Здам 1 кім квартиру від хозяіна, не риелтор, в смт. Коцюбинське 10 хв маршруткою від метро Академмістечко, вул. Пономарьова 34. В квартирі є все для комфортного проживання. Наявні меблі, ліжка з матрасами і подушками, є пральна машинка, холодильник, плита, бойлер, кухня, ванна з душем, роздільний туалет, засклений балкон, інтернет, телевізор. Другий поверх. Поруч є дитячий садок, ліс, магазини, фора, автобусна зупинка маршрутки. Ціна 6000 грн + залог + комунальні. Без тварин. Дзвонити після 15:00, або писати на вайбер. Олег Георгійович.

власник
1к квартира від хозяіна в смт. Коцюбинське 10 хв від м. Академмістечко
olx.ua

Здам довгостроково квартиру у ЖК «Атлант 2» Коцюбинське, 24 поверх з видом на ліс. Поруч ТРЦ Лавіна. Новобудова, євроремонт. Кондиціонер, бойлер, пральна машина, холодильник, мікрохвильова піч, Smart TV. Велика вбиральня, просторий балкон з теплою підлогою. Лічильники на опалення, воду, електроенергію. 7 хвилин на маршрутці до метро Академмістечко. Без тварин. Комісія 50%

Пономарёва улица, 26, Коцюбинское (Киев), Киевская 10500.0 UAH
dom.ria.com

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Вул Пономарьова 26, корпус 5 Затишна та простора квартира Гарний житловий стан Мебльована з побутовою технікою Санвузол суміжний в кафелі Бойлер Для пари або однієї людини Без тварин 9500грн + ком.послуги

Оренда кухні-студіо в Коцюбинському
olx.ua

Здається чудова однокімнатна квартира, в новому ЖК з новим ремонтом, якісними меблями та технікою, перша здача в квартирі ніхто не проживав, всі лічильники, інтернет, кондиціонер, Смарт-ТВ, плазма, взимку в квартирі тепло економно по опаленню. Розташування: на 21-му поверсі 24-поверхового утепленого монолітно-каркасного будинку з доглянутим підїздом та двома ліфтами. Є укриття. Інфраструктура та зручності: Паркінг і відкрита парковка. Широкий вибір магазинів, спортивних клубів, аптек, супермаркетів - Фора, Епіцентр, Лавіна. Дитячі майданчики, салони краси, кафе та ресторани. Близькість до лісу-парку ідеального для прогулянок. 2 хвилини до зупинки транспорту. Здається з 1.06.24 )))

Здам 1к квартиру в ЖК АТЛАНТ 2 Коцюбинське
olx.ua

Коцюбинське, ЖК Атлант. 1 кімнатна в новому будинку укомплектована новими меблями і технікою. До м. Академмістечко 10 хвилин їзди. Ціна 11500 грн.+ комісія.

Пономаренка, 73
rieltor.ua

Сдам 1 комнатную квартиру с хорошим ремонтом 37м2, на 5/24 эт.,ул.Пономарева,26/3 В квартире есть: холодильник, стиральная машина, бойлер, холодильник, вытяжка, варочная поверхность, СВЧ, духовой шкаф,кондиционер, балкон застеклен. В комнате двухспальная кровать, комод, раскладное кресло , письменный стол. Счётчики установлены на электричество , воду и тепло. К метро Академгородок 10 мин. маршрутным транспортом, 5 мин. в ТРЦ Лавина, Эпицентр, Ашан. Остановка маршрутного транспорта 500 метров от дома. В пешей доступности ), магазины, кафе, кофейни, парк, озеро, лес, беседки для отдыха, детский сад, школа, больница.В соседнем доме супермаркет "Фора" круглосуточный, Цена 11000 грн. + к.у. Ваш риелтор Мила. Свободна с 02.06

Академгородок! 1к.кв. 37м2, ул, Пономарева,26
olx.ua

Сдается 1 комнатная квартира 43м2, ул.Доковская,10 ЖК"Атлант". В квартире выполнен качественный ремонт, рядом лес, озеро, 5 минут езды ТРЦ Лавина, 10-15 минут метро академгородок, можно также доехать на метро Святошин на электричке 10 минут, магазин Фора на территории ЖК, 2 гос садика, и один частный во дворе, большая школа, отличная инфраструктура, Из техники есть всё необходимое для комфортного проживания: варочная поверхность, вытяжка, стиральная машина, холодильник,бойлер, СВЧ.. Установлены счётчики на электричество, воду. Стоимость 11000 грн +к.у. Свободна с 08.06 Рієлтор

Академгородок. 1к.кв.43м2, Доковская,10
olx.ua

Здам довгостроково квартиру у ЖК «Атлант 2» Коцюбинське, 24 поверх з видом на ліс. Поруч ТРЦ Лавіна. Новобудова, євроремонт. Кондиціонер, бойлер, пральна машина, холодильник, мікрохвильова піч, Smart TV. Велика вбиральня, просторий балкон з теплою підлогою. Лічильники на опалення, воду, електроенергію. 7 хвилин на маршрутці до метро Академмістечко. Без тварин.

власник
Здам квартиру в ЖК Атлант 2
olx.ua

Сдам в оренду шикарную 1 - комнатную квартиру в ЖК "Грюнвальд" м. Академгородок, ул. Клавдиевская, 40-б. Квартира расположена на 2 этаже 10-этажного нового дома. Площадь квартиры: 54,6/18,8/19 кв.м. В квартире сделан евроремонт, все помещения полностью укомплектованы современной мебелью. Из техники: холодильник, микроволновка, телевизор, стиральная машинка, кондиционеры как на кухне так и в комнате, бойлер. С/у совмещенный. Чистый подъезд. Возле дома супермаркет, парковка, школы, лес.

Сдам в оренду шикарную 1к. кв. в ЖК Грюнвальд 55м.кв.
olx.ua

Квартира студія з євроремонтом, повністю укомплектована меблями та побутовою технікою для комфортного проживання. Велика вбудована кухня. 2-камерний холодильник, мікрохвильова піч, cтіл із стільцями. Душовий бокс, пральна машина, бойлер, рушникосушарка. Двоспальний диван, шафа-купе, кондиціонер, LED Smart ТВ, Інтернет/Wi-Fi Великий застеклений балкон. Встановлені лічильники: тепло, вода, електроенергія. Пожежна сигналізація. Консьєрж 24/7. 3 ліфти. У будинку встановлені камери відеонагляду. Поруч із будинком зупинка транспорту. У комплексі супермаркет "Фора", продуктові магазини, аптека, салон краси, відділення банку та ін. На виїзді з Коцюбинського Ашан, Епіцентр, Новус, ТЦ «Лавіна. м.Академмістечко 10 хв. Вільна з 25.04.2024 Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-911-151-DR.

Доковская улица, 10, Коцюбинское (Киев), Киевская 9000.0 UAH
dom.ria.com

Географія Коцюбинське