Здаю в оренду квартиру 2-х кімнатну На вул Рівненська(район Лучеська) Можна з тваринками) 8000 грн.+ Комунальні Всі деталі по телефону

власник
Здаю в оренду квартиру(довгостроково)
olx.ua

Оренда 2 Кімнатної Квартири Новобудова м. Луцьк Центр міста вул. Івана Франка! Євроремонт,меблі,побутова техніка,авт.оп!

Оренда 2 Кімнатної Квартири Новобудова р-н Центр
olx.ua

Здам в оренду двокімнатну квартиру по вулиці Київський Майдан. Ціна 8000 грн/міс ​​​​​Т​​е​​л​​​​​е​​​ф​​о​​​н​​​​​:​ ​​​​0​​​​9​​​​5​ 2​​​6​​​​​4​ 2​​3​​​​​ 2​​4

власник
Двокімнатна квартира Київський Майдан
olx.ua

Здам двокімнатну квартиру в оренду на довготривалий термін. Ціна: 12000грн. + комунальні послуги. Вул. Гордіюк (40квартал) Загальна площа 47,8 м.кв 2 поверх в 5 поверховому будинку. Є все необхідне для комфортного проживання, меблі та побутова техніка: - холодильник - мікрохвильова піч - пральна машина - пилосос - телевізор - бойлер - відеоспостереження на поверсі Центральне опалення. Відеоспостереження на території будинку. В дворі біля будинку є затишний дитячий майданчик Неподалік парк, магазини, ТЦ Глобус, супермаркет Торба, північний ринок, заправки, мийки. За детальнішою інформацією звертайтесь за телефоном.

власник
Здам двокімнатну квартиру в оренду на довготривалий термін.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оренда 2 Кімнатної Квартири Новобудова м. Луцьк вул. Конякіна Євроремонт,меблі,побутова техніка,авт.оп Перше поселення!!!

Оренда 2 Кімнатної Квартири Новобудова вул. Конякіна
olx.ua

Оренда 2-к квартири на Київському майдані! Поверх - 2/9 Квартира з меблями, пральна машинка, холодильник, телевізор! Домофон! Чистий, охайний підїзд! Без домашніх тварин! Здається на довготривалий термін! Комісія АН 50% від місячної варотості оплачується при поселенні!

Оренда 2к квартири на Київському майдані!
olx.ua

Здасться 2 кімнатна квартира 73 кв в новобудові, перша здача після ремонту. Меблі, техніка, все для комфортного проживання. Ближній центр Арцеулова. Автономне опалення тел 09******50

власник
Здасться 2 кімнатна великогабаритна квартира
olx.ua

Квартира вільна з 1 червня! Оренда 2-к квартири по вул. Вячеслава Хурсенка! (район ТЦ імідж!) Кімнати в квартирі роздільні! Житловий стан, лічильники на воду і світло! Квартира суха та чиста! Відмінний тихий район, все є в 10 хвилинному доступі: Оплата комісійних АН 50% від місячної орендної плати одноразово при поселенні! Ціна 9000 грн + комунальні послуги!

Оренда 2к квартири в районі ТЦ Імідж, вул. Хурсенка!
olx.ua

Здам стильну двокімнатну квартиру по вул.Огієнка.Квартира облаштована всіма необхідними меблями та побутовою технікою.Індивідуальне опалення.В будинку є діюче ОСББ,закрита територія,парковка для автомобіля,гарний дитячий майданчик.Добре розвинута інфраструктура,все в пішій доступності.Хороша транспортна розвязка!!!

Здам стильну двокімнатну квартиру в центрі міста по вул.Огієнка
olx.ua

Здам в оренду 2 кімнатну квартиру ЖК Яровиця Посудомийна машина Євроремонт, повністю вкомплектована побутовою технікою та меблями, велика шафа купе, панорамні вікна, балкон.

Здам 2к квартиру ЖК Яровиця, центр міста
olx.ua

Волі просп., 43
rieltor.ua

Волі просп., 43
rieltor.ua

Житлові комплекси у Луцьк

Здається 1 кімнатна квартира в ЖК Понорама, вул. Зоряна 2, район Променя, автономне опалення, 2 поверх, площа 43 м2, заселення 1 липня

власник
Довгострокова оренда квартир
olx.ua

Оренда двокімнатної квартири Для сімʼї, на довготривалу оренду Лічильники присутні Вул . Потебні

Орена 2 кімнатної квартири
olx.ua

Оренда 2-х кімнатної квартири по вулиці Липинського у хорошому стані з меблями та побутовою технікою. Опалення автономне. Вільна з 1 червня. Ціна 12000 + комунальні платежі. Ан , ,Ріелт-сервіс "

Липинского улица, 5, 55 микрорайон, Луцк, Волынская 12000.0 UAH
dom.ria.com

власник
Соборности проспект, 24А, 33 микрорайон, Луцк, Волынская 300.0 USD
dom.ria.com

Квартира 2 кімнатна р-н Відродженя 3/5ц є балкон та лоджія частково меблі є диван розкладний крісло мягке стіл тумбочки з верху ( на фото немає)побутової немає в наявності, але можуть привезти тільки холодильник 7000+ комун .Послуги Ан по факту поселення

Оренда 2 кімнатноі квартири
olx.ua

Оренда 2 кімнатної квартири у новобудові, р-н Там таму. Комфортне 2-х спальне ліжко Сигналізація 2 Кондиціонера Гардеробна Авторський проект Меблі, техніка

вул. Іващенка, 1а
rieltor.ua

Дослідити місцевість

Оренда 2к квартири ЖК Атлант, Рувненська 25 Автономне опалення Тапла підлога Пральна машина Усе необхідне для комфортного проживання. Розвинена інфраструктура. Центр міста.

Рівненьська вул., 25
rieltor.ua

Оренда стильної двокімнатної квартири в районі Променя по вулиці Арцеулова на 4 поверсі 10-поверхового цегляного будинку Квартира повністю вмебльована Окрема спальна з комфортним двоспальним ліжком. Зал з диваном. У квартирі є вся необхідна для комфортного проживання техніка: холодильник, пралка, мікрохвильова піч, телевізор, посудомийна машина. В санвузлі , кухні і коридорі є підігрів підлоги. Підключений швидкісний інтернет. Будинок утеплений, квартира внутрішня, власний газовий котел(для обігріву квартири та води) , тому оплата за комунальні послуги дуже низька. Біля комплексу достатня кількість паркомісць для вашого авто Квартира для проживання 1-2 людей Не зволікайте, телефонуйте вже !

Оренда 2-кімнатної квартири в районі центру біля Променя
olx.ua

Здається квартира для сімї з старшою дитиною, або пари або ж однією платоспроможної дівчини! Облаштована усім необхідним! Є лічильник на опалення, що здешевлює кп зимою

Здається в оренду двокімнатна квартира
olx.ua

Здається в оренду 2 кімнатна квартира на Олеся Гончара 7 Код квартири #11470635 1 поверх з 5 69 кв/м З сучасним ремонтом. Індивідуальне газове опалення. Комунікації: газ,Інтернет. Санвузол: роздільний Побутова техніка: плита,мікрохвильова піч,холодильник,пральна машина,варильна панель. Мультимедіа: швидкісний інтернет. Комфорт: парковка,ванна,меблі на кухні та в кімнатах,гардероб. Інфраструктура: (до 500м) магазини,дитячий майданчик,кафе,аптека,парк,продуктові магазини,дитячий садок,школа. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/куптии/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Олеся Гончара, 7
rieltor.ua

Квартира 2 кімн Порт сіті житловий стан меблі, побутова техніка 10000+ комунальні . Проживання для місцевої сімʼї або 2 працюючих дівчат. Без тварин.Послуги Ан по факту поселення

Оренда 2 кімнатної квартири Порт сіті
olx.ua

Пропонуємо для оренди двокімнатну квартиру, район Відродження Кімнати роздільні, що дуже зручно В одній двоспальне ліжко, в інший розкладний диван Також є два балкони Дуже малі комунальні платежі Квартира вільна з 1 червня, огляд можливий раніше Телефонуйте, з радістю покажемо квартиру)

Оренда двокімнатної квартири район Відродження
olx.ua
1 - 24 з 57 результатів

Географія Луцьк