВНІСТЮ НОВА КУХНЯ! -Комфортне двохспальне ліжко та розкладний диван (фактично 3 спальні місця)! -Достатня кількість шаф! -Простора та дуже світла! -SMART TV! -Інтернет! -Зона для роботи за комп’ютером! -Індивідуальне опалення, довохфункційний газовий котел! -Пральна машина, кухонна поверхня, духова шафа та інша необхідна побутова техніка! Піша доступність: ПЛОЩА РИНОК 3хв, Оперний театр 2хв, театр Заньковецької 1хв, ринок продуктовий 3хв, Вернісаж 1хв, Ашан 10хв, школи, садочки, сквери, парки, кафе, ресторани все поруч! Оренда довгострокова 450Євро + КП. Можлива суборенда. Для довготривалого проживання можливий торг Оплата помісячно + 1 місячна орендна плата - страховий платіж (разово, при відсутності ньюансів при виселенні повертається). 06******43 Прохання до ріелторів, якщо дзвоните, то лише якщо маєте клієнта.

власник
Довготривала оренда від власника ЦЕНТР без комісії район Площі Ринок
olx.ua

Оренда 2-кімн. кв з гарним плануванням та ремонтом. Загальна площа 75 кв., кухня 12 кв, кімнати по 18 м, 2 лоджії. Бонусом великий коридор де можна залишати велосипеди. Затишна, тепла та простора квартира. Робили все для себе, жили з самого заселення будинку. Повністю відштукатурені стіни, балкони утеплені, можна використовувати як кабінет. По всій квартирі паркет, плитка, тепла підлога на кухні. Лічильники на тепло - дозволяє суттєво економити. Побутова техніка: холодильник, плита, духова шафа, пральна машина. Дорогий спальній гарнітур, ортопедичні нові матраси, є орбіткрек для заняття справами прямо вдома. Дитяча кімната повністю готова для вашої малечі. Дитяче ліжко домік, диван, шкільний стіл, зростає з вашою дитиною. Тихий район.До центру пішки 10хв. Ландшафт (до 1км): парк.

власник
Зарицьких вул., 18
rieltor.ua

Здається однокімнатна квартира з гарним ремонтом, за вулицею: Данила Галицького, 3. За всією інформацією звертайтесь в особисті повідомлення.

власник
Здаю однокімнатну квартиру біля центру Львова.
olx.ua

Здається в оренду 2-х кімнатна квартира. Після косметичного ремонту. Кімнати прохідні. Без тварин.

власник
Оренда 2-х кімнатної квартири м. Львів вул. Золота (стадіон Торпедо)
olx.ua

Здам квартиру у ценрі міста з ремонтом . Дуже зручне розташування, все поряд. Писати на месенджери.

власник
Квартира в ценрі два поверхі
olx.ua

власник
Снопковская улица, 23, Галицький, Львов, Львовская 500.0 USD
dom.ria.com

Квартира з 3х кімнат з ідеальним розташуванням у самому центрі Львову з вікнами на Парк ФРАНКА, вільна для проживання. Всі кімнати окремі, туалет та душова окремі. Паркетні підлоги . Відремонтована та повністю вмебльована .Одна кімната спальня з двоспальним ліжком та ортопедичним матрацом, в інших дивани. Тепла та Дуже тиха. Москітні сітки. Вся побутова техніка: пральна машина, холодильник , СВЧ, газова поверхня та електрична духова шафа. Двоконтурний котел на Автономне опалення та гарячу воду. Спокійні сусіди. Вхід з зачиненої брами як до під їзду так і до внутрішнього дворику з гарантованим паркомісцем під авто а також тимчасовим додатковим. Адміністративний та історичний центр з усіма локаціями: кафе, ресторації, кіно та театри, музеї , ратуша, школа , парк, садочок ..Власник. Торг

власник
Словацького вул., 18
rieltor.ua

Квартира біля стрийського парку, є парковка біля будинку.

власник
Здача квартири в оренду
olx.ua

Пропоную в оренду квартиру від Власника. На довготривалий термін. Також можу запропонувати інші квартири для проживання! 1 кімнатна квартира з не стандартним плануванням яка розташована в центрі Львова, поруч з ТЦ ,, Форум ", за 5 хвилин ходьби від Оперного театру Площа квартира 32м.кв. Комфортне проживання для 1 або пари. Оренда без домашніх улюбленців! У квартирі є: велике 2-спальне ліжко (160*210 см) з ортопедичним матрацом, диван , шафа купе, та інші необхідні меблі для комфортного проживання. З техніки: кондиціонер, 2 плазмовий телевізор, аналогове ТБ, холодильник, пральна машина, бойлер на 100л., індукційна плита, електричний чайник, мікрохвильова піч, інтернет Wi-Fi, праска, фен, прасувальна дошка. Опалення індивідуальне + підігрів підлоги, вода гаряча/холодна цілодобово + бак на воду (400 літрів. В наявності є весь необхідний посуд, подушки, ковдри. У квартирі все на електриці. Ціна - 550$ + КП 09******94, Ярослав

власник
Власник! Оренда квартири Львів. Також є ще 2 інші варіанти!
olx.ua

2 -ох кімнатна квартира у самому центрі міста.Кімнати ізольовані,євроремонт,побутова техніка,меблі.Для сім’ї без тварин.Чудова панорама з балкону на центральну частину міста.

власник
Власник.Довгострокова оренда 2 к у центрі Львова .
olx.ua

Здається на довготривалий термін у ближньому центрі в парковій зоні пятикімнатна квартира (150 кв.м) на 2 поверсі приватного будинку на 12-15 спальних місць. Є чотири спальні, велика вітальня (35 кв.м) з каміном, кухня, ванна, душ, туалет, 2 великі балкони.Всі кімнати ізольовані, вигоди окремо. Є необхідна побутова техніка (варочна плита, духовка, мікрохвильовка, холодильник, пральна машинка, праска, телевізор, WI-FI). Біля будинку безкоштовно можна паркувати авто.

власник
Нерухомість оренда житло квартира
olx.ua

Затишна, світла однокімнатна квартира на першому поверсі австрійського будинку по вул. Городоцькій, 99. з особистим паркувальним місцем. Можливе проживання 2-3х осіб. В пішій доступності (5 хвилин) Львівський державний цирк, Храм святої Анни, "Львівська Політехніка", Собор Святого Юра, Храм Свв. Ольги і Єлизавети. Присутня вся побутова техніка: Холодильник, газова плита, пилосос, електрочайник. Пральна машина, Праска. дошка для прасування. газова колонка. Нова велика енерогозберігаюча електро рушникосушарка. Мультимедіа: телевізор, новий потужний роутер, Wi-Fi. Посуд для приготування та споживання їжі, постільна білизна, рушники. Гардероб та дві великі шафи.двухспальний розкладний диван та односпальне ліжко. В квартирі встановлений лічильник електроенеггії день/ніч, комунальні платежі дуже помірні. Опалення індивідуальне газовий котел працює без електроенергії. Не пишіть повідомлень в ОЛХ, пишіть в телеграм та вайбер, телефонуйте 06********38.

власник
!!!ВІД ВЛАСНИКА! Оренда 1к квартири в центрі міста
olx.ua

1-кімн. квартира у новобуді. 4/9 поверх. Облаштована прибудинкова територія із заогородженим подвірям з автоматичними шлагбаумами. Власна інфраструктура. Зручна локація. Ріелторів прохання не турбувати.

власник
Квартира в оренду
olx.ua

Здається в оренду двох-кімнатнатна квартира (з двума роздільними кімнатами) в центральній частині міста, в пішій зоні (без парковки) на вулиці Федорова І., з виглядом на Домініканський собор. Вартість довгострокової оренди 600 дол. + КП. Власник. Без комісії.(можлива оренда на декілька місяців).

власник
Двох кімнатна квартира з виглядом на Домініканський собор
olx.ua

+38************46 Звільняється 1 червня Квартира від власника - без комісії. Здається окрема квартира в приватному будинку( 3 поверх ) по вул Джерельна, поруч з ТЦ Форум. Оплата 13 000 + комунальні послуги(невеликі) В будинку є все для комфортного проживання. -власне опалення -цілодобова гаряча вода -холодильник -пральна машинка -газова плита з духовкою -електрочайник -мікрохвильова піч -інтернет WI-FI

власник
Квартира від власника - без комісії(довготривало).
olx.ua

Оренда 2-х кімнатної квартири по вул. Словацького (Галицький р-н). Центральний район міста, неподалік парк, дитячий майданчик,університет і вся необхідна інфраструктура. Свіжий євро ремонт, ВСІ УМОВИ (меблі та техніка). 2 житлові кімнати (вітальна, спальня), 1 балкон, довгий коридор,душ,туалет. Квартира знаходиться на 2 поверсі 4 поверхового австрійського будинку. Сімейна пара з дітьми вітається (Дитяче ліжечко готове до використання) Кого цікавить, пишіть на вайбер або дзвоніть: +38***********80 Лана (власник) Відео квартири скину в ПП. Торг можливий) Як бонус-ДУЖЕЕЕЕЕ ПРИВІТНІ ВЛАСНИКИ) Без тваринок)

власник
Оренда 2-х кімнатної квартири по вул.Словацького (Галицький р-н).
olx.ua

Кухня студія + спальня. Квартира доступна. Друге кільце Авалон, Чорновола. 7 поверх з восьми. Панорамні вікна в внутрішній двір. Є всі необхідні меблі і техніка. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги. Інверторний кондиціонер з функцією обігріву. Високошвидкісний Інтернет, оптико-волоконо 1Гб. Договір на 6 місяців. Оренда від власника.

власник
Оренда від власника! 1-к квартири Авалон Чорновола
olx.ua

Квартира від власника, повністю з ремонтом. Здаю не більше, як на 3 міс. Знаходиться в центрі міста біля памтника Данилу Галицькому. Всі питання по тел

власник
3 кімнатна квартира, центр, від власника
olx.ua

Здається від власника в затишному місці однокімнатна квартира на Чорновола напротив ,,Ашануʼʼ, 7хвилин пішкі до ,,Форумуʼʼ, на тривалий термін

власник
Оренда однокімнатноі квартири
olx.ua
1 - 24 з 31 результатів