Квартира після ремонту, повністю мебльована з усією необхідною технікою, бойлером, кондиціонерами. Знаходиться в чудовому місці, недалеко від Севастопольської та Соломʼянськоі площі, поряд з Соломʼянським ринком, парком. Гарне транспортне сполучення.

власник
Головка Андрія вул., 12
rieltor.ua

Перша здача. Від власника, без комісії. 3х кімнатна квартира з просторою кухнею (14 м2) за адресою Гарматна 20. У будинку присутній підземний паркінг (як укриття, свого паркомісця там немає). Один санвузол, кладковка/гардероб, два балкона. Ремонт виконаний за дизайн проектом, можу надати при потребі для ознайомлення. Вся необхідна техніка: - 3 телевізори (65 дюймів у вітальні, 50 в спальні та 32 на кухні) - 3 кондиціонери (кухня, вітальня, спальня) - Холодильник (вбудований) - Духова шафа (вбудована) - Мікрохвильова (вбудована) - Посудомийна машина (вбудована) - Чайник - Дрібна кухонна техніка (мясорубка, тостер тд). Кухня, коридор, гардероб, вітальня, спальня і ванна укомлпектовані повністю всім необхідним. Третя кімната майже пуста, на даний момент в ній тільки диван. Може використовуватись, як кабінет, дитяча, або ще якось за вашим бажанням. Доукомплектування обговорюється. Діти - можна. Тварини - можна, але не дуже великі породи, якщо це собака.

власник
Гарматна вул., 20
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Здається квартира 50 м кв у ЖК "Олександрія", 12 поверх з 18. ЖК комфорт класу 2018 року побудови, закрита територія, охорона, підземний та гостьовий паркінг, на території ЖК є поштомати Нової пошти, дитячий майданчик, кафе, салони краси. Разом з тим цей комплекс маленький (одна будівля на 2 секції), тихий і затишний, знаходиться на тихій вулиці. Станція метро "Вокзальна" у пішій доступності 15 хвилин, як і залізничний вокзал, також поряд зупинки громадського транспорту у різних напрямах, до центру на машині можна добратися за 20 хвилин. У пішій 5-хвилинній доступності супермаркети Ultramarket, Novus, Сільпо, АТБ, два спортзали, аптеки, школа, дитячий садок, басейн. За 10 хвилин пішки можна дійти до Соломянського парку. Зовсім поруч Протасів Яр. У квартирі зроблене перепланування, завдяки чому в ній є окрема світла спальня, кухня-вітальня, окрема гардеробна кімната, релакс-зона з розкладним диваном (двоспальне місце), яка знаходиться за двома стінами. Є закритий балкон з батареєю та розкладним диванчиком, а також відкритий балкон. В спальню купляю нове ліжко з новим матрацом, там також є робоча зона. У гардеробній кімнаті дзеркало у повний зріст. В квартирі є пральна машина, сушильна машина (обидві electrolux), посудомийна машина bosch, холодильник samsung, електричні варильна поверхня та духова шафа (теж обидві electrolux), раковина та витяжка franke, смарт-телевізор samsung, бойлер gorenje, кондиціонер, штори блекаут, пожежна сигналізація та сигналізація від поліції охорони. Ремонт зроблено за власним проектом, з дизайнером, в стилі лофт. Квартира ніколи не здавалася в оренду, в ній жила тільки я (власниця). Опалення централізоване, є терморегулятор, індивідуальні лічильники, автоматична передача усіх показників крім води. Вартість 38 000 гривень в місяць плюс комунальні платежі, завдаток. Без комісії, з рієлторами не працюю!

власник
Патріарха Мстислава Скрипника вул., 48а
rieltor.ua

Від власника. Здається в оренду затишна 2-кімнатна квартира в сучасному ЖК Малахіт, за адресою Богданівська 7-Г, недалеко від станції метро Вокзальна. Квартира включає в себе простору спальню з ліжком і великою шафою для зберігання речей, а також кухню/вітальню з диваном і телевізором. З вікон квартири відкривається чудовий панорамний вид на околиці міста. Також в квартирі є засклений балкон-лоджія, яка зєднується зі спальнею, та один санвузол з пральною машиною. На кухні повністю обладнана кухонна зона з посудом, витяжкою, електричною варильною панеллю, духовкою та місцем для прийому їжі. Район має розвинену інфраструктуру: Ультрамаркет, аптека, перукарні, кафе та інші необхідні заклади. До метро Вокзальна можна легко дійти пішки за 10 хвилин, а поруч знаходяться також зупинки автобусів. Квартира від власника, без комісії. Для отримання додаткової інформації або для огляду звертайтеся у телеграм або вайбер.

власник
Богданівська вул., 7-Г
rieltor.ua

Пропоную в оренду затишну, доглянуту квартиру 32 м². Квартира знаходиться на 9 поверсі. Відмінна транспортна розвязка, 2 хвилини пішки до Севастопольської площі. Інфраструктура: продуктові магазини, ринок, піцерія, кафе, мед. клініка, аптеки, відділення банків, салони краси, фітнес центри і т.д. Є вся необхідна для життя техніка: холодильник, газова варильна поверхня з витяжкою, електрична духова шафа, мікрохвильова піч, електрочайник, водонагрівач (50 л.), конвектор, пральна машина, праска, кондиціонер, телевізор-компютер 32, Wi-Fi роутер. У квартирі є велика і містка шафа-купе, функціональний і зручний двоспальний диван. Підігрів підлоги в передпокої і на кухні. Встановлено відеоспостереження. 13000 грн./місяць + комунальні + застава. Без тварин. Надання документів, без комісії. Будинок – цегла, у квартирі 1 кімната, є балкон. Поєднаний санвузол, туалет/душ. Опалення централізоване. Вид з вікон у двір. Вікна металопластикові. Загальний стан квартири – євроремонт.

власник
Сергія Берегового, 2/6
rieltor.ua

Пропонується простора та сучасна 1-кімнатна квартира в комфортному будинку. Чудова, затишна, тепла однокімнатна квартира, загальною площею 60 м2, в ідеальному стані з якісним сучасним ремонтом. Сонячна кімната в поєднанні зі спальнею (25 м2), простора кухня (12 м2), санвузол та прекрасна ванна кімната з вмісткою шафою, великий сонячний балкон з чудовим краєвидом. Квартира облаштована двома інверторними спліт-системи (кондиціонерами) «Daikin», встановлена цілодобова охоронна система квартири УДСО. Обладнана сучасною технікою та всім необхідним для комфортного проживання. Беззаперечною перевагою є прекрасне ОСББ будинку, затишний хол з відповідальними консьєржами, повноцінне укриття, генератори на випадок відключення електроенергіі, доглянута територія біля будинку. Зручне розташування, поруч школа, дитячі садки, маркети.

власник
Преображенська вул. (Клименка Івана), 8Б
rieltor.ua

Здам в оренду квартиру 56 м2 з дизайнерським ремонтом. Одна спальня, кухня-студія, балкон-гардероб, простора ванна кімната, є робоче місце. Квартира повністю вкомплектована, є велика посудомийка, холодильник, пральна машина, духовка з функцією микрохвильовки, плита, витяжка, кондиціонери, праска, дошка для праски, пилесос, чайник та посуд. В квартирі встановлений електричний підігрів полу, встановлений бойлер та механічна очистка вхідної води. Преміальна техніка Bosch, Siemens. Два Smart телевізори Samsung, 49 та 55 дюймів. В домі є паркінг-бомбосховище. NOVUS під домом. Можливо з тваринами.

власник
Лобановського просп. (Червонозоряний), 4В
rieltor.ua

Власник, без комісії! Оплата за перший місяць+заставна сума. Шикарна квартира з окремими кімнатами та окремими санвузлами, що дозволить комфортно проживати двом, малознайомим людям та економити на оренді однокімнатної квартири. Вікна виходять на приватний сектор та парк Відрадний. Панорамний вид на місто. Сан вузли роздільні. у коридорі шафа та місце для верхнього одягу. У парадному консьржі. Шлагбаум. Відеоспостереження. Відео, в особисті смс. -Великий закритий ЖК зі своєю інфраструктурою, -Метро Шулявська, Вокзальна 10 хвилин їзди - ТРЦ Аркадія, Мармелад, Космополіт (Більшовик). Будинок з охороною та консьєржами. До метро Шулявська 3 зупинки. До трамваю -12 хв пішки. Відмінне місце розташування. 7 хвилин пішки Гімназія Ерудіт. Ринок, маса магазинів, банків, Sportlife.

власник
Новопольова вул., 2
rieltor.ua

Квартира с дизайнерским ремонтом ( 81/52/9), все окна выходят во двор. Дом кирпичный, летом не жарко, зимой не холодно. Гостиная, спальня, детская, кабинет, кухня и коридор - все полностью укомплектованы качественной мебелью. С/у раздельный. Два балкона застеклены, обшиты вагонкой. Установлены теплосберегающие стеклопакеты, счетчики воды, бронедвери. В наличии вся необходимая бытовая техника: кондиционер, телевизоры, холодильник с морозильной камерой, духовой шкаф, бойлер и т.д. Есть охранная сигнализация, домофон, проведен оптиковолоконный WI-FI. Тихий двор, чистое парадное, кодовый замок, парковка. Удобное местоположение : рядом вся необходимая инфраструктура. Хорошая транспортная развязка, м. Вокзальная – 10 минут пешком. Здается для семьи, на длительный срок. Просмотры в любое удобное время!

власник
Шовкуненка вул., 3
rieltor.ua

Квартира вперше здається в оренду. Простора кухня-вітальня , дві спальні. Новий, сучасний ремонт,нові меблі.Є вся необхідна техніка. Приємні сусіди, консьєрж, Поруч парк, школи . Зручна транспортна розвязка. Також у вартість входить підземний паркінг

власник
Романа Ратушного вул. (Волгоградська), 9а
rieltor.ua

Квартиру готували якісно - для себе! Здає власник - Запрошуємо! Ось чим особлива: Чудовий краєвид!! Просторі - великі кімнати, натуральна - деревʼяна підлога та кухня, гардероб, два туалети для зручності, ванна і душова кабіна, посудомийка, фільтр питної води, відеодомофон, унікальні вітражні світильники. Закрита територія для безпеки. Недалеко - центр, природа/парк, Нова пошта, магазини, метро, парковки, дитсадок. Ціна договірна, можете пропонувати також і більшу)) Чекаємо порядних, чесних орендарів для довгострокової співпраці!

власник
Мокра вул. (Кудряшова), 16
rieltor.ua