Шикарна студія. Центр. Бульвар Студентський (Комуністичний Проспект) Ідеальний середній поверх. Дуже теплий дім з цегли. Квартира повністю оновлена: нові труби , мідна проводка з щитком і двотарифним лічильником (вночі вдвічі дешевша електроенергія) в квартирі, Автономне опалення, кондиціонер + газова колонка і тепла підлога у ванній кімнаті та кухні. Нові підлога, стеля, металопластикові вікна, межкімнатні двері, електрика, освітлення , сантехніка, якісні меблі, техніка (холодильник, мікрохвильовка,духовка, кондиціонер , пральна машинка, смарт тв, вайфай. Максимально все продумано для комфортного і щасливого життя. Поруч магазини, школа, садочок, учбові заклади і транспорт в усі райони міста. Аренда від власника. Без тварин! Оплата перший місяць + залог + комуналка.

власник
Квартира 1к Центр Від власника пПерша сдача Все нове Без комісії
olx.ua

Здам однокімнатну квартиру в центрі міста район площа. Є балкон та лоджа. Квартира тільки після ремонту! Облаштована всім для комфортного життя: меблі , холодильник ,газова плита, бойлер, мікрохвильова піч, пральна машина, телевізор, електро чайник та все необхідне для життя. Поряд знаходиться стадіон , садок , школа, магазини , тощо Оплата 6000грн + комуналка В періодн опалення 5000грн + комуналка

власник
Здам однокімнатну квартиру район Площі
olx.ua

Сдам квартиру по вулиці Михайла Грушевського 3,9 поверх.Дом ОСББ,утеплений фасад та крыша,металопластикові вікна.

власник
Квартира 62.6кв.м, 3 кімнати
olx.ua

М. Олександрія, район міської лікарні. Оренда 3кім квартири, 72м2. Договір, оплата за перший місяць+ депозит. Індивідуальне газове опалення, пральна машина, телевізор, посудомийна машина, холодильник, кабельне телебачення, посуд, кондиціонер. 2 балкона. Тепла підлога ванна, кухня.

власник
Оренда квартири
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Сдам на довгий термін 1кімнатну квартиру в центрі міста 40кв.м. 2й поверх. 2 балкони, один з яких облаштований під робоче місце, або для навчання школяра. Свіжий ремонт, нова мебель та техніка. В квартирі ніхто не жив після того, як був зроблений ремонт. До центрального ринку пару хвилин пішки. За детальною інформацією звертайтесь по телефону.

власник
Сдам 1кімнатну квартиру в центрі міста
olx.ua

Сдам однокімнатну квартиру на долгосрочною аренду ,рядом жд вокзал автовокзал,рынок,школа ,садик магазины

власник
Сдам квартиру долгосрочная аренда
olx.ua

власника! 1-кімнатна квартира 40м2 з 4ма спальними місцями ПГТ Власівка, Світловодського р-ну, Кіровоградській обл., на 2/5 поверсі. Квартира тепла не кутова. Балкон засклений. Для проживання є все необхідне : МЕБЛІ : диван, ліжко 2спальне, шафа, комод, 2 крісла, стіл розсувний, стіл журнальний, телевізор, вбудовані кухонні меблі, обіденні кутові меблі (диванчик +стіл+ табурети), плита газова 4хкомфорна, холодильник, пральна машина, утюг, посуд, постільна білизна. БОЙЛЕР для гарячої води. Лічильники на все. (На опалення єдиний лічильник на будинок, влітку опалення не сплачується!) ІНТЕРНЕТ заведено! Інфраструктура розвінена: у 5ти хвилинах ходьби маркети, ринок, "Нова Пошта", перукарня, зупинка автотранспорту ( до м.Кременчук 20 хвилин, до м.Світловодськ 15 хвилин) В 20 хвилинах затока р.Днепр. До "Королівського смаку" 20-30 хвилин пішки ВЛАСНИК! БЕЗ КОМІСІЇ. як що з тваринками - ціна договірна

власник
Молодежная улица, 28, Власовка, Кировоградская 4999.0 UAH
dom.ria.com

Зняти квартиру, оренда квартири, квартира 2 кімнатна. Квартира знаходиться м. Олександрія, проспект Соборний, 98, 2 поверх. Поряд парк, ТЦ Гірник, магазин АТБ та ін. В квартирі - спальня, кухня-студія, гардеропна, ванна суміжна, та є все для комфортного життя: - пральна машина автомат - бойлер - LED телевізор - WiFi - мікрохвильовка - духовка - холодильник - варочна поверхня - повний набір посуду - праска КОМУНАЛЬНІ включно у оренду!

власник
Зняти квартиру, оренда квартири, квартира 2 кімнатна
olx.ua

Оренда 2 квартири, Братська 71, на 2 поверсі. Меблі та техніка, в жилому стані. В квартирі 2 ліжка, газова колонка, холодильник. Встановлені лічильники. Квартира тепла, невуглова. Поруч з будинком маркет, зупинка, дитяча лікарня, ринок, банк, школа.

власник
Оренда 2 квартири в центрі міста, на 2 поверсі,вул.Братська71
olx.ua

Здається в оренду 2-х кімнатна квартира в Центрі. Деталі: - З технікою - З меблями - Автономне опалення - Квартира 43 кв. метра - Кухня 6 кв. метрів

власник
Оренда 2-х кімнатної квартири, центр. Автономне опалення, з технікою
olx.ua

Квартира від власника в оренду ! Центр міста вул Велика Перспективна! Без переплат агенціям !! Закритий двір із парковкою. Вся інфраструктура в пішому доступі. Оплата перший та крайній місяць плюс комунальні за останній місяць проживання

власник
Перспективная улица, 20, Центр, Кропивницкий, Кировоградская 7500.0 UAH
dom.ria.com

Сдается двухкомнатная квартира в районе Фонтана. Есть всё для комфортной жизни: отопление, мебель, холодильник, плита, газ. колонка, микроволновка, стиральная машина, телевизор, метало-пластиковые окна, железная дверь. Централизованное отопление. Газовый котел. Балкон. Аренда + комуналка Оплата за 1й и последний месяц Звоните 06***********25 Рядом есть: остановка, магазины, рынок, банкоматы, школа, садик.

власник
Сдам 2х комнатную уютную квартиру 2й этаж Район Фонтана.
olx.ua

Сдам в долгосрочную аренду двухкомнатную квартиру,2 этаж,р-н пл.Покровская(пл.Кирово). Квартира без балкона,частично меблирована(в дальнейшем планируется довезти диван, стиральную машинку). Дом 5эт-ый кирпичный. Квартира чистая, ухоженная с удобной инфраструктурой рядом. Сдам порядочной, чистоплотной,без вредных привычек семье не более 4чел. Предоплата за первый и последний месяцы проживания. Цена 6000гр.в месяц+коммунальные услуги. Субсидий на квартиру нет.

власник
Сдам в аренду двухкомнатную квартиру.
olx.ua

Здається в оренду 2 кімнатна квартира, розташована в самому центрі міста (будинок "Мелодія", район 5/5, вул. Велика Перспективна). Квартира на 2 поверсі. Помешкання повністю укомплектоване всіма необхідними меблями та технікою (холодильник, пральна машина, духова піч, чайник). Автономне регульоване опалення. Встановлений Wi-Fi. Балкон великий, виходить на центральну вулицю міста. Пропозиція від власника. Комісії НЕМАЄ. Оплата за перший місяць та залогова сума. РІЄЛТОРАМ прохання НЕ турбувати. Деталі за номером 09*********49 ЗАЇЗД з 01.06

власник
Здам 2к квартиру Кропивницький ЦЕНТР
olx.ua

Сдам квартиру,Героев Украины,10 этаж Отопление централизированное Оплата за 1 месяц + ком услуги(в цене уже учтены ) Можно на не долгий срок Связь через вайбер по номеру в объявлении Сдача с 1 июня !

власник
Сдам 2 к квартиру ,не агенство (уже с учетом ком услуг
olx.ua

Сдаётся с 1 марта ,не агентство. Цена 5.000 + оплата за коммуналку. Возле Лётной Академии Звонить после 17.00

власник
Сдам 1 квартиру Н.Николаевка
olx.ua

Сдам, на длительный срок, солнечную и очень уютную 3-х комнатную квартиру в районе Типографии с большой кухней - столовой. Второй этаж 5-ти этажного дома, дом кирпичный. В квартире имеется вся мебель и бытовая техника для комфортного проживания. Отопление автономное, газовая колонка, пластиковые окна. Кухня перестроена в столовую за счет маленькой спальни - 13 метров. Удобный второй этаж, рядом находиться вся инфраструктура города - магазины, кафе, супермаркеты, рынки, через дорогу остановка транспорта во все стороны города. Хорошие и отзывчивые соседи. Квартира идеально подходит для семьи. Бонус к квартире - погреб во дворе и подвал под домом. Риелторов и посредников просьба не беспокоить. Общаюсь только с потенциальными квартиросьемщиками. Просмотры по договоренности. Звоните - 05*********71 - Наталья.

власник
Сдам в аренду 3-х комнатную квартиру
olx.ua

Сдам в аренду 2-комнатную квартиру на Ковалевке, с мебелью и бытовой техникой, рядом хорошая транспортная развязка, Ковалевский парк, аптеки, супемаркеты, 5 минут от центра. БЕЗ детей и животных!

власник
Сдам в аренду 2-комнатную квартиру на Ковалевке
olx.ua

Тепла квартира в районі європейського ринку, біля критого ринку, поруч дендропарк. Всі меблі для зручного проживання. Квартира утеплена, опалення електро і дуже економне. За необхідності є посуд. В квартирі курити не можна! Оплата перший і останній місяць! Агенства не турбувати!

власник
Довгострокова оренда 1к квартири
olx.ua

Центр міста. Тепла, мебльована, з побутовою технікою. Автономне гезове опалення, лічильники газу, води, світла. Кондиціонер, швидкісний інтернет. Євроремонт. Без тварин і маленьких дітей.

власник
Здаю 1к кв. Центр, власник
olx.ua

Сдается 1-но комн. квартира на 5/5 этаж район Хабаровская ( Кущёвка) В квартире есть все необходимое для комфортного проживания ( АЭО, Металлопластиковые окна, Стиральная машина, Холодильник, Интернет, Балкон, Все необходимая мебель для удобства Квартира Чистая и уютная, очень комфортная для проживания Предоплата за крайний месяц проживания составляет цену ежемесячной оплаты за кваритру 6500. Без животных. Тел. +38********33 Хозяйка квартиры. Цена 6500 грн+ ком послуги.

власник
Сдается 1-но комн. квартиру ( АЭО/ Свежая только после ремонта)
olx.ua

Сдам квартиру на длительное время порядочной семье

власник
Качалова, 42, Космонавтов, Кропивницкий, Кировоградская 17000.0 UAH
dom.ria.com

Центр міста, гараж біля підїзду. Тепла, з усіма необхідними меблями і побутовою технікою. Автономне газове опалення, кондиціонер, лічильники води, газу. Швидкісний інтернет, супутникове ТБ. Без тварин і маленьких діток.

власник
Арсения Тарковского улица, 57, Кропивницкий, Кировоградская 8000.0 UAH
dom.ria.com