Ващенко 1. Метро Осокорки, Позняки 10 мин. 9/22кб, 43/18/11, ремонт, мебель, техника. Шкаф-купе. Санузел совмещен., счетчики. Лоджия из кухни застеклена. Охрана. Рядом Новус, вся инфраструктура! свободна

Ващенка Григорія вул., 1
rieltor.ua

Здається в оренду 1-кімнатна квартира за адресою: вул.Ващенка,3 (Дарницький район,Осокорки,ЖК Молодіжний квартал). Простора,двостороння, в пастельних тонах квартира, розташована у затишному молодому районі з розвиненою інфраструктурою( супермаркети Novus,Фора,школа,садочок,салони краси,кавʼярні,аптеки в пішій доступності).також є озера з пляжами для Вашого ековідпочинку! Квартира повністю мебльована, з усіма необхідними меблями та технікою,включно з кондиціонером для вашого комфорту влітку. Площа: 46 м² Поверх: 10/25 Характеристики: Кухня,окрема кімната з двоспальним та односпальним ліжком(за необхідіністю можемо забрати),роздільний санвузол. Переваги: Чудовий вид з вікон, поруч метро Осокорки (до 10 хвилин пішки)середній поверх,економні комунальні платежі (квартира внутрішня, дуже тепла!!!) Умови: Можливе проживання з тваринами(котики,папуги,рибки,хомячки) за домовленістю) Запрошуємо до перегляду! За додатковою інформацією звертайтеся за контактами нижче. З повагою ріелтор Юлія! За запитаю надішлю відеоогляд!

Ващенка Григорія вул., 3
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Здається в довгострокову оренду однокімнатна квартира, ЖК "Молодіжний Квартал". Стильна та затишна, повністю укомплектована для Вашого комфортного проживання: розкладний диван, велика шафа, кондиціонер, бойлер, пральна машина, холодильник, вбудована кухня. Балкон засклений подвійним склопакетом, зроблено ремонт! Поруч дитячий садок, Новус, багато невеликих магазинів та ресторанів, Епіцентр. 10 хвилин до метро Позняки/Осокорки. Сучасні броньовані двері, металопластикові вікна, в будинку консьєрж, 3 ліфти. Лічильники на Все, вода, опалення, електроенергія!

Ващенка Григорія вул., 5
rieltor.ua

Осокорки, вул. Ващенко 5, Квартира 13/20пов, 40/17/9 в новому будинку з гарним ремонтом. Усі необхідні меблі та техніка. Файний під’їзд, консьєрж. Поруч NOVUS, пляж, будиночки для відпочинку. Комісія агенції 50%.

Ващенка Григорія вул., 5
rieltor.ua

Здам 2 кімнатну квартиру, зроблено якісний ремонт та встановлена вся необхідна побутова техніка (варочна поверхня, телевізор, кондиціонер, холодильник, електро чайник, мікрохвильова піч) та сучасні меблі. Порядні та доброзичливі сусіди.

Здам 2 кімнатну квартиру Київ, Дарницький, 3 вулиця Григорія Ващенка
olx.ua

Квартира з роздільними кімнатами, великою ванною кімнатою, всі вікна виходять в напрямі часного сектору, в квартирі є всі необхідні меблі, в будинку консьерж, поряд супермаркети, до метро Осокорки 10 хвилин

Ващенка Григорія вул., 1
rieltor.ua

Здається починаючи з травня 2024 року (вперше, власна) 2-кім квартира для сімї (можна з дітками) в Молодіжному кварталі, Осокорки, вул. Ващенко 7. Пішки 10хв до метро Осокорки, поряд кінцева зупинка автобус 42, маршрутки 545, 407. Побутова техніка є вся необхідна, бойлер 80л, 2 шкафа купе, 2 робочих місця, всі меблі на фото, проведений інтернет кабель як вита пара, так і оптоволокно. 64/32/12 кухня, лоджія(балкон) з кухні 6 кв. м засклена, ванна 5 кв. м, 16/25 поверх дома. Поряд школа, дитсадок, дитячі та спортивні майданчики, велика гостьова парковка біля дому, а також платні парковки, магазини Епіцентр, АТБ, Новус, Фора, Метро. Перегляд вже можливий.

Ващенка Григорія вул., 7
rieltor.ua

ЖК Молодіжний квартал. 5/25.36/18/7. Охайна, сучасна квартира. Встановлені бойлер, кондиціонер, лічильники на опалення, воду, світло. Розкладний диван, є матрас топер на диван. Пральна машина, двокамерний холодильник. На вікнах ролети. Лоджія утеплена, засклена. Три ліфти, консьерж, е відкрита парковка для авто. Поруч озера, зона відпочинку, Новус, кавярні, аптеки та ін. До метро 5 хв пішки. Зупинка маршруток та автобуса поруч з будинком. Без домашніх тварин. Вільна.

Метро Позняки, Осокорки. вул. Ващенко 7. ЖК Молодіжний квартал.
olx.ua

Сдается 1 ком кв в новострое, двор весь в розах, ОСББ, консьерж, 3 лифта, переделанная в 2 х ком, кухня встроенная на балконе с отоплением, балкон с улицы утеплен пенопластом, все есть бойлер, спутник тв, телевизор, кондиционер, пылесос, эл чайник, эл плита с духовкой, два зеркальных шкафа купе, стиралка, холодильник, двухспальная кровать и угловой диван на 2 чел, тумбочка для обуви, два тамбура закрываются для велосипедов, вид на Южный мост на Днепр. Рядом Новус, Фора, Эпицентр, Метро, метро Осокорки, Позняки пешком, озеро Небреж пляж, рестораны, аптеки, кафе, торговые центры, кинотеатры.

Сдам 1 ком кв новострой ул Ващенко 5,  м. Осокорки, Позняки пешком
olx.ua