Оренда 1 кімнатної квартири з дизайнерським ремонтом в Ближньому центрі, поруч є парк. Санвузол суміжний з душем. В кухні та коридорі є підігрів підлоги. Наяна вся необхідна техніка та меблі. Огляди по домовленості Без Співапраці з ріелторами.

Леонтовича улица, 17, Шевченковский, Львов, Львовская 14250.0 UAH
dom.ria.com

Оренда 1к вул. Леонтовича, - 1/3ц, польський будинок - 32м2 / кухня 10м2, - євроремонт, індив. газове опалення, бойлер. - високий 1 пов, вся необхідна техніка, квартира тепла та затишна - 5 хв пішої ходи до Оперного театру. - звільняється з 30 вересня.

Оренда 1к вул. Леонтовича
olx.ua

Пропозиція довготривалої оренди унікальної 2-кімнатної квартири з класичним інтерєром в історичному центрі Львова. Затишна бічна вуличка, не шумна, міцний австрійський будинок, вікна квартири на дві сторони у внутрішній двір. Квартира дуже простора, з високими австрійськими стелями, з дуже міцними стінами, реставрована столярка (оригінальний паркет, двері). Ізольована спальня, вітальня, 2 санвузли, технічна кімната (пральня/гардеробна). Опалення індивідуальне. В коридорі, кухні і санвузлах є підігрів підлоги. Швидкісний інтернет, TV. Будинок в максимальній доступності до центру Львова, до Університету та парку Франка. Ідеальний варіант для пари або однієї особи, яким подобається класика в інтерєрі і тиша. Ключі на руках, тому показ у зручний час. Загальна площа - 60 м2

Леонтовича вул., 5
rieltor.ua

ЖК в городе Львов