Сдам 1 к на Жадова. Есть мебель, эл.автономное отопление. Холодильника и стиралки нет !

Сдам 1 к на Жадова
olx.ua

Сдам 1 к квартиру на Соборной. Первый этаж с большым балконом ( на балконе есть ещё один диван ). Есть вся необходимая мебель и техника. Стиралка автомат.

Сдам 1 к ул. Соборная
olx.ua

Здається простора 1-к квартира в ЖК Сузиря, кухня-студія, великий балкон заск. м/пласт., автономне опалення. В наявності всі необхідні меблі та техніка. - 1-й поверх - високий цоколь - автономне опалення - великий балкон - закрита територія - холодильник, пральна мащинка автомат - є всі меблі необхідні для комфортного проживання Оплата перший місяць + залогова сума(в розмірі місячної вартості) + послуги агентства нерухомості. Світлана Філіпенко, фахівець з нерухомості, Агентство нерухомості "Егіда" Член Асоціації Професійних Рієлторів м.Кропивницький, Спілка фахівців з нерухомого майна України Рейтинг TOP20UA2020-2023

проспект Победы, 10б
rieltor.ua

Здаємо в оренду затишну, укомплектовану 1 кімнатну квартиру в районі вул. Полтавської , магазин 1001 дрібниця Загальна площа 33 кв Кухня 7 кв 4 поверх /5 поверхівки Автономне електоопалення Вікна та балкон м/п Повністю укомплектована меблями та технікою. Кондиціонер, холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, духова шафа, бойлер, великий диван, шафа, стіл, стільці, а також частково посуд. Приємні сусіди, гарна транспортна розвязка. Квартира дуже тепла, адже знаходиться в середині будинку та утеплена зовні. Бюджетна по комунальним платежам, встановлено двотарифний лічильник на світло та датчики температури. Покази проводимо у зручний для Вас час, ключики від квартири в агенції. Ціна - 7500 тис.гривень + комунальні платежі Квартира здається тільки довгостроково. Детальна інформація 06******82-Оксана АН"Берегиня"

Оренда 1-кімнатної квартири, р-н Полтавська, 1001 дрібниця
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здається 1 кімнатна квартира Центр з меблями та технікою, можна на короткий термін Вартість 6000 грн

Здам 1 кімнатну в Центрі
olx.ua

Сдам гостинку ул.Арсения Тарковского 16/4 . Напроти танцювальної школи ПРОЛІСОК. Умывальника немае, холодильник працюе тільки холодильна камера ( морозилка не працюе) Також є пральна машина , центральне опалення , душ, гаряча вода(бойлер) Общая кухня . 3 поверх . В зимку тепло. Оплата за 2 місяца. 4000 грн/міс +комунальні. +38********18 Дзвоніть до 19:00

власник
Сдам гостинку центр медколледж 22кв.м
olx.ua

Здається 1к квартира в р-ні Пацаєва/Ю.Коваленка, поруч маг.Велмарт. Квартира розташована на першому поверсі, є балкон та лоджія. Кімната велика, з нішею. Квартира простора, є меблі, побутова техніка. Опалення централізоване. Пропозиція від агенції нерухомості Мрія.

Оренда 1к по вул.Ю.Коваленка (маг.Велмарт)
olx.ua

Аренда квартиры 6000гр плюс комунальные платежи каждый. Что интересует звоните отвечу.

Однокомнатная квартира район Николаевка
olx.ua

Квартира після ремонту, усе як на фото! Опалення індивідуальне, квартира тепла, не кутова! Є необхідні меблі, побутова техніка (все як на фото) Балкон сумісний з кімнатою, панорамного типу. Вул. Академіка Корольова, поруч з Дендропарком. Розвинений район, поруч безліч магазинів «Файно», «АТБ» та інші різноманітного типу, громадський транспорт у всі кінці міста. Всі деталі по телефону. Перегляди за домовленістю!

1 кімнатна після ремонту поруч з ДЕНДРОПАРКОМ
olx.ua

Перша здача квартири з сучасним ремонтом,великим балконом на всю квартиру ,нові меблі, холодильник, пральна машина, телевізор, кондиціонер ,мікрохвильова піч,інтернет . Квартира знаходиться на вулиці Гоголя

Оренда квартири в Центрі міста під  житло або офіс. Перша здача !
olx.ua

Автономне газове опалення,ремонт,меблі, холодильник, пральна машіна,інтернет.Хороша транспортна розвязка.

1 Кім.р-н Полтавська.Автономка,Ремонт,Меблі,Техніка.Актуальна.
olx.ua

Пропонуємо на оренду однокімнатну в ЖК Ковалівській. Крупногабаритна Укомплектована всім необхідним. На третьому поверсі Поруч Ковалівський парк. Добре розвинена інфраструктура.

Оренда однокімнатної ЖК Ковалівській
olx.ua

Житлові комплекси у Кропивницький (Кіровоград)

1 кімнатна квартира не далеко від дитячої обласної лікарні, вул. Олександрійська, до центру міста 5 хвилин на громадському транспорті. Є необхідні меблі, побутова техніка (холодильник, пральна машина, телевізор). Квартира в житловому стані. Опалення електричне. Пишіть на вайбер, відправимо детальний відеоогляд. Перегляди за домовленістю.

1 кімнатна кіартира біля дитячої обл. лікарні не далеко центр
olx.ua

Подробности по телефону Николаевка район 4 пл

власник
Однокомнатная квартира
olx.ua

Новобудова, відеонагляд в дворі та в підʼїзді, прибирання в підʼїзді кожного дня, пильний консьерж. Квартира простора та світла. Зроблений новий, сучасний ремонт. Меблі та техніка. Все як на фото і краще) Поруч парк, пішки до головної площі. Центр міста. Деталі по телефону 05******29 Тетяна

Квартира 1 кімнатна вул Похитонова. Жк «Ковалівський»
olx.ua

Оренда 1 кімнатна квартира на Попова! + індивідуальне електроопалення + є всі необхідні меблі та техніка + зроблений гарний ремонт Пропозиція від агенції нерухомості - "ЕГІДА" Фахівець з питань нерухомості - Фатєєва Ольга

Попова Космонавта вул., 26
rieltor.ua

Автономне газове опалення, меблі,холодильник,пральна машіна,кондиціонер, тв,інтернет.Закритий двір,вїзд для авто.

1 Кім.Крупногабаритна.В Центрі.Автономка,Ремонт,Меблі,Техніка.Актуальн
olx.ua

Квартира біля Дендропарку по Вул. Бєляєва.Автономне опалення,меблі, холодильник,пральна машіна,тв,інтернет.Хороша транспортна розвязка.

1 Кім.р-н Дендропарка.Автономка,Меблі,Техніка.Актуальна
olx.ua

Сдам уютную 1ком.квартиру в центре города в квартире автономка, холодильник, стиральная машина, интернет, микроволновая печь, кондиционер, телевизор.Можно на короткий срок.

Сдам квартиру в центре города, можно на короткий срок.
olx.ua

Здається в оренду 1 кімнатна квартира на Вокзальній. В квартирі є всі необхідні меблі та техніка. Автономне опалення.

Оренда 1кімн квартири на Вокзальній
olx.ua

Автономне опалення,меблі,холодильник,пральна машіна,інтернет.Двір загальний, окремий вхід.

1 Кім.Будинок.р-н Біляєва.Меблі,Техніка,Двір.
olx.ua

Кухонні меблі,горяча вода газ.колонка,інтернет.Квартира не вуглова,теплий цегляний будинок.

1 Кім.р-н Дендропарка.Меблі частково.
olx.ua

Автономне газове опалення,Ремонт.Меблі,холодильник,пральна машіна,мікрохвильовка,кондиціонер,інтернет.Поруч маршрутка,супермаркет.

1 Кім.Будинок.В Центрі(Кінцева 113).Меблі,Техніка,Двір.
olx.ua

Оренда однокімнатної квартири район центр вул. В. Перспективна 9 + Є тамбур + Квартира не кутова + Зроблено новий ремонт + Будуть завезені меблі та техніка (диван, шкаф, телевізор, пральна машина, холодильник, кавоварка) + З вересня місяця планують встановити електро опалення + Вся інфраструктура поруч ( супермаркет, зупинки, школа, садок, 5 хвилин до центру міста) Частину коштів від своєї комісії перераховую ЗСУ

Велика Перспективна вул., 9
rieltor.ua
1 - 24 з 53 результатів

Географія Кропивницький (Кіровоград)