Пропоную в довгострокову оренду 1-кімн квартиру метро Чернігівська вулиця Краківська 27 А Простора 1-кімнатна квартира в новому будинку в 2-х хвилинах пішки від метро Чернігівська на низькому поверсі. Окрема спальня з диваном. Можна доукомплектувати ліжком з матрацем при необхідності . Багато місць для зберігання + шафа. В квартирі є все з техніки для комфортного проживання – плита, духовка, мікрохвильова піч, кондиціонер, бойлер. Лічильник на опалення допоможе економити гроші взимку. Достатньо місць для збереження речей. Відмінна інфраструктура та транспортна розвязка супер. Ціна + комунальні послуги. Комісія агента 50%. Поруч метро лівобережна, лісова, дарниця , парки , школи. Ашан, атб та багато кафе.

Краківська вул., 27
rieltor.ua

Простора квартира з якісним ремонтом . Дві окремі кімнати , + кухня - столова з диваном та телевізором . 3 кондеціонери , вбудована кухня з варильною поверхнею , духовою шафою , посудомийною машиною , витяжкою , холодильником . Санвузол роздільний , кахель , пральна - машина автомат , біде , бойлер . Шафи - купе . Лічильники води , електрики , тепла . Домофон , консьєрж , парковка у закритому дворі . Метро " Чернігівська " - 5 хвилин пішки . + комунальні .

Краківська вул., 15/17
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Оренда 1кімнатна квартира вул. Краківська 27 Гната Хоткевича. метро Чернігівська Здається в довгострокову оренду 1 кімнатна квартира, чудова, нова, світла, сучасна з прекрасним ремонтом та зручним плануванням 46/18,7/10,7м.кв. на 12/24 пов. монолітно-каркасного будинку. Продумано та зроблено все для комфортного проживання. Видова. Є всі необхідні меблі та побутова техніка: індукційна варильна поверхня, духова шафа, посудомийна машина, мікрохвильова піч, холодильник, витяжка, бойлер, кондиціонери, домофон та камера. Лоджія утеплена та обладнане робоче місце. Тепла підлога на кухні, санвузлі та лоджії. Лічильники тепла, води та електрики. Доглянута прибудинкова територія, три ліфти, один із них вантажний, домофон, консьєрж. Відмінна інфраструктура та транспортна розвязка, м. Чернігівська 5 хвилин пішки.

Оренда 1 квартири вулиця Краківська 27 Хоткевича метро Чернігівська
olx.ua

До оренди пропонується дизайнерська видова квартира. Поверх 25 й із 26 Евродвушка. Величезні вікна. Вид на родина мать та правий берег. Сторона не сонячна, після 13 Поміняні всі віконні рами і склопакети після забудовника, рехау труби, колектори для води. Нові і дорогі меблі кухні, гардеробна 4 м2. Вся нова побутова техніка Gorenje Кондиціонер на обігрів -20!. Стиралка, посудомийка indesit. Вентиляцияійна система!! ТВ 50ʼʼ, інтернет розкиданий по всій квартирі оптика! Скрізь теплі поли. Величезний деревʼяний обідній стіл і мякі крісла. Дороге ліжко з ортопедичним матрасом на замовлення. У дворі шлагбаум, ОСББ, дуже низькі комунальні адже ОСББ на 8 будинків! Квартира своя, робив для себе, обирав для себе, всі меблі, техніка і матеріали виключно найвищої якості. Ліфт на персональному ключі, іде тільки вантажний або пасажирський до 25 і один поверх пішки, але вантажний завжди працює і навіть менш завантажений ніж пасажирський!! Розташування найкраще, до метро 2 хв!! Ціна на таку квартиру дуже низька! Можна розглянути з Домашніми улюбленцями без додаткової оплати! Право власності. Є всі прямі договори! За запитом зкину відеоогляд. Від Власника, оплата першого і останнього, комісія 40%, в яку входить, підготовка договорів, консультація по квартирі на весь час оренди.

Краківська 27, 27-А, 50м2, Евродвушка, Дизайнерська,  м. Чернігівська
olx.ua

Оренда однокімнатної квартири ПЕРШЕ ЗАСЕЛЕННЯ!!! Світла та комфортна квартира в новому будинку. В кімнаті та на кухні встановлені кондиціонери, вбудована кухня та оздоблена усією необхідною технікою. Велика шафа, ванна кімната.Встановленні лічильники. Дуже зручне місцерозташування. Метро 5-хвилин. ТРЦ. школи та садочки в пішій доступності. Код:469246

Краківська27  Перше заселення!!!
olx.ua

Актуально! Можливі перегляди! В квартирі зроблена окрема гардеробна, яка зручна і містка. В кімнаті - велике ліжко з ортопедичним матрацом. Робоче місце зі столом та кріслом. Мякий диван та журнальний столик. Мінімалістичний комод. Кухня повністю обладнана меблями та технікою. Посудомийна машина, холодильник, варильна поверхня, духова шафа з додатковою функцією свч. Ванна з якісною сантехнікою та пральною машиною. Є сушка для білизни. Також новий пилосос надається. На балконі доволі багато місце, щоб обладнати собі зону відпочинку. До метро пішки 2 хвилини, поруч Novus, Ашан, Мультиплекс, ТРК Проспект. В сусідньому будинку Нова Пошта, ПриватБанк, аптеки та кавярні. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Краківська вул., 27
rieltor.ua