Пропонуємо в оренду трикімнатну квартиру в центрі міста на 97 кварталі по пр. Гагаріна. Квартира повністю укомплектована необхідною технікою та меблями: два односпальних ліжка, одне двоспальне, розкладний диван, духова шафа, холодильник, телевізор, мікрохвильова піч, пральна машина, кондиціонер, для нагріву води газова колонка, опалення централізоване. Чудове місце для життя! Вся інфраструктура поруч: дитячі садки, школа, супермаркет "АТБ", та інші магазини, аптеки, зони відпочинку, Банки, Центр міста. Відмінний варіант у гарному місці! Для більш детальної інформації телефонуйте.

Гагарина проспект, 31, Металлургический, Кривой Рог, Днепропетровская 10000.0 UAH
dom.ria.com

Оренда просторої трикімнатної квартири по проспекту Гагаріна, біля Автовокзалу. Розташована на зручному третьому поверсі девятиповерхового будинку. Є два засклені балкони. Автономне опалення, що дуже комфортно у зимовий період. Також присутня кладова кімната. Квартира повністю мебльована та має необхідну для проживання техніку: холодильник, телевізор, пральну машину, кондиціонер, котел, пилосос. Центр міста, поряд вся можлива інфраструктура. Відмінна транспортна розвязка. Оренда на тривалий термін для порядної родини. Телефонуйте для більш детальної інформації!

Пр-т Гагаріна, 69
rieltor.ua

Сдается 3х комн. брежневка с автономкой в р-не Автовокзала, по ул. Бородича. Квартира о/п 63 кв.м., расположена на 4/5 эт. дома. Все комнаты раздельные. Квартира в простом, жилом состоянии. Окна заменены на м.п., с/у раздельный, сантехника в рабочем состоянии. Газовый котел на отопление и горячую воду. Квартира меблирована: - на кухне установлена кухонная мебель, стол, табуретки, есть фильтр на воду, микроволновка, холодильник, стиральная машина; - в гостиной комнате - диван, стенка, телевизор, кондиционер; - в большой комнате - две односпальные кровати, стол, стулья, комод, шкаф; - в маленькой комнате - раскладной диван, кресло, шкаф. Хорошее расположение дома, рядом остановка транспорта, АТБ, во дворах детский садик, в непосредственной близости школа. Стоимость - 4 000 + оплата всех коммунальных платежей. Риелторские услуги оплачиваются единоразово. Приглашаем к просмотру!

Сдается 3х комн. брежневка с автономкой в р-не Автовокзала
olx.ua

Дуже велика та зручна квартира на проспекті Гагаріна 51 Квартира чита, охайна, простора та дуже тепла. Особисті речі прибируться за 3 дні. Має усю небхідну техніку та меблі для проживання. Шафи вбудовані, 3 кондиціонери, є стабілізатор напруги та посудомийка, за необхідністю додамо ліжко у кімнату-кабінет. Чудове разташування! Навпроти Гагарін Молл, усі магазини, транспорт та школа з садочком. Двір тохий та охайний. Ідеально підходить для сімї або пари. Домашні улюбленці обговорюються. Ціна 23000+комунальні (додатково залог та послуга)

Гагаріна, 51
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оренда великої, затишної трикімнатної квартири по пр.Миру. Обладнана всім необхідним, з побутової техніки є газова плита, духова шафа, холодильник, пральна машина. пилосос, електрочайник, мікрохвильова піч, праска, бойлер. Частково зроблений свіжий косметичний ремонт. Гарний краєвид на місто. Є балкон. Поряд вся інфраструктура: ресторан, кафе, аптека, супермаркет, ТРЦ, дитячий майданчик, центр міста, магазин, кіоск, парк, зелена зона, дитячий садок, зупинка транспорту, школа, лікарня, поліклініка, два парки. Оплата 10000 за 1 місяць + гарантійний платіж+ комунальні послуги. Бажано для сімї. Дзвоніть, приходьте на показ)

Мира проспект, 27, Кривой Рог, Кривой Рог, Днепропетровская 10000.0 UAH
dom.ria.com

Здається в оренду трикімнатна квартира по вулиці Віталія Матусевича, у Металургійному районі. Квартира повністю мебльована, та має необхідну для життя техніку - бойлер, пральну машину, холодильник, телевізор, кондиціонер. Поряд розвинена інфраструктура: магазини, супермаркети, кавярні, зупинки громадського транспорту. Здається на будь-який термін, а також для людей, які приїхали у відрядження.

Віталія Матусевича вул. (22-го Партзїзду), 45
rieltor.ua

Велика квартира біля КНУ Має усю необхідну техніку та меблі для проживання. Знаходиться в центрі Металургійного р-ну, поряд парки, магазини, транспорт та школи з садочками. Можна відрядникам, також підходить для великої сімї або пари.

Віталія Матусевича вул. (22-го Партзїзду), 16
rieltor.ua

Велика квартира на Восході Охайна,чиста та тепла. Має усю необхідну техніку та меблі для проживання. Знаходиться біля транспорту, закладів для відпочинку та магазинів. Можна відрядникам, також підходить для віликої сімї або пари. Є відео огляд.

Степана Тільги вул. (Революційна), 31
rieltor.ua

Квартира знаходиться за адресою: Степана Тільги ( Революційна) 8, на 4 поверсі п’ятиповерхівки. Квартира з шикарним євроремонтом в стилі Прованс. Квартира укомплектована повністю усім необхідним для комфортного проживання: диван, ліжко, шафа, пральна машина , холодильник, плазмовий телевізор, холодильник, електричний камін, підігрів підлоги. Кімнати 3 , Але 1 з них пуста( з ремонтом) – можна облаштувати під кабінет.

Степана Тільги вул. (Революційна), 8
rieltor.ua

[Оренда 3-кім. квартири вул. Соборності, зуп. Васякіна. На будь який термін (підійде для тих, хто у відрядженні, 4-6 осіб) В квартирі є все необхідне для комфортного проживання: 1 диван двуспальний 4 ліжка односпальних + додаткове спальне місце (разкладачка), холодильник, бойлер, пральна машина, мікрохвильовка, телевизор, Т-2, праска, інтернет, Wi-Fi, ковдри, подушки, постільна білизна, весь необхідний посуд. Зручна транспортная развязка. Вся інфраструктура поруч. Арендна плата : 8 000грн.+лічильники. Залогова сума - 4 000,00грн

Косиора, 63
rieltor.ua

Оренда 3-кімнатної квартири, р-н Дзержинки, по пр.Миру. Гарна інфраструктура поряд: школа, садок, чудова транспортна розв`язка, трамвайна зупинка, Варус, Петреківка, сквер, парк. Тепла, світла квартира гарний краєвид на місто, тихий двір, гарні сусіди. Є всі необхідні меблі для проживання. Замінені всі вікна, 2 балкони, труби, вхідні залізні двері, перегородка з сусідами. З техніки є сучасна пральна машина та холодильник, газова плита та духова шафа, електро чайник, бойлер на 80 л. Весь необхідний посуд та постільна білизна. Відмінний варіант для тих у кого велика родина. Є можливість для заселення з тваринами. Детальна інформація за телефоном.

пр-т Миру, 21
rieltor.ua

Квартира по вул.Героїв АТО. Ближче до Автовокзалу. Зроблено свіжий косметичний ремонт. Затишна, світла. Тихе місце розташування. І з цим, поруч зупинка, пару хвилин ходу до Автовокзалу, з іншої сторони кільце Косіора ( зараз Соборності ) . Повністю мебльована ( все що на фото ). Із техніки є холодильник, телевізор, вентилятор, пральна мащина, мікрохвильовка, роутер. Оплата 7000 гр + лічильники, + 7000гр страхувальна сумма. Послуга агенції 50 % від місячної плати. Дзвоніть! Пишіть!

героїв АТО, 118
rieltor.ua

Квартира 3 кімнатна Віталія Матусевича 19

власник
Квартира 3 кімнати
olx.ua

Предлагается для аренда 3-х комнатная квартира под офис ( без мебели и бытовой техники ) на Гагарина 47 . Рядом Дзержинка Соцгород , второй этаж , есть застекленный балкон . По факту вселения заключается договор арендатор оплачивает Риелторские комиссионные 50% от месячной стоимости - единоразово , предоплата первый и залоговый месяц

Аренда  р-н 97-й кв-л сдаётся Желательно НЕ под жилье !
olx.ua

Географія Кривий Ріг