Однокімнатна квартира особнячного типу розташована на другому поверсі цегляного будинку; Складається з кухні-вітальні, спальні та санвузла; (кухня - холодильник, електрочайник мікрохвильова, електроплита на 2-і комфорки. Санвузол - душ-кабіна, мийка, унітаз. Спальня - двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, містка шафа на одяг, комод); Окремий вхід, простора власна тераса для комфортного відпочинку; Місце під авто на закритій території особняку; Красивий, квітучий сад з альтанкою та зоною для барбекю у спільному користуванні;

Максима Рильского, 1
rieltor.ua

Гарна двох кімнатна квартира . Вигоди окремо. Все необхідне для проживання. Сучасний ремонт. 2 зеселення. Довготермінова оренда. Без котиків і песиків. Деталі по телефону.

Оренда квартир Лапаївка. Зимноводівська ОТГ
olx.ua

Сучасна квартира зі всім необхідним для проживання. Індивідуальне опалення. Є своє подвірячко, паркомісце. Довготривала оренда без котиків і песиків.

Оренда квартири в мало квартирному будинку Рудне.
olx.ua

Здається однокімнатна квартира с. Лапаївка, біля Львова. Все необхідне є для проживання: холодильник, газова колонка. Всі питання за тел. 06*******26.

владелец
Здається 1 к. квартира. 10000 + комунальні.
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Пропоную в оренду 2 кім квартиру у Лапаївці,кін Городоцької,Метро, Епіцентр. Кімнати ізольовані, індивідуальне опалення.Чиста, суха,всі зайві речі винесли,добрий житло стан. Ціна разом з КП

Оренда 2 кім квартири разом з КП у Лапаївці, Городоцька,Метро
olx.ua

ЖК в городе Лапаевка

География, Лапаевка